Wat heeft Rose Leslie gedaan sinds 'Game Of Thrones?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Rose Leslie gedaan sinds 'Game Of Thrones?
Wat heeft Rose Leslie gedaan sinds 'Game Of Thrones?
Anonim

Game of Thrones' Ygritte en Jon Snow hebben nu een kleine Wildling in handen. Nou ja, misschien niet, maar Rose Leslie en Kit Harington wel.

Ze hebben net hun eerste kind gekregen, een zoontje, en als diehard fans van de televisieshow, die zagen hoe Harington en Leslie verliefd op elkaar werden zoals hun personages waren, konden we niet gelukkiger zijn.

Harington en Leslie trouwden in 2018, maar tegen die tijd had Leslie Game of Thrones al verlaten in seizoen vier en had Harington nog één seizoen te gaan. Harington had wat problemen toen hij wegging, maar zijn vrouw had nog meer. Als je geen Game of Thrones-fansites volgt, heb je haar misschien al die jaren gemist sinds ze in 2014 vertrok.

Nu hun bundel van vreugde eindelijk hier is, zullen we misschien een tijdje niet veel van hen zien, maar laten we in de tussentijd eens kijken naar wat Leslie heeft gedaan sinds haar tragische dood op Game of Thrones.

Ze keerde terug voor een aflevering van 'Downton', rechtstreeks uit 'Game Of Thrones'

Het lijkt gisteren dat we naar Jon Snow keken hoe zijn liefde, Ygritte, stierf in zijn armen. Maar op dat moment, in het echte leven, was het paar al begonnen met daten. We kunnen niet precies bevestigen wanneer ze begonnen te daten, maar het zou tussen 2011 en 2014 zijn gebeurd.

Harington ontkende in 2014 een "liefdesaffaire" aan de Evening Standard en zei: "Ik en Rose zijn heel, heel hechte en heel goede vrienden. En dat blijven ze eigenlijk. Ze is geweldig. Maar nee, nee liefdesaffaire." Hij onthulde toen dat zelfs als hij met haar aan het daten was, hij het toch aan niemand zou vertellen. Dus eigenlijk was het een soort van bevestigd.

"Op een serieus niveau. Ik zou de pers niet vertellen of ik een relatie had of niet. Ik zou dat nooit onthullen, omdat het je op een bepaalde weg brengt…"

Ondertussen begon Leslie te werken aan de historische drama-miniserie The Great Fire, voor de Britse zender ITV, en verscheen in één aflevering van de show Utopia.

Het jaar daarop hernam Leslie haar rol als Gwen Dawson (nu Gwen Harding) in Downton Abbey. Gwen was haar grootste rol tot Ygritte. Ze speelde ook in de actie-avonturenfilm, The Last Witch Hunter, naast Vin Diesel en Elijah Wood, en verscheen in twee afleveringen van Idris Elba's Luther.

In 2016 speelde Leslie Athena in The Backup Dancer naast Ray Liotta, Dr. Amy Menser in Morgan, de stem van Young Gertrude Bell in Letters from Baghdad en de stem van Roodkapje in de miniserie voor kinderen, Weerzinwekkende rijmpjes.

Dat was ook het jaar waarin we bevestiging kregen van de relatie tussen Harington en Leslie toen ze hun officiële debuut als koppel maakten op de rode loper van de Olivier Awards in Londen. In mei onthulde Harington dat ze verliefd waren geworden tijdens het fotograferen in IJsland.

"De drie weken in IJsland toen we het tweede seizoen opnamen", vertelde hij aan de Italiaanse Vogue. "Omdat het land mooi is, omdat het noorderlicht magisch is, en omdat ik daar verliefd werd. Als je je al tot iemand aangetrokken voelt, en dan spelen ze je liefdesbelang in de show, wordt het heel gemakkelijk om verliefd worden…".

Leslie werd ook gecast in de spin-off van The Good Wife, The Good Fight. Ze speelde in drie seizoenen en 33 afleveringen, van 2017 tot 2019, maar dit is de laatste rol waarin we haar hebben gezien.

Ze zou dit jaar in de Britse show Vigil verschijnen, maar het lijkt er niet op dat ze deel uitmaakt van de hoofdcast, en ook niet in de film Death on the Nile van Kenneth Branaugh, waar ze naast Louise speelt Gal Gadot, Tom Bateman en Armie Hammer. IMDb zegt dat de film compleet is, dus dit was waarschijnlijk haar laatste rol voordat ze zwanger werd.

Ze zal waarschijnlijk een beetje een hiaat hebben na de bevalling

Op het moment van schrijven heeft Leslie geen aankomende films of tv-shows in haar schema. Misschien komt dat omdat ze net is bevallen.

We kwamen erachter dat Leslie zwanger was nadat ze in september 2020 poseerde voor een coverstory voor Make Magazine. In het interview voor het tijdschrift onthulde ze dat zij en Harington in quarantaine zaten in hun nieuwe Tudor-landhuis in East Anglia, gekscherend verwijzend naar het als "het huis dat Jon Snow bouwde."

Ze is afgelopen maand bevallen van een jongen. Denk je dat Leslie een tijdje een deel van Ygritte wilde adopteren en Harington met haar boog wilde neerschieten omdat ze haar door de bevalling had gedwongen?

We weten niet wat Leslie gaat doen als ze wat broodnodige vrije tijd heeft genomen om met haar nieuwe zoon door te brengen, maar we hopen haar in de toekomst nog meer te zien. Wat betreft haar man, die sinds Jon Snow bijna nergens meer in is geweest, kun je hem in november in Marvel's The Eternals verwachten. Hij voegt zich ook bij de cast van Modern Love. Maar wat we echt willen zien, is een reünie op het scherm tussen man en vrouw.

Aanbevolen: