Wat heeft Peter Dinklage gedaan sinds 'Game Of Thrones'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Peter Dinklage gedaan sinds 'Game Of Thrones'?
Wat heeft Peter Dinklage gedaan sinds 'Game Of Thrones'?
Anonim

Met de release van de Game of Thrones prequel-serie, zijn we meer dan klaar om terug te gaan naar Westeros. Maar helaas zullen sommige van onze meest geliefde personages er niet zijn wanneer we ons afstemmen om te kijken in 2022.

Wat betekent dat we geen acteurs Emilia Clarke, Kit Harington en Peter Dinklage zullen zien. Er zullen gewoon verschillende Starks en Targaryens zijn.

De meeste van de Game of Thrones-cast zijn nu andere dingen gaan doen in Hollywood. Vooral Dinklage, die de hoofdrol zal spelen in Netflix's I Care A Lot. Dinklage zal zelfs in meer dan één rol schitteren, en mogelijk met een bepaalde Game of Thrones-medespeler.

Dit is wat hij doet sinds hij de populaire HBO-show heeft verlaten en waar hij wel of niet in zal schitteren als studio's weer open gaan.

Zijn neigingen om zijn stem te lenen

Hoewel je je misschien niet kunt voorstellen dat Dinklage een tekenfilm uitspreekt na zijn rol als Tyrion Lannister, gebeurde het wel, zelfs voordat Game of Thrones eindigde.

Dinklage sprak Mighty Eagle uit in de eerste Angry Birds-film in 2016 en speelde zijn rol voor het laatst rechtstreeks uit Tyrion in 2019. Hij heeft een heel aparte stem, dus het is geen schandalig idee om een Dinklage-stem te hebben een karakter.

Datzelfde jaar speelde Dinklage zichzelf in Zach Galifianakis' Between Two Ferns: The Movie.

In 2019 was Dinklage echter zogenaamd gehecht aan de film Rumpelstiltskin, met veel publicaties die zijn casting bevestigden. Maar de film staat niet op de IMDb-pagina van Dinklage en lijkt van de aardbodem te zijn gevallen omdat er verder geen melding van is gemaakt.

Dinklage speelde ook de rol van Prins Albert in het originele Audible, Heads Will Roll, een 'gescripte audiokomedie'. Hij uitte het personage voor tien afleveringen.

Dinklage sprong aan boord om in 2020 een ander personage in te spreken voor de animatiefilm The Croods: A New Age, en is momenteel verbonden aan een andere animatiefilm, Hitpig, die nog geen releasedatum heeft.

Hij voegt zich bij een cast met Lilly Singh, Rainn Wilson, RuPaul, Dany Boon en komiek Hannah Gadsby. Dinklage gaat Hippig zelf inspreken.

'I Care A Lot' liep vertraging op

Het lijkt erop dat veel van de projecten waaraan Dinklage volgens geruchten recentelijk zou zijn verbonden, zijn geschrapt of uitgesteld. Dat kan te maken hebben met COVID, maar wie weet het nog meer?

Rumpelstiltskin verdween terug in 2019, maar de Netflix-show I Care A Lot werd meer dan waarschijnlijk uitgesteld vanwege de pandemie, deze zou in 2020 worden uitgebracht. In de nieuwe show zal Dinklage de gangster, Roman Lunyov, spelen naast Rosamund Pike.

Pike's personage, Marla Grayson, is "een juridische curator die een lucratief plan uitvoert om oudere klanten op te lichten, totdat ze onbewust een gevecht ontketent met een meedogenloze tegenstander (Dinklage)." De film zal in februari op de streamingdienst verschijnen, maar de nieuw uitgebrachte trailer kan je tot die tijd vasthouden.

De volgende op de agenda van Dinklage is de verfilming van de musical Cyrano, waarin hij de titelrol zal hernemen nadat hij het personage op het podium in 2019 heeft gespeeld. Het is ingesteld om te worden geregisseerd door Pride and Prejudice en Atonement-regisseur, Joe Wright. Dinklage wordt vergezeld door Haley Bennett, die ook haar rol opnieuw vertolkt, Brian Tyree Henry, en Ben Mendelsohn. De muziek komt weer van de band The National.

Toen Dinklage Cyrano speelde in de Broadway-bewerking, noemde Variety zijn optreden betoverend. The Guardian zei dat hij "perfect gegoten was in een onvolmaakte Cyrano."

Dinklage heeft nog een paar andere films in de maak. In Thicket, dat in pre-productie is, zal Dinklage de rol spelen van Shorty, een Texaanse premiejager die is ingehuurd om een meisje te redden dat is ontvoerd door bankovervallers. Thicket is in de maak sinds 2014, maar heeft nog geen releasedatum.

Dinklage is ook ingesteld om te schitteren in Brothers, waarvan wordt gezegd dat het in dezelfde geest is als Arnold Schwarzeneggar en Danny DeVito's Twins. Het werd aangekondigd in 2019, maar is nog steeds in pre-productie en zonder een releasedatum. Dinklage en Josh Brolin spelen de rol van de broers.

Volgens Dinklage's IMDb-pagina zou hij alleen de hoofdrol spelen in The Wild Bunch. De film heeft een releasedatum van 2022 en zal naar verwachting worden geregisseerd door Mel Gibson, maar er is niets anders bekend over de betrokkenheid van Dinklage, behalve dat Gibson hem voor een rol wilde hebben.

De plot werd dikker toen Jason Momoa in maart 2020 een foto van zichzelf plaatste met Gibson en Dinklage. Niet alleen leek de foto de betrokkenheid van Dinklage te bewijzen. Het lijkt ook te suggereren dat Momoa nu ook bij het project betrokken was. In zijn bijschrift schreef Momoa intheworks.

Misschien is dat helemaal niet wat er op de foto gebeurde. Misschien waren Dinklage en Momoa samen iets aan het doen en kwamen ze Gibson tegen. De alums van Game of Thrones zouden de hoofdrol spelen in een vampieractie-avonturenfilm genaamd Good Bad & Undead, die tijdens de pandemie werd aangekondigd, maar dat project wordt niet eens geregistreerd op de IMDb-pagina van Dinklage.

Momoa moest een vampier spelen, die zwoer nooit meer te doden, en Dinklage moest een Van Helsing-achtig personage spelen. Samen vormen ze een team om dorpen op te lichten en te doen alsof ze vampiers doden.

Het nieuwste project waar Dinklage naar verluidt aan verbonden is, is The Dwarf. Dinklage speelt een "machiavellistische dwerg" die de prins manipuleert en vernietiging brengt. Dus eigenlijk niets nieuws voor Dinklage.

We weten niet wat er met de meeste van deze projecten zal gebeuren, maar het is duidelijk dat Dinklage nu een van de meest gewilde acteurs in Hollywood is. Hij vocht wel tegen de White Walkers en kwam als beste uit de bus aan het einde van Game of Thrones. Wie anders zou de klus kunnen klaren?

Aanbevolen: