Had Brad Pitt echt een straatverbod tegen Leonardo DiCaprio?

Inhoudsopgave:

Had Brad Pitt echt een straatverbod tegen Leonardo DiCaprio?
Had Brad Pitt echt een straatverbod tegen Leonardo DiCaprio?
Anonim

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio zijn twee van de beroemdste acteurs ter wereld, waarbij elke man een Oscar mee naar huis heeft genomen voor hun uitzonderlijke werk op het grote scherm. Quentin Tarantino was de man die hen uiteindelijk bij elkaar bracht, maar dit kwam na jaren van nooit samen te hebben zien werken. Dit zette mensen natuurlijk aan het denken over het waarom.

Naar verluidt had Brad Pitt destijds een straatverbod voor DiCaprio! Dat klopt, er was een vermeend probleem tussen de twee waardoor Pitt zulke extreme maatregelen nam om DiCaprio bij hem weg te houden.

Dus, wat gebeurde er in hemelsnaam tussen de twee sterren waardoor Pitt zo ver zou gaan? Laten we naar het hele plaatje kijken en zien wat er is gebeurd!

Het begon allemaal over een meisje

Zoals we in de loop van de tijd hebben gezien, zijn relaties met beroemdheden altijd het gesprek van de dag, en wanneer een romance eindigt, staan de krantenkoppen in vuur en vlam. In de jaren 90 zagen Brad Pitt en Gwyneth P altrow hun romance tot een einde komen, en wat daarna gebeurde, veroorzaakte een mogelijke breuk tussen Pitt en DiCaprio.

Volgens Esquire werd Gwyneth kort nadat Pitt en P altrow hun eigen weg gingen, in de stad gezien met niemand minder dan Leonardo DiCaprio. Er is geen officieel woord over wat er tussen het paar aan de hand was, maar Brad Pitt was hier duidelijk niet zo blij mee.

Als hij met Extra sprak, zei Pitt: "Ja, ik had een tijdje een straatverbod tegen [DiCaprio]… over een incident in 1994 waar we niet graag over praten."

Om eerlijk te zijn, hij zei dit wel voor de grap, dus misschien nam hij niet echt de tijd om een straatverbod tegen Leo te krijgen. Liefdesverdriet heeft er echter toe geleid dat mensen vreemde dingen doen, dus misschien was Pitt hier eerlijk. Onwaarschijnlijk, maar mogelijk.

Toch zou geen van beide mannen voor de lange termijn bij Gwyneth terechtkomen. Elke persoon die betrokken is bij deze specifieke liefdesdriehoek is zijn eigen weg gegaan en heeft liefde gevonden bij andere mensen.

Dus, terwijl Pitt grapte over het krijgen van een straatverbod tegen DiCaprio, is het vreemd dat deze twee titanen van de cinema het zo lang volhielden zonder samen te werken.

Ze werkten nooit samen

Normaal gesproken zullen studio's ijverig werken om ongelooflijke acteurs samen te brengen voor een project, en in de loop van de tijd hebben zowel Brad Pitt als Leonardo DiCaprio zichzelf gevestigd als een van de beste in de branche. Desondanks werkte het paar niet samen aan een project totdat Quentin Tarantino tussenbeide kwam.

Tegen het einde van de jaren 90 werd Leonardo DiCaprio het nieuwe gezicht van het jonge Hollywood met films als Titanic die de kassa veroverden. Tegen die tijd was Pitt al een grote ster met veel hits op zijn naam. Het leek alsof de sterren op een gegeven moment op één lijn zouden komen, maar de fans zouden bijna twee decennia wachten.

Tijdens de jaren 2000 was elke man bezig met het uitbrengen van de ene hitfilm na de andere terwijl hij samenwerkte met de beste regisseurs in de game. Terwijl de jaren 2010 ronddraaiden, was er nog steeds niets aan de hand tussen het paar. Mensen vroegen zich af of ze ooit zouden samenwerken.

Het is niet alsof ze niet met andere grote namen samenwerkten, wat dit des te vreemder maakte. Uiteindelijk bereikte het een punt waarop het gewoon raar leek, maar zoals we zouden zien, zou het paar uiteindelijk samen magie maken en deelnemen aan een film die enorme golven maakte bij fans.

The Pair Eindelijk Mannetjes Big Screen Magic

Ondanks dat ze in de loop der jaren niet hebben samengewerkt, zouden Brad Pitt en Leonardo DiCaprio om de beurt werken onder Quentin Tarantino. De regisseur was uiteindelijk de man om deze twee samen te brengen voor de film Once Upon a Time in Hollywood.

Deze twee werden niet alleen in de film gecast als hoofdrolspelers, maar ze deelden ook veel scènes samen. Het was een droom die uitkwam voor filmfans die getuige waren van deze twee getalenteerde mannen die ongelooflijke chemie laten zien terwijl ze met elkaar werkten.

Once Upon a Time in Hollywood zou stevige recensies van critici ontvangen terwijl hij serieus geld verdiende aan de kassa. Tarantino mist bijna nooit, en deze film was vanaf het begin gegarandeerd een hit. Pitt en DiCaprio maakten het des te zoeter voor de fans.

Dus, had Brad Pitt eigenlijk een straatverbod ingediend tegen Leonardo DiCaprio? De waarheid kan vreemder zijn dan fictie, maar als we hier een gok wagen, dan zouden we Pitt's bluf moeten noemen. Het is een grappig verhaal, maar het is gewoon te vergezocht.

Aanbevolen: