Cobra Kai'-fans belust op de foto's van TBT William Zabka

Inhoudsopgave:

Cobra Kai'-fans belust op de foto's van TBT William Zabka
Cobra Kai'-fans belust op de foto's van TBT William Zabka
Anonim

Zabka, die Johnny Lawrence speelde in de originele Karate Kid-filmserie, hernam zijn rol in de webtelevisieserie. Ralph Maccio keerde ook terug als hoofdrolspeler Daniel LaRusso. Beiden dienen als uitvoerende producenten voor de show gemaakt door Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg.

Nu in zijn derde seizoen, speelt Cobra Kai 34 jaar na de gebeurtenissen van de originele Karate Kid-film. De show vertelt het verhaal opnieuw vanuit het oogpunt van Johnny Lawrence. Het personage besloot in feite om de Cobra Kai karate-dojo te heropenen, wat leidde tot de heropflakkering van zijn oude rivaliteit met Daniel.

‘Cobra Kai’ maakte Zabka’s fans blij met TBT Thirst Trap

In de nieuwe aflevering bevat de serie ook een knipoog naar die fans die in de jaren tachtig zwijmelen over Zabka. Het derde seizoen bevat in feite twee TBT-foto's van Zabka die pronkt met zijn gescheurde, strakke lichaam.

"Ik wil Cobra Kai bedanken voor het vinden van een reden om deze throwback-foto's van William Zabka in seizoen 3 op te nemen", schreef Netflix bij de foto's.

Iemand vroeg of die foto's gephotoshopt waren omdat ze er absoluut perfect uitzagen. De opmerking zette de showrunner Hurwitz van de serie ertoe aan om dit zeer belangrijke onderwerp op de beste manier te bespreken.

"Dat zijn legitieme @WilliamZabka beefcake-foto's", antwoordde Hurwitz, terwijl hij een smiley toevoegde.

Zabka's fans zweren dat de foto's echt zijn

De reacties van

Fans op Netflix tweets zijn hilarisch en gevuld met nostalgie uit de jaren 80.

"Het lijkt erop dat iemand een aantal Tiger Beat-tijdschriften uit 1984 heeft bewaard en die persoon is mijn held", schreef Twitter-gebruiker @SuziVoss.

Twee andere Twitter-gebruikers bespraken of Zabka nu aantrekkelijker is of zijn hoogtepunt bereikte in de tijd van de jaren tachtig. Een controverse die blijkbaar niet kan worden opgelost.

De trouwste fans sprongen in de verdediging van Zabka tegen degenen die niet geloven dat de foto's echt zijn.

Zabka verscheen onlangs als zichzelf in seizoen acht van de CBS-sitcom How I Met Your Mother. Hij had een terugkerende rol in het negende en laatste seizoen. Hij speelde drie seizoenen van Cobra Kai en is klaar om terug te keren voor een vierde, al groen verlicht door Netlifx.

Cobra Kai is beschikbaar om te streamen op Netflix

Aanbevolen: