Vond Nina Dobrev het echt leuk om Elena te spelen in 'The Vampire Diaries'?

Inhoudsopgave:

Vond Nina Dobrev het echt leuk om Elena te spelen in 'The Vampire Diaries'?
Vond Nina Dobrev het echt leuk om Elena te spelen in 'The Vampire Diaries'?
Anonim

Sommige acteurs verschijnen in een aantal indiefilms voordat ze groot worden. Anderen worden beroemd vanwege een blockbuster-franchise, zoals Kristen Stewart die Bella speelt in Twilight.

Een ander pad speelt de hoofdrol in een geliefd tv-programma. Zo vond Nina Dobrev succes, en fans vonden het geweldig om te zien hoe de jonge ster Elena Gilbert portretteerde, een normaal tienermeisje dat een vampier werd, meegesleept in een ongelooflijk en episch liefdesverhaal, in The Vampire Diaries.

Dobrev verliet de show om andere films te gaan bekijken, wat de vraag oproept: vond ze het leuk om Elena op TVD te spelen ?

Nina's ervaring

Nina Dobrev had de show misschien eerder willen verlaten, maar het klinkt alsof ze een geweldige tijd heeft gehad om Elena Gilbert te spelen. De actrice legde aan TV Guide uit dat ze blij is dat ze deze rol heeft gespeeld.

Dobrev legde uit: "Als ik terugkijk op de afgelopen zes jaar, wat ik veel heb gedaan via mijn foto's en de fans, is het bijna als een relatie. De fans maken net zo goed deel uit van onze familie als we zijn op de set en dus ben ik heel blij dat ik deze reis heb mogen maken en dat we dit samen hebben mogen beleven. Het was geweldig en ik ben zo dankbaar dat ik er deel van heb uitgemaakt en nu is het tijd voor mij, Nina, om weg te gaan en mijn menselijk leven te leiden."

Het kan een beetje zenuwslopend zijn om auditieverhalen te horen. In het geval van Dobrev ging het niet zo goed. Volgens Entertainment Weekly, Julie Plec, de uitvoerend producent van de show, voelde Dobrev zich niet lekker tijdens haar auditie en niemand nam teveel notitie van haar.

Dobrev mailde daarna een tape en zei dat ze super geïnteresseerd was om Elena te spelen. Plec zei dat Dobrev "zichzelf op tape zette, die vervolgens naar ons werd gestuurd en het was zo magisch en zo perfect dat ze de baan eigenlijk vanaf dat moment had."

Dobrev vertelde The Hollywood Reporter dat ze de beslissing had genomen om een paar jaar te stoppen met The Vampire Diaries voordat het uitkwam, en ze zei dat hoewel sommige mensen verdrietig waren, anderen wisten dat het goed voor haar was.

Dobrev vertelde in dat interview ook dat het spelen van Elena haar erg bezig hield. Ze zei: "Er waren dagelijkse uitdagingen, er waren jaarlijkse uitdagingen, er waren karakteruitdagingen. De hele show was gedurende de zes jaar op verschillende manieren uitdagend. De meerdere personages, de uren, het creëren van personages, sterfgevallen. Ik was constant aan het huilen, het voelde als. Maar om die reden hield het me bezig, ik verveelde me nooit, het voelde nooit muf. Ik kwam altijd opgewonden naar mijn werk en keek uit naar het volgende dat ik moest doen."

Elena Plus Katherine

Voor veel acteurs is het geweldig om een personage te spelen gedurende meerdere seizoenen van een tv-show, omdat ze ze net zo goed kunnen leren kennen als de fans.

In het geval van Dobrev speelde ze zowel Elena als Elena's dubbelganger, Katherine. Katherine Pierce (wiens geboortenaam Katerina Petrova is) is ongelooflijk jaloers op Elena en wordt een kwade kracht in haar leven. In de aflevering "Graduation" van seizoen vier, bezocht Katherine Elena en Elena gaf haar de remedie. Dit was een absoluut wild moment en de reden waarom zoveel fans graag naar The Vampire Diaries keken.

Dobrev vond het ook leuk om Katherine te spelen omdat de show "periodieke" afleveringen deed.

Volgens Cinemablend.com zei Dobrev dat ze de aflevering "Lost Girls" erg leuk vond. Ze zei dat de aflevering terugging tot 1864 en legde uit: "En we ontmoetten Katherine voor het eerst in de periode van de stuktijd, en dat was erg leuk om te fotograferen en ook een erg leuke karakterintroductie om te maken. Ik vond het geweldig om die rol te spelen, en Ik hou ervan om periodestukken te maken en terug te gaan in de tijd. Het was echt een traktatie."

Hoewel Dobrev wist dat het de juiste tijd was om de serie te verlaten, vond ze het heerlijk om Elena te spelen, hoewel ze er aanvankelijk niet van hield om met co-ster Paul Wesley te werken.

In 2019 schitterden Dobrev en Wesley in een video waarin ze grapten maakten dat ze elkaar in het verleden niet leuk vonden en zeiden dat ze dat achter zich lieten. Volgens People zei Dobrev in de video: "Je koestert geen wrok. Ik hou van je, dank je, ik waardeer het."

Nadat ze stopte met het spelen van Elena Gilbert (en Katherine), speelde Nina Dobrev in de film Dog Days van 2018, samen met Run This Town uit 2019 en Lucky Day. Fans kunnen naar haar uitkijken in de romantische komedie Love Hard over een meisje dat zich bezighoudt met catfishing tijdens online daten, en aangezien het zich afspeelt met Kerstmis, klinkt het als een leuk verhaal.

Aanbevolen: