Wat is het salaris van Ralph Macchio voor 'Cobra Kai'?

Inhoudsopgave:

Wat is het salaris van Ralph Macchio voor 'Cobra Kai'?
Wat is het salaris van Ralph Macchio voor 'Cobra Kai'?
Anonim

Zodra Cobra Kai in 2018 in première ging op Netflix, waren mensen gefascineerd en vermaakt door deze serie over vechtsporten. Fans willen alle BTS-feiten leren die ze kunnen en zodra het derde seizoen werd uitgebracht, binten ze het meteen. Aangezien het een serie is die het verhaal uit de Karate Kid-films voortzet, was het duidelijk dat het een hit zou worden.

Star Peyton List was ooit op Disney Channel en er is ook een andere acteur die veel aandacht krijgt. Ralph Macchio speelde Daniel LaRusso in de populaire Karate Kid-films en hij is teruggekomen om deze rol ook in Cobra Kai te spelen.

Mensen zijn benieuwd hoeveel geld Ralph Macchio verdient voor deze populaire show. Laten we eens kijken.

$1 miljoen voor elk seizoen

Ralph Macchio speelde de afgelopen decennia in veel films, dus het lijkt logisch dat hij een indrukwekkend bedrag op de bank heeft staan.

Ralph Macchio heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen, en hij kreeg $ 1 miljoen betaald voor seizoen één en twee van Cobra Kai.

ralph macchio cobra kai
ralph macchio cobra kai

Volgens Celebrity Net Worth kwam dit salaris uit op $ 100.000 voor elke aflevering, wat absoluut geweldig is.

Op Cobra Kai doet Daniel het heel goed voor zichzelf, een getrouwde man met twee kinderen en een comfortabele levensstijl, aangezien hij een autodealer runt. Hij heeft wat problemen gehad na de dood van Mr. Miyagi en hij begint terug te keren naar de wereld van vechtsporten.

Sommige van de andere tv-rollen van de acteur zijn onder meer het spelen van Officer Haddix in The Deuce, die werd uitgezonden van 2017 tot 2019. In 2008 en 2009 speelde hij Archie Rodriguez in Ugly Betty.

Wat betreft films, hij speelde Eugene in Crossroads en Bill Gambini in My Cousin Vinny.

Hoe 'Cobra Kai' ontstond

Met een film die zo populair is als The Karate Kid, is het logisch dat veel mensen zouden proberen een reboot te maken.

Cobra Kai stond oorspronkelijk op YouTube Red en werd volgens Uproxx.com na seizoen één en twee beschikbaar voor streaming op Netflix.

Ralph Macchio vertelde de publicatie dat hij "de erfenis van de originele films wilde beschermen". Hij wist niet zeker of een reboot dat zou kunnen doen, maar hij vond het idee van een tv-serie op een streamingdienst wel leuk. Hij legde uit dat dit formaat betekent "deze mogelijkheden om deze vijf uur durende films te maken, opgedeeld in 10 delen van een half uur. Je laat de personages ademen, en het hoeft niet te passen in een filmvervolg van 2 uur dat om luider, sneller, grappiger, groter te zijn."

Macchio vertelde Business Insider dat een veelvoorkomend argument voor een reboot was: "Je hebt een kind en je wordt de Miyagi voor je kind." Hij vertelde dat er zoveel fans van zijn karakter zijn omdat hij zo herkenbaar is. Hij zei: "Overal waar ik ga is er een grote liefde voor die film en de franchise. Daniel LaRusso was zo'n personage dat het gewone kind vertegenwoordigde. Hij had niets te winnen, dus we hadden allemaal het gevoel dat we hem konden zijn."

De 'Karate Kid' en een familieman

In een 2020-interview met The Guardian deelde Macchio dat hij zich graag wijdde aan zijn gezinsleven nadat hij beroemd werd. Hij en zijn vrouw, Phyllis, trouwden in 1987 en ze kenden elkaar al sinds ze kinderen waren. Ze hebben twee kinderen, Julia en Daniel, en hij vertelde de publicatie dat hij "vrede heeft met de keuzes die ik heb gemaakt".

PopSugar meldde dat Julia een danseres, zangeres en actrice is, en het bleek dat Macchio de naam Daniel voor zijn zoon koos vanwege zijn geliefde Karate Kid-personage. Hij noemt de naam 'een klassieker'.

Fans hebben erop gewezen dat Ralph Macchio er geweldig uitziet en hij vertelde dat zijn vader en moeder "er jong uitzien voor hun leeftijd", ook. Hij legde uit aan People: "Ik heb om de een of andere reden een jeugdige energie over mij. Een gezonde levensstijl kan geen kwaad. Maar ik denk dat ik gewoon geluk heb gehad op de genafdeling."

Natuurlijk zijn mensen benieuwd of de castleden van Cobra Kai net zo goed thuis zijn in vechtsporten als hun personages. Volgens The Wrap zei Macchio dat hij slechts een paar weken training had voor de eerste Karate Kid-film, en dat hij meer kon trainen voor het vervolg. Hij legde uit: Ik heb als kind een beetje danstraining gehad en deze vechtscènes zijn choreografieën, dus ik was goed in het leren van de choreografie. En ik had lange, slungelige ledematen, dus ik zag er zo uit als een kraanvogel … dus ik gebruikte dat in mijn voordeel.”

Aanbevolen: