Billie Eilish verovert fans stormenderhand met haar livestream-teaser

Inhoudsopgave:

Billie Eilish verovert fans stormenderhand met haar livestream-teaser
Billie Eilish verovert fans stormenderhand met haar livestream-teaser
Anonim

Billie Eilish wordt momenteel enorm populair op sociale media. Ze is een van de weinige beroemdheden die sociale media gebruikt voor belangrijke berichten, in plaats van deze te vervuilen met onophoudelijke updates over wat ze eet en afbeeldingen van elke beweging die ze maakt. Om die reden weten fans, als ze iets ophangt, meteen dat het de moeite waard is om op te letten. Deze keer is geen uitzondering… het nieuws is groots.

Fans over de hele wereld waren verheugd om onlangs te ontdekken dat de No Time To Die-video is uitgebracht, en ze hebben een aantal van de successen gevolgd die Billy Eilish de afgelopen weken met hen heeft gedeeld. Het lijkt erop dat ze een serieuze opleving heeft, want elke keer dat fans verzadigd zijn met iets nieuws, danst er iets anders in de schaduw, klaar om aan de wereld te worden onthuld.

Het laatste nieuws dat de mainstream media bereikt is enorm… Billy Eilish gaat live! Haar livestream duurt nog geen twee weken en fans kunnen zichzelf nauwelijks inhouden.

De Aankondiging

Het gaat echt gebeuren… Billy Eilish bereidt zich voor op een livestream en fans willen op alle mogelijke manieren deel uitmaken van de actie. Fans die meer informatie eisen en hun steun in haar hoekje gooien, worden gek bij de gedachte aan een liveshow van hun favoriete muzikale wonder. Dit komt allemaal tot bloei op 24 oktober, en voor die-hard fans die wanhopig op zoek zijn naar meer van Eilish, lijkt dit zo dichtbij en toch zo pijnlijk ver weg.

Het lijkt erop dat Eilish net zo enthousiast is als haar fans. Ze betrad de muziekwereld zeker in een onzekere tijd, alleen in staat om te genieten van een stukje tijd op live-podia voordat de pandemie haar dwong om dat aspect van haar carrière te staken. Dus ik doe een livestream op 24 oktober en ik kan niet wachten om weer op te treden.haal nu je kaartjes! zij schreef. Er is alleen een klein probleempje mee…

Sommige portemonnees gaan niet open

Het niveau van opwinding is absoluut onmiskenbaar. Fancommentaar zit boordevol liefde, bewondering, opwinding en ronduit duizelingwekkend commentaar, allemaal als reactie op deze livestream die ieders aandacht heeft getrokken.

Er is echter een kritieke storing die zich lijkt te hebben voorgedaan, en dat is geld. Het commentaargedeelte van haar Instagram-pagina toont een heleboel mensen die zich pijnlijk bewust zijn van hun gebroken hart, omdat ze wanhopig deel willen uitmaken van deze epische ervaring, maar simpelweg niet de middelen hebben om dit te doen. Een fan schreef; "Dit is een slechte tijd om blut te zijn??‍♀️," terwijl een ander zei; "iemand screent het voor mij ?," en een verdrietige emoji verscheen naast het bericht; "Ik zou graag willen, maar mijn portemonnee zegt nee."

Fans twijfelen aan hun vermogen om gelijke tred te houden met de kosten in het huidige klimaat, en ze willen echt een manier vinden om deel te nemen, maar sommigen kunnen het gewoon niet. Misschien brengt Eilish na het lezen van de opmerkingen een verandering aan. "IK HOU VAN JE MAAR WAAROM IS HET 30 DOLLARS BILLIE?" vroeg een fan. We hopen dat ze zal reageren…

Aanbevolen: