Regé-Jean Page zegt dat deze scène in 'Bridgerton' moeilijk voor hem was om te filmen

Inhoudsopgave:

Regé-Jean Page zegt dat deze scène in 'Bridgerton' moeilijk voor hem was om te filmen
Regé-Jean Page zegt dat deze scène in 'Bridgerton' moeilijk voor hem was om te filmen
Anonim

De acteur heeft van de ene op de andere dag miljoenen volgers gekregen en heeft nieuwe hoogten van succes bereikt sinds de Shondaland-serie op Netflix werd gestreamd. Hoewel ontrouw aan het bronmateriaal; Julia Quinn's historische romans, de serie is een waar geschenk voor kijkers.

Een van de redenen is onder meer het besluit van de producent om Regé-Jean Page te casten als de hertog van Hastings, een lange, donkere en knappe, broeierige man die geobsedeerd is door erfenissen… en de droomboot van je dromen.

Voorheen onthulde Page hoe uitdagend de boksscènes van de show waren om te filmen, waar zijn personage Simon in de ring wordt gezien met zijn vriend Will. De acteur onderging zelfs een opleiding, dus de scènes zagen er authentiek uit! In een interview dat vandaag werd gedeeld door Netflix Queue, deelde de Zimbabwaans-Britse acteur een verhaal achter wat volgens hem de meest gecompliceerde scène van de show is.

De acteur vond deze scène moeilijk te filmen

Verrassend genoeg waren het niet de controversiële, intieme scènes van Bridgerton die Page moeilijk te filmen waren. "Het zijn niet altijd de extreme dingen die het moeilijkst zijn", vertelde hij in het interview.

De acteur keerde terug naar een scène uit de eerste aflevering van de show, waarin de hertog wordt uitgenodigd in het huis van Bridgerton voor een diner. Als kijkers niet tussen de regels door hebben gelezen, zullen ze verrast zijn door wat Page erover te zeggen had!

"Er is een moment in het huis van de Bridgertons waar het ogenschijnlijk een vrij rustige, vrolijke scène is. Ik ben voor het eerst aan het dineren met deze familie. Ik wil daar echt niet zijn, maar jij dat kan ik niet zeggen."

"De kinderen zijn er en ze zijn allemaal blij en spelen en worden geaccepteerd in precies de warme en liefdevolle familie die Simon nooit heeft gehad", vertelde hij.

Page vervolgde: "En dat wordt op dat moment nooit expliciet genoemd in het script. Niemand gaat het zeggen. Maar het is het belangrijkste aan die scène voor hem. Het bewonen van die ruimte is de meest uitdagende, maar ook het meest bevredigende deel."

Dit was zijn eerste acteerrol ooit

Voordat hij een serieuze, "emotioneel gebroken hertog" speelde, had Regé-Jean Page een behoorlijk muzikale carrière!

Hij deelde meer over zijn eerste acteerrol in het interview. "Ik was The Little Drummer Boy in het kerstspel van mijn school, en oh wat speelde ik!"

"Wat een drums, wat een spel! Ik had duidelijk een carrière in het muziektheater voor de boeg."

Nou, het zal ons niet verbazen als deze hertog besluit naar Broadway te gaan!

Aanbevolen: