Wie was Jack Quaid voor 'The Boys'?

Inhoudsopgave:

Wie was Jack Quaid voor 'The Boys'?
Wie was Jack Quaid voor 'The Boys'?
Anonim

Superheldenmedia wordt de laatste tijd gedomineerd door Marvel en DC, maar we zien nieuwe content opduiken. The Boys, bijvoorbeeld, is een fantastische show die geweldige dingen heeft gedaan voor het genre.

De serie heeft al een aantal geweldige afleveringen gehad en seizoen 3 wordt op de best mogelijke manier krankzinnig. Jack Quaid was de eerste twee seizoenen geweldig als Hughie en fans zijn klaar om Hughie de volgende stap te zien zetten in seizoen 3.

Jack Quaid veranderde in een ster op The Boys en we gaan kijken wie hij was voor de show!

Wie was Jack Quaid voor 'The Boys'?

Sinds 2019 speelt Jack Quiad de hoofdrol in The Boys en hij was uitstekend in de show. Quaid heeft kunnen uitblinken met de rest van de primaire cast, en er is een natuurlijke chemie die er echt doorheen schijnt.

Toen hij het had over de cast van de show, zei Quaid: "Het is gemakkelijk om in The Boys te zijn in de zin dat ik van iedereen houd die erbij is. En we waren allemaal als een grote familie. Ik denk dat dat iets is dat [Eric] Kripke echt wil cureren. Je weet dat hij een… Ik weet niet of ik hierop kan zweren, maar eigenlijk heeft hij een "geen klootzakken"-beleid als het gaat om casting en hij is als een van de weinige mensen om dat daadwerkelijk te bereiken."

"Weet je, elke persoon in die cast is gewoon ongelooflijk als artiest en ook gewoon als persoon. Dus we communiceren met elkaar via sociale media of in interviews zoals we dat natuurlijk doen op de set. Ik weet het niet… we hoeven niet te proberen het te laten lijken alsof we het naar ons zin hebben. We hebben het goed, "vervolgde hij.

The Boys maakt zich op voor seizoen 3 en fans zijn klaar om de chaos van dit alles te zien.

Het was geweldig om te zien wat Quaid in de show heeft gedaan, en het werk dat hij verzette voordat hij de hoofdrol kreeg in The Boys, is een reden waarom hij kan schitteren in de show.

Quaid was in 'The Hunger Games'

Een screenshot van The Hunger Games
Een screenshot van The Hunger Games

Jaren voor The Boys kreeg Quaid rollen in projecten en scherpte hij zijn vaardigheden aan. Een zo'n project was The Hunger Games, wat inhoudt dat Quaid het leven op de set van een franchiseproject mocht ervaren voordat hij de hoofdrol speelde in The Boys.

Quaid's personage, Marvel, schakelde Rue berucht uit in de film, en de acteur werd gewaarschuwd dat de rol terugslag zou veroorzaken.

"Ik doe iets vreselijks met iemand die heel klein en schattig is, en dan wordt mijn kont onmiddellijk daarna aan mij overhandigd. Toen ik werd geworpen, kreeg ik te horen dat mensen op me zouden spugen op straat, "hij zei.

De acteur heeft meer gedaan dan alleen The Hunger Games op het grote scherm. Hij verscheen ook in films als Logan Lucky, Rampage en Smallfoot voordat hij de hoofdrol speelde in The Boys, en al deze projecten hebben hem als acteur gevormd.

Het is geweldig om te horen dat Quaid veel ervaring heeft op het grote scherm, en het toeval wil dat Quaid tv-rollen kreeg voordat The Boys alles veranderden.

Jack Quaid verscheen ook op 'Workaholics' en 'Vinyl'

Een screenshot van Vinyl
Een screenshot van Vinyl

Op het kleine scherm heeft Jack Quaid de kans gekregen om in een aantal opmerkelijke shows te verschijnen.

Een van Quaid's eerste grote rollen was in de serie Vinyl, een project van korte duur. De HBO-serie was een historisch drama gemaakt door Mick Jagger, en Quaid moest wat onderzoek doen voor de rol.

"Ik heb veel onderzoek gedaan. Ik heb veel films gekeken. Om een idee te krijgen van New York City in die tijd, keek ik naar Klute en om een identiteit te krijgen voor het decennium dat ik de documentaire heb bekeken, Woodstock, dat weet ik eind jaren 60. Toen keek ik naar Gimme Shelter, de Rolling Stones op de Altamont Speedway en het gaf me een heel cool kijkje in de culturele verschuiving die toen plaatsvond. Dus het was als de vrije liefdevolle jaren '60 en toen werd het al snel de donkere vroege jaren '70 en dat heeft me echt geholpen om de identiteit voor het decennium vast te stellen, "zei hij.

Quaid had ook de kans om op Workaholics te verschijnen voordat hij op The Boys landde. Zijn tv-credits waren niet zo robuust als zijn credits op het grote scherm, maar ze leidden hem toch naar waar hij nu is.

Seizoen 3 van The Boys staat voor de deur, dus bekijk de eerste twee seizoenen nu het nog kan.

Aanbevolen: