Riverdale'-fans emotioneel over nieuw bal met nog steeds Betty en Jughead

Inhoudsopgave:

Riverdale'-fans emotioneel over nieuw bal met nog steeds Betty en Jughead
Riverdale'-fans emotioneel over nieuw bal met nog steeds Betty en Jughead
Anonim

Geruchten rond de beslissing van het paar om uit elkaar te gaan doken vorig jaar op voordat Cole Sprouse het record recht zette in een Instagram-bericht. De acteur deelde dat hij dankbaar was verliefd te zijn geworden, wenste haar liefde en geluk en vroeg zijn volgers om Lili's nieuwe film Chemical Hearts te kijken. Het moet zeker hartverscheurend zijn geweest voor het paar, maar hun fans waren nog meer teleurgesteld.

Lili en Cole hebben er misschien mee opgehouden, maar hun personages op het scherm in Riverdale zijn nog steeds het powerkoppel van de show. Betty Cooper en Jughead (vaak aangeduid als Bughead) zijn samen sinds het eerste seizoen, toen hun vriendschap tot romantiek uitgroeide nadat ze de dood van Jason Blossom begonnen te onderzoeken.

Riverdale-fans hadden gespeculeerd of Betty en Jughead ook uit elkaar zouden gaan in de serie, aangezien de acteurs dat in het echte leven deden.

Bughead neemt afscheid van Riverdale?

Vandaag hebben Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina-maker Roberto Aguirre-Sacasa een speciale Bughead-foto gedeeld van de verwachte prom-aflevering van het vijfde seizoen, waardoor fans serieus emotioneel worden over wat komen gaat.

Voordat de Riverdale-crew het langverwachte middelbare schooldrama achter zich laat en een tijdsprong van zeven jaar maakt, zullen fans zien hoe ze zich voorbereiden op het schoolbal en afstuderen! Aguirre-Sacasa heeft een onzichtbare foto gedeeld waarop Betty Cooper en Jughead langzaam dansen op het schoolbal, en het is een understatement om te zeggen dat fans er behoorlijk radeloos van waren.

www.instagram.com/p/CKBLG5lDzyP/

"Voor iedereen die dit jaar geen bal heeft gekregen… het is tijd voor de laatste dans. Riverdale keert terug naar de @thecw met een prachtige aflevering op 1.20.2021", schreef hij bij de post.

Natuurlijk overspoelden hun fans het commentaargedeelte met hun gevoelens.

"WAAROM GAAN JULLIE ZE VERBINDEN, IK WAARDEER DAT NIET."

"Bughead is het beste stel dat ze beter niet uit elkaar kunnen gaan of als ze dat wel doen, moeten ze weer bij elkaar komen!"

"Vraag me af of hij zo blij zou zijn nadat hij weet dat zijn vriendin gevoelens heeft voor een andere man, ze is al 10 jaar geliefd", deelde een gebruiker, verwijzend naar het moment van zwakte van Betty en Archie in seizoen 4, toen ze kusten.

"Ik kan niet wachten tot Bughead uit elkaar gaat omdat BARCHIE BEDREIGDE", schreef een andere fan.

Het zal niet gemakkelijk zijn voor Jughead om te ontdekken dat zijn geliefde zijn beste vriend kuste en het geheim hield, en hopelijk zal Riverdale seizoen 5 daar meer over vertellen!

Aanbevolen: