Deze 'Big Bang Theory Star' was niet onder de indruk van zijn interview op de 'Ellen Show

Inhoudsopgave:

Deze 'Big Bang Theory Star' was niet onder de indruk van zijn interview op de 'Ellen Show
Deze 'Big Bang Theory Star' was niet onder de indruk van zijn interview op de 'Ellen Show
Anonim

Laten we eerlijk zijn, Ellen DeGeneres heeft door de jaren heen behoorlijk wat ongemakkelijke interviews gehad.

In werkelijkheid gaan we ervan uit dat op zijn minst een paar celebs spijt hebben van hun interviews, vooral gezien alle reacties die jaren later zouden plaatsvinden, waardoor Ellen uiteen zou vallen vanwege haar behandeling van werknemers achter de schermen.

Voorafgaand aan het schandaal dat Ellens carrière op zijn kop zette, waren er een paar tekenen.

Verrassend genoeg kwam een van hen van 'Big Bang Theory'-ster Jim Parsons. De acteur verscheen op 'The Dan Patrick Show' en sprak over zijn tijd in de 'Ellen Show'.

Tot ieders verbazing onthulde de ster dat hij teleurgesteld en teleurgesteld was over hoe het allemaal ging. Laten we terugkijken.

Jim Parsons was niet de eerste beroemdheid die een onhandig interview had tijdens de 'Ellen Show'

Het is tegenwoordig in de openbaarheid, Ellen had in het verleden een paar lastige beproevingen met een stel beroemdheden, in werkelijkheid is Jim Parsons verre van de enige.

Mensen als Taylor Swift hadden een moeilijke tijd in de show toen Ellen steeds maar zei dat ze met Zac Efron aan het daten was, iets dat helemaal niet waar was.

Het werd nog vreemder toen Dakota Johnson de show betrad. Ellen maakte zichzelf belachelijk toen ze de actrice vroeg waarom ze niet was uitgenodigd voor haar verjaardag, alleen voor Johnson om te beweren dat ze inderdaad was uitgenodigd. Het werd nog moeilijker om naar te kijken toen Johnson zei dat ze dacht dat Ellen haar niet mocht… een gevoel dat veel anderen ook zouden herhalen.

Het lijkt erop dat Jim Parsons ook van de wijs werd gebracht door zijn interview met Ellen. Volgens de 'Big Bang'-ster had hij iets heel anders verwacht.

Jim Parsons verklaarde dat zijn tijd op de 'Ellen Show' niet was wat hij had verwacht

Tijdens 'The Dan Patrick Show' werd Jim Parsons gevraagd naar zijn meest ongemakkelijke interview ooit. De acteur dacht even na en zei dat hij van al zijn interviews uit het verleden hield. Maar dat was het moment waarop het moment zou plaatsvinden, toen Parsons opende over zijn ervaring op de 'Ellen Show'.

"De eerste keer dat ik met Ellen ging, dacht ik dat iedereen me daar leuker zou vinden. Het was niet zo leuk als ik dacht dat het zou zijn."

Parsons zou ook zeggen dat hij een grote fan van de show was en door zoveel van zijn collega's werd aangemoedigd om het te doen, aangezien ze allemaal dachten dat hij en Ellen het goed zouden vinden, hoewel dat niet het geval was.

"Het was prima, maar ze leek niet te zijn, eindelijk, waar ben je mijn hele leven geweest."

Dan Patrick zou zijn mening over de kwestie geven en stellen dat de gastheer er soms een punt van maakt om grappiger te zijn dan de gast, vooral als het gaat om indruk te maken op de fans.

Ondanks de ervaring zou Jim in de toekomst meerdere keren naar de show terugkeren, en gezien zijn woorden was alles perfect in orde toen hij zou terugkeren, maar nogmaals, het was niet de sfeer die had verwacht.

Een paar jaar later na de verklaring zou Ellen onder vuur komen te liggen vanwege haar behandeling van medewerkers achter de schermen. Dit heeft op zijn beurt haar carrière bijna helemaal stopgezet.

Een paar jaar later werd Ellen bijna voorgoed geannuleerd vanwege de giftige backstage-sfeer

Tijdens haar eerste ontmoeting was het achter de schermen bij de 'Ellen Show' heel anders. De gastheer had backstage een belangrijke regel, namelijk: "Niemand zou ooit zijn stem verheffen en iedereen zou met respect worden behandeld."

Natuurlijk veranderde dat gaandeweg de mensen achter de schermen volledig en deed het pijn, samen met Ellen's carrière. Ze bezat de strijd, in ieder geval tot op zekere hoogte.

"Natuurlijk is er iets veranderd en ik ben teleurgesteld om te horen dat dit niet het geval is geweest. En daarvoor, het spijt me. Iedereen die mij kent, weet dat het het tegenovergestelde is van wat ik geloof en waar ik op hoopte onze show."

"Als iemand die werd beoordeeld en bijna alles verloor omdat ik gewoon was wie ik ben, begrijp ik het echt en heb ik diep medeleven met degenen die anders worden bekeken, of oneerlijk behandeld, niet gelijk, of - erger nog - genegeerd. denk dat iemand van jullie zich zo voelde, ik vind het vreselijk."

Ellen heeft de storm van 2020 overleefd, hoewel het lijkt alsof haar show nu ten einde loopt.

In werkelijkheid waren er lang daarvoor verschillende tekenen en de woorden van Jim Parsons waren er een van.

Aanbevolen: