Fans zijn niet onder de indruk van het excuus dat Bella Hadid voor haar DUI gaf

Inhoudsopgave:

Fans zijn niet onder de indruk van het excuus dat Bella Hadid voor haar DUI gaf
Fans zijn niet onder de indruk van het excuus dat Bella Hadid voor haar DUI gaf
Anonim

Haar familie is enorm beroemd, dus het is logisch dat elke beweging die Bella Hadid maakt, wordt gepubliceerd. Maar op de een of andere manier vergaten fans de tijd dat ze werd gearresteerd voor een DUI.

Het was helemaal terug in 2014, en Bella was toen minderjarig, maar er waren toch krantenkoppen. Het punt is dat Bella later een interessant excuus gaf waarom ze een DUI kreeg, hoewel fans het niet echt geloven.

Bella Hadid gaf haar diagnose van de ziekte van Lyme de schuld van de DUI

Toen Bella's DUI uitkwam, schoot haar moeder Yolanda haar dochter in feite neer. In die tijd, aangezien Yolanda centraal stond in 'Real Housewives', was er wat drama met de misdaad van haar dochter.

En toch was Yolanda een beetje het middelpunt; Bella was nog niet echt internationaal beroemd geworden.

Maar zoals fans opmerkten, leken Yolanda en Bella allebei de DUI uit te spelen door te suggereren dat Bella's diagnose van de ziekte van Lyme op de een of andere manier de oorzaak was van haar ogenschijnlijk roekeloos rijgedrag.

Het punt is dat de ziekte van Lyme niets te maken lijkt te hebben met het feit dat een minderjarige het overdrijft met illegale middelen. Of toch?

Kan de ziekte van Lyme de schuld zijn van Bella's DUI?

Hoewel Lyme iets is waar een paar verschillende beroemdheden over hebben gesproken, wordt er, gezien hun persoonlijke worsteling ermee, niet echt veel gepubliceerd behalve de pijn die gepaard gaat met de ziekte.

Maar op basis van He althline's beschrijving van Lyme, zullen de meeste mensen die het oplopen snel herstellen met een intensieve behandeling. Hoewel de bron zegt dat de symptomen kunnen variëren en elkaar overlappen, is het zeer zeldzaam dat de symptomen aanhouden nadat de "eenvoudige" behandeling is beëindigd.

Toch ervaren sommige mensen het syndroom van de ziekte van Lyme; 10 tot 20 procent van de mensen heeft aanhoudende symptomen. Bovendien bevestigt He althline dat de ziekte de "mobiliteit en cognitieve vaardigheden" van een persoon kan beïnvloeden.

Het lijkt misschien niet zo ver weg om aan te nemen dat de ziekte van Lyme enige invloed kan hebben op iemands rijvaardigheid of het uitvoeren van andere taken die een snelle reactietijd vereisen. Maar is dat wat er gebeurde in het geval van Bella Hadid's DUI?

Bella Hadid's BAC-niveau was erg hoog

Hoewel het mogelijk is dat de symptomen van Lyme zich bij verschillende mensen anders kunnen manifesteren, kan het een hoog alcoholgeh alte in het bloed niet precies nabootsen. Bronnen meldden dat Bella Hadid's BAG 0,14 was toen ze in 2014 werd aangehouden voor rijden onder invloed.

De ziekte van Lyme lijkt geen vals positief resultaat te geven bij een BAG-test, gebaseerd op de verklaring van medische bronnen over de aandoening. En dat is het probleem dat fans hebben met de familie Hadid die Bella's arrestatie probeert weg te redeneren.

Geruchten suggereren dat Bella niet zo ziek was als fans dachten

Maar er is nog een verzachtende omstandigheid waardoor fans zeggen dat Bella en haar moeder er, om het botweg uit te drukken, vol van waren. Fans wijzen naar Bella's vader, Mohamed, die zegt dat zijn kinderen (Bella en Anwar) nooit de ziekte van Lyme hebben gehad.

Het punt is dat niemand zeker weet wie hij moet geloven als het gaat om verhalen over wat Mohamed wel of niet zei. Bronnen meldden dat Mohamed Hadid Lisa Vanderpump vertelde dat Anwar en Bella geen ziekte van Lyme hadden.

Mohamed probeerde later duidelijkheid te scheppen door te zeggen dat hij zijn vriend had verteld dat de kinderen 'in orde' waren, niet dat ze nooit ziek waren geweest. Daarna weigerde Mohamed echter verder commentaar te geven, wat het gesprek effectief beëindigde (maar misschien niet de speculatie).

Maar Yolanda's posts op sociale media, Gigi's verklaringen ter ondersteuning van haar broers en zussen, en Bella's bekentenis dat ze Lyme "nog steeds" liet suggereren dat er geen waarheid is in wat Lisa Vanderpump speculeerde over het gezin.

Het feit dat de familie paarden heeft en dat alle drie de getroffenen de ziekte rond dezelfde tijd leken te krijgen, verklaart hoe het allemaal gebeurde.

Andere beroemdheden, zoals Justin Bieber, die in 2019 met Lyme vocht, en Amy Schumer hebben soortgelijke pijnlijke ervaringen gehad met de aandoening, dus het is niet zo ongewoon als sommigen misschien denken.

Nu, de enige slepende vraag over Bella's diagnose is waarom haar familie het leek te gebruiken om te proberen haar slechte besluitvorming te verdedigen toen ze blijkbaar dronken werd en reed.

Critici zeggen dat Bella's ouders de schuldige waren

Op basis van Yolanda Hadid's reactie op Bella's DUI (haar publiekelijk beschamend met een open brief over haar slechte gedrag), dachten critici dat het waarschijnlijk een gebrek aan opvoeding was waardoor de toenmalige tiener Bella onder invloed reed.

Nogmaals, veel tieners plegen in hun jeugd minder goede daden, alleen hebben de meesten van hen niet de gevolgen van die beslissingen die de krantenkoppen halen.

Aanbevolen: