Het is moeilijk te geloven dat Mickey Rourke echt al deze dingen heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Het is moeilijk te geloven dat Mickey Rourke echt al deze dingen heeft gedaan
Het is moeilijk te geloven dat Mickey Rourke echt al deze dingen heeft gedaan
Anonim

Mickey Rourke is een van de meest excentrieke mensen in Hollywood. De voormalige bokser en Academy Award-genomineerde acteur heeft een beruchte liefde voor honden, een voortdurende vete met ex-president Donald Trump waarbij wijlen Tupac Shakur betrokken is, was een hartverscheurend sekssymbool van de jaren tachtig en heeft de wereld een aantal van de meest bizarre gegeven. acceptatietoespraken en interviews die op internet te vinden zijn.

Rourke's carrière omvat meerdere decennia, hij begon met boksen in de jaren 70, maar schakelde al snel over op acteren, daarna weer op boksen en daarna weer op acteren. Fans vragen zich ook af wat zijn denkproces was toen hij bepaalde levensbeslissingen nam, zoals zijn beruchte mislukte plastische chirurgie. Wie weet waarom Mickey Rourke doet wat hij doet, laten we eens kijken wat zijn capriolen zijn.

7 Mickey Rourke bedankte zijn hond tijdens een prijstoespraak

Mickey Rourke won een Golden Globe voor zijn optreden in de populaire film The Wrestler uit 2008 en de avond dat hij de beloning kreeg, kwam kort nadat een van zijn honden was overleden. Rourke bedankte in tranen zijn pup en al zijn pups. Rourke houdt van dieren, vooral honden, en tijdens de toespraak verwarmde Rourke enkele harten en trok enkele wenkbrauwen op terwijl hij zijn honden bedankte. Toen hij werd geïnterviewd door Barbara W alters, onthulde Rourke dat zijn liefde voor zijn honden zijn leven had gered.

6 Mickey Rourke flirtte met Jessica Biel op ‘The Graham Norton Show’

In een aflevering van The Graham Norton Show uit 2008 waren Jessica Biel en Mickey Rourke twee gasten van Norton. Rourke was er om The Wrestler te promoten. Tijdens het interview raakte Rourke de actrice schaamteloos en onopvallend constant aan, en trok haar zelfs opzij toen Graham Norton de twee alleen op het podium achterliet om wat publiekswerk te doen. Destijds was ze officieel nog niet begonnen met het daten van Justin Timberlake, maar of Biel de avances van Rourke beantwoordde, blijft een mysterie. Nou, zelfs de meest bekende verdienen een beetje privacy.

5 Mickey Rourke breekt in en huilt, heel graag

Je zou kunnen denken dat een voormalige bokser te macho zou zijn om angst, pijn of tranen te tonen, maar iedereen die denkt dat Rourke niet het emotionele type is, heeft het helemaal mis. Mickey Rourke huilt, en hij huilt veel, heel veel! In een profiel van de New York Times geeft Rourke toe dat hij een zeer emotionele man is, maar dat hij ook veel te emotioneel heeft. Hij onderging een pijnlijke echtscheiding in de jaren tachtig, zijn vader was gruwelijk beledigend, zijn broer stierf aan kanker, zijn scheiding dreef hem in een vreselijke depressie en hij huilt omdat hij vol spijt is over hoe zijn arrogantie zichzelf en zijn carrière saboteerde.

4 Mickey Rourke kreeg plastische chirurgie

Mickey Rourke heeft wat werk verzet, en de resultaten waren… op zijn zachtst gezegd niet geweldig. Rourke werd in de jaren 80 beschouwd als een sekssymbool dankzij zijn rol in Body Heat. Dus waarom Rourke de behoefte voelde om onder het mes te gaan, blijft een mysterie voor fans. Wat geen mysterie is, is de publieke perceptie van zijn operatie, Rourke's plastische chirurgie wordt beschouwd als een van de ergste in de geschiedenis van Hollywood.

3 Mickey Rourke was betrokken bij een rechtszaak waarbij Tupac Shakur en Donald Trump betrokken waren

Mickey Rourke is het grootste deel van zijn leven a-politiek geweest, hoewel hij een uitgesproken voorstander was van George W. Bush en de invasie van Irak waar hij tot 2020 nooit op had gestemd. Rourke stemde voor de eerste keer ooit in de Verkiezingen van 2020 om zijn oude vijand, voormalig president Donald J. Trump, te weerstaan. Toen Trump in de jaren negentig nog maar een beroemdheidsmagnaat was, kreeg Trump ruzie met Tupak Shakur en Mickey Rourke, wat ertoe leidde dat Trump Rourke en Tupac probeerde aan te klagen. Nee, dat is geen drukfout, geloof het of niet, dit is allemaal waar, de ex-president van de Verenigde Staten probeerde Tupac en de man uit The Wrestler aan te klagen.

2 Mickey Rourke scheurde zijn masker af tijdens ‘The Masked Singer’

Rourke schokte fans en juryleden op The Masked Singer toen hij deelnam aan de competitie. Het was niet zijn aanwezigheid die iedereen verraste, het was hoe hij de rangen brak met de traditie van de show. In een moment van paniek toen hij voelde dat hij een zonnesteek naderde na een optreden, scheurde Rourke zijn masker af voordat de jury de kans kreeg om te raden en voordat het publiek de kans kreeg om te stemmen. Rourke leek het niet erg te vinden dat hij zichzelf uit de show had geëlimineerd, hij was gewoon blij om uit het kostuum te komen.

1 Mickey Rourke is meerdere keren gestopt met acteren

Rourke heeft een zeer op en neergaande carrière gehad sinds hij begon met acteren. Hij verliet het boksen voor Hollywood, verliet Hollywood om te boksen en keerde terug naar acteren. Nu lijkt zijn carrière opnieuw te zijn vertraagd, waardoor fans zich afvragen of hij op het punt staat nog een pauze te nemen. Rourke's carrière worstelde het meest tijdens de late jaren 1990 en vroege jaren 2000, en hij kon alleen werk vinden in goedkoop gemaakte straight-to-video-films. The Wrestler draaide zijn carrière volledig om en hij stond weer bovenaan, zelfs in de hoofdrol als de Iron Man-schurk Whiplash in de MCU. Wie weet wat de toekomst in petto heeft voor de meest excentrieke acteur van Hollywood? Hij is zo onvoorspelbaar.

Aanbevolen: