Hoeveel werd Ralph Macchio betaald voor 'Karate Kid'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Ralph Macchio betaald voor 'Karate Kid'?
Hoeveel werd Ralph Macchio betaald voor 'Karate Kid'?
Anonim

Ralph Macchio is vooral bekend van zijn rol als Daniel La Russo in de iconische filmfranchise, Karate Kid, en van de vervolgtelevisieserie Cobra Kai. Gezien het succes van de film mogen fans verwachten dat de acteur een behoorlijk bedrag heeft verdiend.

Hoeveel ontving Ralph voor 'Karate Kid'?

Volgens Celebrity Net Worth verdienden zowel Ralph als William Zabka een gerapporteerde $ 100.000 per aflevering voor de eerste twee seizoenen van Cobra Kai, wat neerkomt op ongeveer $ 1 miljoen per seizoen per persoon. Hoewel hun salaris voor de serie absoluut geweldig is, is er niet veel informatie beschikbaar over het salaris en de backend-punten die de acteurs verdienden voor de originele drie Karate Kid-films.

Tegenwoordig wordt het vermogen van Ralph geschat op $ 4 miljoen. Dit is waarschijnlijk voornamelijk voor het spelen van Daniel La Russo in de Karate Kid-filmfranchise. Hij verscheen voor het eerst op het scherm in 1984, de eerste aflevering van The Karate Kid, waar hij als tiener karate leerde om zichzelf te verdedigen tegen pestkoppen. De acteur speelde de rol vervolgens nog twee keer in The Karate Kid Part II en the Karate Kid Part III.

In de loop der jaren speelde hij in verschillende films en televisieshows, waaronder de hitserie Cobra Kai. Gezien al dit succes, is het geen wonder waarom hij tot nu toe maar liefst $ 4 miljoen heeft verdiend.

Waarom speelde Ralph in 'Karate Kid'?

Ralph werd een grote naam in de entertainmentindustrie nadat hij in de Karate Kid-films speelde, vooral toen hij de beruchte kraantrap uitvoerde. Vanwege het succes van de films keerde de acteur later terug naar de franchise in Cobra Kai. Hij acteerde niet alleen, maar trad ook op als co-executive producer samen met zijn kameraad en co-ster William Zabka. Door hun rol als uitvoerende producenten konden ze ervoor zorgen dat de show benadrukt wat zij belangrijk vinden in het verhaal.

Sprekend over zijn reden om de rol te accepteren, zei Ralph: Het belangrijkste voordat ik me aanmeldde om de show te doen, was dat de essentie van Mr. Miyagi en zijn leringen, de relatie die ze hadden en hoe het vormde en vormde zijn leven was er.”

Waarom wilde Ralph niet in een andere 'Karate Kid'-film spelen?

Sprekend voor een interview over de mogelijkheid om terug te gaan en een nieuwe Karate Kid-film te maken, gaf Ralph toe dat het niet iets is waarmee ze verder gaan. Hij legde uit: Om terug te gaan en te proberen een traditioneel groot filmvervolg te maken, zijn films veranderd in de zin van wat er in de bioscopen speelt en voor hoe lang. Het zijn meestal grote IP's zoals superheldenfilms die die schermtijd krijgen en dan is er nog al het andere. Het is moeilijk.”

Hij voegde er verder aan toe dat ze de voorkeur geven aan tv-series dan aan de film omdat het "de personages laat ademen", en het zal langer duren dan de laatste. Hij zei: "Bij films moet je bijna plot, plot, plot en einde hebben, maar voor ons, in een geserialiseerde vorm, hoeft het niet zo te zijn. Hiermee kunnen we het elk jaar of zo doen, en hopelijk kunnen we het volhouden."

Op de vraag of hij zich een carrière kon voorstellen zonder de Karate Kid, zei Ralph dat het een deel van zijn nalatenschap was. Hij legde uit: Ik denk dat ik altijd verbonden zal zijn met dat personage in die film, en ik ben er trots op … Naarmate je ouder en wijzer wordt, wordt het iets dat ik meer omarm. Ik denk dat het de meest bepalende rol van mijn carrière is.”

Aanbevolen: