Lea Michele's verleden komt terug om haar te achtervolgen na het scoren van Broadway-optreden

Inhoudsopgave:

Lea Michele's verleden komt terug om haar te achtervolgen na het scoren van Broadway-optreden
Lea Michele's verleden komt terug om haar te achtervolgen na het scoren van Broadway-optreden
Anonim

Lea Michele kreeg net een grote rol op Broadway, maar de geschiedenis van onprofessioneel gedrag van de actrice overschaduwt het opwindende nieuws.

Op maandag onthulde het Glee-aluin dat ze terugkeert naar Broadway als Fanny Brice in de revival van Funny Girl na het vroege vertrek van Beanie Feldstein. "Een droom die uitkomt is een understatement", schreef Lea in een Instagram-bericht. "Ik ben zo ongelooflijk vereerd om me bij deze geweldige cast en productie aan te sluiten en terug te keren naar het podium om Fanny Brice op Broadway te spelen."

Lea voegde een afbeelding van zichzelf toe naast Tovah Feldshuh, die mevrouw Brice in de show portretteert. Lea zal de rol op 6 september overnemen.

Beanie stapte oorspronkelijk in de rol toen de revival in april debuteerde. Maar te midden van gemengde recensies, onthulde de Lady Bird-ster vorige maand dat ze de show eind september vroeg zou verlaten. Sindsdien onthulde Beanie echter dat ze nog eerder zou vertrekken nadat "de productie had besloten de show in een andere richting te sturen."

Lea's racistische verleden wordt (opnieuw) opgevoed door oude co-ster

Hoewel veel fans en mede-beroemdheden Lea hebben gefeliciteerd met de rol, is er één persoon die zegt dat niemand het mag vieren: Samantha Ware. Samantha werd gecast als Jane Hayward in het zesde en laatste seizoen van Glee. De show eindigde in 2015, maar Samantha onthulde in 2020 hoe moeilijk het was om met Lea samen te werken op de set.

Ze beschuldigde Lea van een verscheidenheid aan onbeschoft, discriminerend gedrag tijdens het filmen van de muzikale show, waaronder dreigen met poepen in haar pruik, waarvan Lea heeft gezegd dat ze zich er niets van kan herinneren. Lea verontschuldigde zich later.

Nadat het nieuws over Lea's rol in Funny Girl uitbrak, wendde Samantha zich tot Twitter om haar ontevredenheid te uiten.

“Ja, ik ben vandaag online”, twitterde ze. 'Ja, ik zie jullie allemaal. Ja, ik geef erom. Ja, ik ben beïnvloed. Ja, ik ben een mens. Ja, ik ben zwart. Ja, ik ben misbruikt. Ja, mijn dromen waren bezoedeld. Ja, Broadway handhaaft witheid. Ja, Hollywood doet hetzelfde. Ja, zwijgen is medeplichtigheid. Ja, ik ben luid. Ja, ik zou het zo weer doen.”

Ze retweette ook een citaat van @ucancallmesis, waarin stond: Deze industrie zal slecht gedrag keer op keer belonen. het is goed om te weten dat jullie allemaal misbruikers alleen kunnen identificeren als het een vrouw is die misbruikt wordt. deze industrie geeft niets om zwarte mensen en onze ervaringen daarin. Heel verdrietig.”

Tot nu toe heeft Lea niet gereageerd op de opmerkingen van Samantha.

Aanbevolen: