Kan 'Happiest Season' een vervolg krijgen?

Inhoudsopgave:

Kan 'Happiest Season' een vervolg krijgen?
Kan 'Happiest Season' een vervolg krijgen?
Anonim

Er zijn bepaalde films waar mensen elke vakantie naar kijken, van Macaulay Culkin's hit Home Alone tot Gremlins en Christmas Vacation. Soms wordt er een nieuwe aan de mix toegevoegd en dit jaar bracht Hulu Happiest Season uit, een hartverwarmende film met een belangrijk thema. Het is een vermakelijke en prachtig gemaakte film, en het lijkt erop dat hij bij elke kijkbeurt beter wordt.

Kijkers hebben verhalen gedeeld over het uit de kast komen voor hun familie na het zien van de film, terwijl de hoofdpersoon Harper (Mackenzie Davis) worstelt met het vertellen van haar familie over haar vriendin, Abby (Kristen Stewart).

Happiest Season draait helemaal om mensen die trouw zijn aan zichzelf en elkaar steunen. Kan de film een vervolg krijgen? Laten we eens kijken.

Een tweede film?

Geschreven door Clea DuVall en Mary Holland (die in de film schittert als de artistieke Jane), heeft Happiest Season een geweldige cast, waaronder Mary Steenburgen, Victor Garber, Dan Levy.

DuVall, die ook de film regisseerde, vertelde dat ze graag een tweede film wil maken. Zoals ze tegen Variety zei: "Ik zou graag een vervolg willen maken, ik bedoel, ik heb een paar ideeën. We hadden allemaal zo'n geweldige tijd bij het maken van de film dat we er toen over spraken. Maar het was ook gewoon, wie weet als iemand iets om de film zou geven of niet? Dus ik sta er zeker meer dan voor open."

Volgens ET Online willen sommige fans dat er een vervolg komt dat zich op Jane richt. Mary Holland was gek op dat idee: ze zei: "Ik heb die oproepen gehoord en ik zal antwoorden!" Ze vervolgde: "Ik bedoel, ik zou het geweldig vinden. Dat zou zo leuk zijn. Ze is zo leuk om te spelen, dus elke kans die ik krijg om haar opnieuw te bezoeken, zou ik geweldig vinden."

De film eindigt een jaar later, als Harper en Abby verloofd zijn en het gezin ervan houdt om tijd samen door te brengen als hun echte, authentieke zelf. Het vervolg zou nog een vakantieseizoen met dit gezin kunnen bevatten, en het zou geweldig zijn.

Een belangrijke film

Het zou geweldig zijn om een vervolg op Happiest Season te zien, aangezien het verhaal dat in de eerste film wordt verteld zo belangrijk is.

DuVall zei dat ze een inclusieve vakantiefilm wilde maken. In een interview met Indiewire.com zei ze: Ik hou van kerstfilms, maar ik had mijn ervaring nog nooit in een kerstfilm gezien. Als filmmaker wil ik films maken die een grotere sociale impact hebben, waar je naar binnen kunt gaan en echt vermaakt kunt worden, maar waar mensen die niet zo veel vertegenwoordigd zijn in film zich gezien kunnen voelen in een genre waar ze zich onzichtbaar hebben gevoeld.”

Na het maken van een schets stuurde DuVall een bericht naar Mary Holland en de twee begonnen samen te werken.

DuVall vertelde Advocate dat het coming-outproces de anderen in hun leven betrekt en dat is iets dat wordt weergegeven in Happiest Season. Zoals ze de publicatie vertelde: "Als iemand naar buiten komt, gaat het niet eens per se alleen om de coming-out van die persoon. Het is als een boom; zijn takken splinteren af en het wordt ook een onderdeel van de reis van andere mensen. Dat is zeker geen perspectief Ik had tot ik veel ouder was."

Reactie van fans

Fans houden absoluut van Happiest Season en er is veel geroezemoes over wat een geweldige film het is.

Zoals Clea Duvall met Variety deelde, betekent het veel dat de reacties zo positief waren. Ze zei: "Ik ben echt zo opgewonden dat mensen naar de film kijken en erdoor worden beïnvloed, en er gesprekken over voeren. Er is zo weinig zichtbaarheid geweest dat zoiets als dit naar buiten komt en zo zichtbaar en zo gezien en wilde door zoveel mensen gezien worden - het is erg vernederend. Het is echt wild."

Veel mensen keken graag naar Riley, het personage van Aubrey Plaza, die op de middelbare school met Harper uitging en die ongelooflijk slim is. Toen de actrice werd geïnterviewd op The Late Night With Stephen Colbert, zei ze dat ze de wens van fans voor Abby en Riley om nog lang en gelukkig te leven begrijpt. Ze legde uit dat ze ook geïnteresseerd was in het samenkomen van die personages en zei: "Kijk, ik wilde het ook, oké? Ik ga niet liegen. Ik wilde het ook. Ik wilde het heel graag. Maar ik heb het ding niet geschreven en ik heb het ding niet geregisseerd. Ik kwam opdagen, deed mijn werk en ging daar weg. Er zijn dingen waar je gewoon geen controle over hebt."

Het zou absoluut geweldig zijn om een vervolg op Happiest Season te hebben en het lijkt erop dat het zou kunnen gebeuren, aangezien de co-schrijvers er klaar voor lijken te zijn, en fans zouden graag willen zien hoe de personages het in de toekomst doen.

Aanbevolen: