Fans voorspellen dat Vanessa Kirby's rol in 'Pieces Of A Woman' een Oscar-nominatie zal opleveren

Inhoudsopgave:

Fans voorspellen dat Vanessa Kirby's rol in 'Pieces Of A Woman' een Oscar-nominatie zal opleveren
Fans voorspellen dat Vanessa Kirby's rol in 'Pieces Of A Woman' een Oscar-nominatie zal opleveren
Anonim

Vanessa Kirby, bekend van rollen als prinses Margaret in The Crown, schittert in haar nieuwste Netflix-project naast Shia LaBeouf in Pieces of a Woman. De tranentrekkende levering van Kirby's uitvoering zorgt voor een serieuze Oscar-buzz. De weergave van de grootste angst van een moeder in de film en het realistische verhaal dat een van de overlevenden volgt, verdient applaus.

Oscar Nominatiegesprek

Pieces of a Woman's description detail: "Na het verlies van haar baby begint een vrouw aan een emotionele reis terwijl ze haar verdriet navigeert terwijl ze een moeizame relatie met haar man en moeder doormaakt."

De trailer is slechts enkele uren geleden uitgebracht en fans zijn gewoon vol ontzag over de sneak peek van twee en een halve minuut. Een YouTube-commentator schreef: "Ik kan niet meer wachten op deze masterclass acteren. Vanessa Kirby en Ellen Burstyn komen beide dit jaar voor hun Oscars. Dit wordt een ander niveau."

Een andere kijker complimenteerde de hoofdrolspeler: "Vanessa Kirby verdient alleen een Oscar voor de trailer." Zal haar optreden haar een 24-karaats gouden beeldje opleveren? We zullen moeten wachten op de release van de film.

Pieces of a Woman zal worden toegevoegd aan een shortlist van Netflix-films die in geselecteerde theaters zijn uitgebracht, waarvan de datum nog niet is bekendgemaakt. De trailer onthulde pas dat het in december zou plaatsvinden, en een tweet via Netflix kondigde aan dat het op 7 januari 2021 wereldwijd beschikbaar zal zijn op hun platform.

Wachten op het meesterwerk

Een van de bewonderaars van de trailer kreeg de kans om de volledige film te zien op het Toronto International Film Festival. Hij merkte op: "Ik heb deze film op TIFF gezien. Zo zo goed. Ik kan niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden. De eerste 30 minuten zijn zo speciaal en ongelooflijk goed gedaan. De rest is super emotioneel en al het acteerwerk is ongelooflijk."

Een Twitter-gebruiker startte zelfs een thread met de titel "VANESSA KIRBY BESTE ACTRICE 2021." Ze moet nog genomineerd worden voor een Academy Award, maar fans zorgen ervoor dat 2021 het 'Jaar van Kirby' wordt. '

Kirby's prestatie zou volgen op het optreden van Renee Zellweger in Judy. Zoals een Twitter-gebruiker de ervaring van het kijken naar Pieces of a Woman beschreef, zijn we klaar om vernietigd te worden en toch verbaasd te zijn over haar aanwezigheid op het scherm.

Aanbevolen: