Zijn Scott Disick en Kourtney Kardashian nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Scott Disick en Kourtney Kardashian nog steeds vrienden?
Zijn Scott Disick en Kourtney Kardashian nog steeds vrienden?
Anonim

Kourtney Kardashian en Scott Disick zijn zeker een van de beroemdste koppels in de geschiedenis van reality-tv en degenen die alle seizoenen van E!'s hitshow Keeping Up with hebben gezien de Kardashians weten dat dat zeker veel ups en downs had.

Vandaag bekijken we waar hun relatie vandaag staat. In de afgelopen jaren hebben de twee nogal wat drama meegemaakt, dus zijn Scott Disick en Kourtney Kardashian nog steeds vrienden? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Kourtney Kardashian en Scott Disick dateren van 2005 tot 2015

Kourtney Kardashian en Scott Disick begonnen voor het eerst met daten in februari 2007 - negen maanden voordat Keeping Up With Kardashians in première ging. Sinds seizoen één van de show is Scott Disick een van de meest geliefde sterren omdat hij niet alleen grappig was, maar ook veel van zijn worstelingen en gebreken liet zien. Na veel ups en downs in de loop van bijna acht jaar, besloten Kourtney Kardashian en Scott Disick in de zomer van 2015 hun relatie te beëindigen. Ze zijn daarna echter nog een paar keer met elkaar verbonden, maar ze zijn nooit meer bij elkaar gekomen.

7 Kourtney Kardashian en Scott Disick hebben drie kinderen

Hoewel Kourtney Kardashian en Scott Disick nooit verloofd of getrouwd zijn, hebben de twee wel drie kinderen samen. Hun eerste zoon Mason Dash Disick werd geboren op 14 december 2009 en is op het moment van schrijven 12 jaar oud. Hun dochter Penelope Scotland Disick werd geboren op 8 juli 2012 en is 9 jaar oud. Hun jongste zoon Reign Aston Disick werd geboren op 14 december 2014 en is momenteel zeven jaar oud.

6 Kourtney Kardashian en Scott Disick doen goed werk als co-ouderschap

Terwijl Kourtney Kardashian en Scott Disick moeite hadden om dingen onderling te regelen, zijn ze er altijd in geslaagd goede ouders voor hun kinderen te zijn.

Ze hebben sinds 2015 co-ouderschap met Mason, Penelope en Reign en afgaande op wat ze delen op sociale media en reality-tv, lijken hun kinderen gelukkig te zijn. In feite leek het op een gegeven moment zeker alsof Kourtney en Scott beter zijn als co-ouders dan ze ooit waren terwijl ze samen waren.

5 Scott Disick staat dicht bij de rest van de familie van Kourtney Kardashian

Degenen die de Kardashian/Jenners hebben bijgehouden, weten zeker dat zelfs nadat Scott Disick en Kourtney Kardashian officieel uit elkaar gingen in 2015, Scott nog steeds dicht bij de rest van Kourtney's familie bleef. In de afgelopen zeven jaar werd Scott Disick vaak gezien terwijl hij rondhing met Khloe, Kim, Kris en Co., zelfs zonder dat Kourtney Kardashian aanwezig was.

4 Scott Disick is niet blij dat Kourtney Kardashian verloofd is met Travis Barker

Kourtney Kardashian werd in september 2020 voor het eerst gelinkt aan muzikant Travis Barker, maar het duurde tot januari 2021 voordat hun relatie werd bevestigd. Een bron bij US Weekly onthulde: "Ze zijn al jaren goede vrienden en gaan al een paar maanden met elkaar om. Travis is erg verliefd op Kourtney en al een tijdje."

Gedurende 2021 gaven Kourtney en Travis hun fans veel pda's op Instagram, en Scott Disick was er zeker geen fan van - wie kon de tijd vergeten die hij probeerde te ventileren aan Kourtney's ex Younes Bendjima. In oktober 2021 zijn Kourtney en Travis verloofd, en het is veilig om te zeggen dat Scott daar helemaal niet blij mee is.

3 Scott Disick en Kourtney Kardashian hebben geen relatie buiten co-ouderschap

Hoewel Kourtney en Scott erin slaagden om een tijdje vrienden te blijven na hun breuk, lijkt het alsof dat veranderd is sinds Kortney met Travis begon te daten. Volgens een bron voor US Weekly "Buiten co-ouderschap bestaat de relatie tussen Scott en Kourtney niet. Hij is er eigenlijk alleen maar op gericht om er voor zijn kinderen te zijn en tijd met hen door te brengen, maar ook op zijn merk en alle kansen die op zijn pad komen."

2 Scott Disick ging uit met andere vrouwen sinds zijn breuk met Kourtney Kardashian

Het lijkt absoluut alsof Scott het niet aankon om Kourtney Kardashian gelukkig te zien met iemand anders, maar sinds hun breuk heeft de reality-tv-ster ook een paar beroemde dames gedateerd. Tussen mei en juli 2017 werd Scott vaak gespot met voormalig Disney Channel-ster Bella Thorne. Van mei 2017 tot juni 2020 had de reality-tv-ster een relatie met model Sofia Richie. Meest recentelijk dateerde Scott Disick van november 2020 tot september 2021 met model Amelia Hamlin.

1 Scott Disick lijkt jaloers te zijn op het leven dat Kourtney Kardashian heeft met Travis Barker

Ten slotte lijkt het alsof Kourtney Kardashian en Scott Disick nog meer uit elkaar dreven sinds ze met Travis Barker begon te daten. Scott lijkt zeker een beetje jaloers op het leven dat Kourtney nu heeft met haar verloofde, en hij lijkt zich van haar en haar familie weg te hebben getrokken. Hoewel Scott er nog steeds is voor zijn kinderen, lijkt hij Kardashian-familiegebeurtenissen nu te vermijden - en hij was er een vaste klant.

Aanbevolen: