Fans denken dat dit enkele van Kylie Jenners beste Halloween-looks zijn

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit enkele van Kylie Jenners beste Halloween-looks zijn
Fans denken dat dit enkele van Kylie Jenners beste Halloween-looks zijn
Anonim

Kylie Jenner houdt van Halloween. We weten dat allemaal. En ze vindt het nog leuker nu dochter Stormi Webster ter plaatse is. En elk jaar overtreft Kris Jenners jongste dochter Kylie zichzelf met haar officiële Halloween-kostuums. De meeste jaren heeft ze meerdere kostuums. Nou, met alle Halloween-feestjes die ze bijwoont, kun je niet twee keer dood worden betrapt in hetzelfde kostuum als je een Kardashian-Jenner bent.

Soms gaat Kylie voor een moeder-dochter bijpassend kostuum. Soms gaat ze solo. En natuurlijk zijn er gelegenheden waarbij alle Kar-Jenner-meisjes samenkomen voor een groepskostuumlook.

We zien Kylie en Stormi niet echt trick or treat van huis tot huis gaan. Maar de kostuums zijn handig voor die allerbelangrijkste Halloween-feesten die Kylie bijwoont. Maar wat hun doel ook is, Kylie's kostuums stellen nooit teleur. En nu Stormi in actie komt, is het plezier verdubbeld. En met Travis Scott weer op het toneel (in welke hoedanigheid dan ook), zal Halloween een familieaangelegenheid worden, zij het in mindere mate vanwege de pandemie.

Laten we eens kijken naar enkele van Kylie's beste Halloween-kostuums ooit. Ga over Heidi Klum heen. Je hebt concurrentie.

Channeling Marilyn

In 2019 plaatste Kylie een Halloween-look waarbij mensen rechtop gingen zitten en het opmerkten. Ze was Marilyn Monroe.

Het was een van de vele Halloween-feestkostuums die ze dat jaar droeg. Het lijkt erop dat Kylie een grote fan is van Marilyn Monroe uit de jaren 50. We durven te wedden dat haar zussen jaloers waren op haar uiterlijk. En Corey Gamble, het speelgoed van haar moeder Kris Jenner, ging waarschijnlijk rechtop zitten en merkte het op.

In 2019 hield Kylie haar eigen feestje thuis voor Stormi en een paar vrienden. Zij en Stormi gingen als Power Rangers. Het zal je niet verbazen dat de versieringen ver over de top waren, met honderden pompoenen, een gigantische pompoeningang, skeletten en spinnenwebben overal, en een gigantische Halloween-boom versierd met (je raadt het al) kleine pompoenen. En dat alles voor ongeveer een dozijn mensen die aanwezig waren!

Zuster Act

Kylie hield haar naaisters in Los Angeles bezig in 2018. Ze had zeven, ja zeven, kostuums. Er waren zelfs drie moeder-dochter looks en Kylie's recreatie van een Victoria's Secret catwalklook. Kylie en bescheidenheid gaan gewoon niet echt samen. Ze durft bloot te gaan.

Sommigen zeggen dat het een beetje te gewaagd was. Maar kan het Kylie iets schelen? In één woord, nee. Hoe dan ook, het was een groepsinspanning met de zussen Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian en Kendall Jenner die als een team van Victoria's Secret Angels op een Halloween-bash verschenen.

Kim plaatste een bedankje op Victoria's Secret. Het lijkt erop dat het bedrijf echte catwalk-looks en VS-vleugels heeft gestuurd voor de Kar-Jenners om te dragen. Ze zei: "OMG een droom die uitkomt! Ik moet een Victoria Secret Angel zijn voor de nacht!"

Dubbelact met Stormi

Toen Kylie een klein meisje was, maakte moeder Kris Jenner een groot feest van Halloween voor haar kleine meisjes.

En Kylie doet hetzelfde voor haar dochter. Ze hebben meestal bijpassende kostuums.

De vlinderkostuums die ze een jaar lang allebei droegen, waren dood schattig. Natuurlijk onthulde Kylie veel meer huid dan Stormi! Maar onze favoriete dubbele act moet gewoon de "Stormi Weather" -outfits van Kylie en Stormi zijn. De glinsterende gouden mini-bliksemstaking en Kylie's wattenbolletjes "wolken" waren niet alleen bescheiden, maar ook zo schattig.

De kostuums uit het 'Tyga'- en 'Travis Scott'-tijdperk

Rapper Tyga en Kylie's eerste PDA-display was op haar 17e verjaardagsfeestje in 2015. Slechts een paar dagen na het feest verbrak Tyga het met verloofde Blac Chyna. Ze was niet tevreden. Kylie en Tyga vlogen onder de relatieradar tot ze 18 werd en "legaal" was.

In het Tyga-tijdperk deed Kylie een Halloween-dubbelact met de rapper.

Onze favoriet moet gewoon hun spookachtige skeletoutfits zijn. Kylie's zwarte gevederde kostuum was naar haar maatstaven bescheiden. Maar toen maakte ze het goed door een Christina Aguilera-sfeer te kanaliseren naast Tyga's outfit met Amerikaanse vlag.

Tyga en Kylie waren geen match made in heaven. Ze gingen in 2017 uit elkaar. Hij had een zwervend oog en, net als alle Kar-Jenners, staat ze erop dat haar man volledig trouw is. Ze stapte over naar rapper Travis Scott. Het was meer van hetzelfde, maar ze kreeg tenminste schattige dochter Stormi uit de deal. En blijkbaar hebben Travis en Kylie tijd samen doorgebracht in lockdown. Kylie beweert dat het gewoon een co-ouderschapsdaad is. Sommige zijn niet zo zeker.

Hoe dan ook, Travis was helemaal in voor Kylie's Power Ranger Halloween-look. Het was een van Kylie's beste kostuums ooit. Maar het lijkt erop dat hij de zeemeermin-look heeft doorgegeven. Jammer.

Dit jaar zet de pandemie een domper op al die Halloweenfeesten. Verwacht dat Kylie en Stormi (en misschien zelfs Travis) hun kostuumdingen op Instagram zullen showen.

Aanbevolen: