Daniel Craig onthult naar welke winkel hij ging na het scoren van 'James Bond

Inhoudsopgave:

Daniel Craig onthult naar welke winkel hij ging na het scoren van 'James Bond
Daniel Craig onthult naar welke winkel hij ging na het scoren van 'James Bond
Anonim

Daniel Craig, bekend van zijn smoking en martiniglas als mysterieuze spion James Bond, bezocht gisteravond de Tonight Show. Hij praatte erover met gastheer Jimmy Fallon ter ere van Nationale James Bond Dag en had een paar verhalen om te delen. Een daarvan was dat hij zijn lip dicht moest houden nadat hij had ontdekt dat hij in 2006 de nieuwste Bond zou worden.

Don't Tell A Soul

Toen Craig er voor het eerst achter kwam dat hij zijn rol in Casino Royale kreeg, mocht hij het aan niemand vertellen. Hij vertelde Fallon: "Ik was in B altimore aan het filmen met Nicole Kidman. Barbara Broccoli, een van de producenten van de Bond's zei tegen mij: 'Op naar jou, jochie!' Maar dit is het ding, ik was in B altimore, ik had een avond vrij (en) een vrije dag de volgende dag. Ik had zoiets van: 'Wat ga ik doen? Ik kan het aan niemand vertellen.'"

Fallon keek verbaasd toen Craig vervolgde: "…Het was zoiets als vertel het aan niemand, vertel het niet aan je familie," Craig zwaaide toen een beetje met zijn armen om zijn opwinding te tonen, gemengd met angst op dat moment. Hoewel je mag aannemen dat hij naar de dichtstbijzijnde Burberry zou springen om zichzelf te trakteren op zo'n prestatie, had hij een meer organisch idee in gedachten.

Whole Foods Celebration

"Ik was letterlijk in de Whole Foods-supermarkt met een winkelwagentje met deodorant en wasmiddel, mijn wekelijkse boodschappen aan het doen. Dus ik gooide dat letterlijk weg en liep naar de drankafdeling. Ik kocht een fles wodka, een fles van Vermouth, een shaker en een glas, " vertelde Craig in expressieve details. Het spelen van een van de meest begeerde rollen aller tijden vraagt om het kenmerkende drankje van het personage.

"Dit is het ding en je gelooft dit misschien niet", onthulde Craig aan Fallon, "ik had nog nooit een martini gehad. Ik begreep een beetje hoe het was, 'Ik ga dit geven een go, '"

Craig vertelde een korte anekdote over toen hij Chicago bezocht en een slokje van een martini probeerde, en dacht dat het gewoon naar wodka smaakte. Het hele 'het is erg droog'-concept maakte hem aan het lachen en herinnerde zich hoe hij de helft van de fles wodka dronk en naar een lokale bar in B altimore ging om meer alleen te vieren totdat hij het geheim kon onthullen.

Aanbevolen: