Kanye West loopt door Londen en gebruikt zijn dochter om zijn presidentiële campagne te promoten

Kanye West loopt door Londen en gebruikt zijn dochter om zijn presidentiële campagne te promoten
Kanye West loopt door Londen en gebruikt zijn dochter om zijn presidentiële campagne te promoten
Anonim

De afgelopen weken was de politiek, gezien de COVID-diagnose van Trump, de aanstaande presidentsverkiezingen en de debatten tussen Trump en Biden en Harris en Pence, sterk aanwezig in het nationale discours. Een persoon die constant probeert zichzelf te versterken in dit presidentiële gesprek is Kanye West

Begin juli maakte Kanye West zijn bod op het presidentschap bekend. Sindsdien is hij ondergedompeld in controverse, met name vanwege zijn rally in South Carolina.

Tijdens deze bijeenkomst barstte West in huilen uit op het podium toen hij de mogelijke abortus van zijn dochter North West besprak. Een paar maanden later lijkt het erop dat zijn dochter hem helpt op zijn 'campagnespoor'.

Deze foto's zijn gisteren genomen in Londen, Engeland, waar zowel West als zijn dochter op straat liepen met "VOTE KANYE"-kleding.

West heeft de afgelopen dagen zijn campagnekleding gepromoot en hij heeft zelfs een overzicht gegeven van hoeveel geld hij ermee heeft verdiend. West beweert dat hij meer dan $ 800.000 heeft verdiend met zijn koopwaar, waaronder hoeden en hoodies.

Vanwege een aantal factoren, waaronder het feit dat hij zich in veel staten te laat heeft geregistreerd om op de stemming te komen, is de kans dat Kanye West deze verkiezing wint nihil. Sommige mensen vragen zich af of West gewoon geld van zijn fans probeert te krijgen door nog steeds de merchandise te verkopen, waardoor de indruk ontstaat dat het hem zal helpen de verkiezingen te winnen.

Uiteindelijk zal het interessant zijn om te zien of de marketingaanwezigheid van North West in het Verenigd Koninkrijk West zal helpen verkozen te worden in de Verenigde Staten, of op zijn minst de verkoop van zijn koopwaar zal stimuleren - maar het is een interessante strategie.

Aanbevolen: