Waarom 'The Walking Dead: World Beyond' het niet meer waard is om naar te kijken

Inhoudsopgave:

Waarom 'The Walking Dead: World Beyond' het niet meer waard is om naar te kijken
Waarom 'The Walking Dead: World Beyond' het niet meer waard is om naar te kijken
Anonim

Toen de eerste plagen van The Walking Dead: World Beyond een gezicht gaven aan de mysterieuze paramilitaire organisatie die bekend staat als CRM (Civil Republic Military), kwamen fans meteen tot de conclusie dat we uiteindelijk Rick Grimes (Andrew Lincoln) zouden zien) op de begeleidende serie. Jadis (Pollyanna McIntosh) en haar CRM-kameraden namen hem mee in seizoen 9 van The Walking Dead, waardoor hij in World Beyond zou verschijnen, maar dat lijkt niet te gebeuren.

Tijdens een interview met ComicBook sloot Scott Gimple de mogelijkheid uit dat Lincoln een cameo zou maken. Hij vertelde Brandon Davis van CB dat "[Rick Grimes] niet om een hoek zal slingeren" en dat hij niet wil dat fans verwachten dat ze de titulaire ster in de show zullen zien. De uitleg van Gimple is in de trant van transparantie, zodat wanneer seizoen 2 ten einde loopt, fans niet teleurgesteld zijn of het gevoel hebben dat de schrijvers een perfecte crossover-kans hebben gevonden.

Het meest ongelukkige aspect van dit nieuws is dat Lincoln ons niets zal geven om ons te helpen terwijl de films in productie zijn. Maar er is een nog dringender gevolg dat discussie verdient.

Wat is het punt van seizoen twee

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu een fan bent van World Beyond of niet, wetende dat we Rick Grimes niet zullen zien in een show die zou moeten bouwen aan zijn grootse terugkeer naar het Walking Dead-universum, heeft de serie een domper op de serie gezet ' toekomst. De reden daarvoor is dat seizoen 1 de essentie al heeft behandeld, en de show heeft ons niets meer te bieden.

Het doel van World Beyond was om wat achtergrondinformatie te geven over CRM en wat hun bedoelingen zijn. Seizoen 1 heeft die prestatie volbracht en bevestigde dat zowel de militaire als de onderzoeksafdelingen vol zitten met individuen die gehersenspoeld lijken. Niet in de letterlijke zin, maar zowel Huck (Annet Mahendru) als Isabelle (Sydney Lemmon) hebben laten zien dat ze zo toegewijd zijn aan de zaak dat ze tot bijna alles bereid zijn. Ze hebben overlevenden in koelen bloede doodgeschoten en onschuldigen laten verslinden door wandelaars. Dus ja, ze zijn niet de altruïstische redders die ze pretenderen te zijn.

Wat die details ons vertellen, is dat CRM absoluut de kwaadaardige groep is waarvan we vermoedden dat ze waren. De redding van Rick Grimes gaf ons de hoop dat het misschien conflicterende individuen waren die in staat waren om te veranderen, hoewel het duidelijk is dat ze vastbesloten zijn om hun missie te voltooien, ongeacht de kosten.

Wat nog belangrijker is, de details die tot nu toe zijn onthuld, maken de verdere ontwikkeling van CRM een betwistbaar punt. Aangezien de films terugspringen naar waar Lincoln's reis op TWD was geëindigd, zal het uitbreiden van de paramilitaire groep of hun inspanningen in de toekomst geen invloed hebben op The Walking Dead of de aankomende speelfilms.

Kan het tweede seizoen filmpersonages introduceren

Afbeelding
Afbeelding

Er is één ding dat World Beyond het bekijken waard kan maken wanneer seizoen 2 debuteert, crossover-personages. Hoewel Gimple een optreden van Andrew Lincoln heeft uitgesloten, kunnen sommige van de nieuwere personages een rol spelen in de films of het laatste seizoen van AMC's paradepaardje.

Dr. Bellshaw (Natalie Gold) lijkt bijvoorbeeld de leiding te hebben over de R&D-divisie en de inkomende "A"- en "B"-onderwerpen te catalogiseren. Andere wetenschappers werken vermoedelijk onder haar, maar gezien de dingen op World Beyond is zij de tophond in de organisatie. En omdat Bellshaw deze hogere rang heeft, heeft ze in het verleden waarschijnlijk interacties gehad met Rick Grimes, wat we in de komende films zullen zien gebeuren.

Afbeelding
Afbeelding

Golds personage is niet het enige residente personage van World Beyond dat mogelijk in de toekomst opduikt. Iedereen die onder Bellshaw werkt of degenen die de "B"-onderwerpen in de gaten houden, zijn in de race om een rol te spelen in de grote confrontatie die aan de horizon staat. Ze kunnen zelfs sterven in seizoen 2, maar het maakt niet uit wanneer TWD achteruit springt om de rest van het verhaal van Rick Grimes te vertellen.

Hoe dan ook, seizoen twee van World Beyond zal een super meeslepend verhaal moeten ontwikkelen om het de moeite van het kijken waard te maken. De kansen zijn niet goed, maar de producenten van TWD hebben ons al eerder weten te verrassen, dus misschien zal het tweede seizoen de aanvankelijke verwachtingen overtreffen.

Aanbevolen: