Fans zijn onder de indruk van Vanessa Kirby's optreden in 'Pieces Of A Woman

Inhoudsopgave:

Fans zijn onder de indruk van Vanessa Kirby's optreden in 'Pieces Of A Woman
Fans zijn onder de indruk van Vanessa Kirby's optreden in 'Pieces Of A Woman
Anonim

De film van Kornél Mundruczò, die vorig jaar in première ging op het 77e filmfestival van Venetië, is uitvoerend geproduceerd door Martin Scorsese.

Geleid door een sterke wending door Kirby, is Pieces of a Woman een moederschapsdrama met in de hoofdrollen Molly Parker, Sarah Snoon, Ellen Burstyn, Benny Safdie en Shia LaBoeuf

Vanessa Kirby's personage worstelt met verdriet in 'Pieces Of A Woman'

Kirby speelt Martha Weiss, een vrouw wiens leven volledig en dramatisch verandert nadat een thuisbevalling misgaat. Terwijl de verloskundige, gespeeld door Molly Parker, wordt beschuldigd van criminele nalatigheid, moet Martha leren haar eigen verdriet te verwerken.

Kirby staat bekend om het spelen van prinses Margaret in seizoen één en twee van koninklijk drama The Crown en won de Volpi Cup voor beste actrice voor Pieces of a Woman.

Fans hebben gereageerd op haar hoogstandje, waaronder een lange bevallingsscène die in één lange take is opgenomen.

"vanessa kirby's optreden was onberispelijk en hartverscheurend, stukjes van een vrouw hebben me in stukken veranderd in een vrouw", schreef @busybea20 op Twitter.

Fans vragen om een Oscar-knik voor Vanessa Kirby

Een fan voorspelde dat Kirby dit seizoen met filmprijzen naar huis zou gaan met een Oscar. Nou, ontvang een Oscar in het comfort van haar huis, gezien de pandemie.

“vanessa fing kirby in stukken van een vrouw. Ik heb geen woorden. waar is die Oscar?” @maycoulsxn schreef.

“Pieces of a Woman is een subliem kunstwerk. Ik glimlachte een keer toen ik Benny Safdie zag (je gaat benny), en snikte toen stilletjes vanaf de geboortescène tot het einde, schreef @inoelshikari.

"Vanessa Kirby pakte me vanaf het begin vast en liet me niet gaan. Ik heb nog nooit van zoiets verwoestends gehouden", vervolgden ze.

“Kan bevestigen, Vanessa Kirby & Ellen Burstyn zijn verwoestend geweldig. Moet Molly Parker ook in haar hartverscheurend goede optreden opnemen, " merkte @msmlroberts op.

De Engelse actrice zal naast Tom Cruise de volgende ster zijn in de zevende en achtste film in de Mission Impossible-franchise. Ze speelt wapenhandelaar op de zwarte markt Alanna Mitsopolis, ook bekend als de White Widow.

Pieces of a Woman wordt gestreamd op Netflix

Aanbevolen: