Dit is wat Jung HoYeon heeft gedaan sinds 'Squid Game

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jung HoYeon heeft gedaan sinds 'Squid Game
Dit is wat Jung HoYeon heeft gedaan sinds 'Squid Game
Anonim

Jung HoYeon staat bekend om haar uitzonderlijke vertolking van Kang Sae-byeok, ook bekend als nummer 067 in de Koreaanse dramathriller Squid Game. De show werd nummer één in 94 landen voor de tien wekelijkse best bekeken tv-shows van Netflix, waardoor HoYeon wereldwijd in de schijnwerpers kwam te staan.

Bekend in Zuid-Korea vanwege haar modellencarrière, is HoYeon nu een instant beroemdheid geworden vanwege haar onberispelijke acteervaardigheden als een 'beginner'-actrice. Ze is er niet alleen in geslaagd het publiek te boeien, maar ze heeft ook serieuze stappen gezet in de mode-industrie.

HoYeon debuteerde als actrice in 'Squid Game'

De waarheid is dat ze een nieuwe uitdaging wilde en haar nieuwsgierigheid in de wereld van acteren begon toen ze naar New York verhuisde. Omdat ze constant de wereld over reisde om modeshows bij te wonen, bracht het model en de nu actrice haar vrije tijd door met het kijken naar films.

Ze deed toen auditie voor 'Squid Game', wat haar bureau erop aandrong dat ze zou doen, maar ze verwachtte geen terugbelverzoek. "Toen ik het script voor het eerst las, herinner ik me dat ik het allemaal in één keer heb gelezen", zei ze tijdens een interview met Time. Ze werd duidelijk aangetrokken door het vooruitzicht van de serie, maar dacht niet dat ze kans maakte.

Ze ging toen verder met te zeggen dat ze veel overeenkomsten heeft gevonden tussen haarzelf en het personage. Een van de manieren waarop ze zich verhield tot haar persona op het scherm, was het gevoel van eenzaamheid. Voor haar karakter was het duidelijk de intensiteit van de games, maar voor de actrice was het ver van huis zijn en zich eenzaam voelen.

En hoewel het personage van Sae-byeok de doorbraakrol van HoYeon was, werden fans meteen verliefd op de actrice. Het verhaal van het personage zelf trok kijkers, maar de actrice verdiende nieuwe fans gezien de manier waarop ze haar personage interpreteerde en tot leven bracht.

Haar hele leven veranderde van de ene op de andere dag

HoYeon staat in Zuid-Korea bekend om haar modellencarrière, dus ze staat al geruime tijd in de schijnwerpers, maar haar carrière op tv had de grootste impact op haar carrière.

Haar leven veranderde zodra 'Squid Game' in de eerste maand door 142 miljoen huishoudens werd bekeken en alle acteurs van de ene op de andere dag succes hadden met een toename van volgers op hun sociale media-accounts.

Het enige personage dat de meeste populariteit verwierf en de meeste media-aandacht kreeg, was HoYeon. Haar Instagram-account ging van 410.000 volgers op 17 september naar 15 miljoen binnen drie weken en werd de meest gevolgde Koreaanse actrice van vandaag.

Het supermodel (en nu actrice) onthulde dat haar succes haar verraste en dat het op een gegeven moment moeilijk was om met alle media-aandacht om te gaan.

Ze heeft veel goedkeuringen gekregen

Nadat ze de promoties van Squid Game had afgerond, ging Jung HoYeon terug naar haar routinematige en reguliere modelleringsschema's. Aangezien 'Squid Game' is genomineerd voor drie Golden Globes, was het geen verrassing om te zien dat de populariteit en het succes van de cast hen veel kansen hebben gegeven in andere sectoren, zoals de mode.

'Player 067' kon geen 45,6 miljard won winnen, maar HoYeon heeft zeker veel gewonnen van haar steun. Meerdere haute couture-merken wilden dat het model hun merk vertegenwoordigde.

Cast van 'Squid Game' in oktober 2021: Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Park Hae-soo, Lee Jung-jae
Cast van 'Squid Game' in oktober 2021: Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Park Hae-soo, Lee Jung-jae

Verrassend genoeg was de eerste grote show van het model door Louis Vuitton, waar ze de prêt-à-porter-show Louis Vuitton Spring 2017 in Parijs liep. Hoewel ze eerder in de modellenwereld werkte, kreeg HoYeon dankzij het succes van Squid Game de titel van merkambassadeur.

Het merk kondigde via een Instagram-bericht aan dat HoYeon werd geworven bij het ambassadeursteam. Nicolas Ghesquiere, de creatief directeur van LV, zei: "Ik werd meteen verliefd op Ho-Yeon's grote talent en fantastische persoonlijkheid, en ik kijk ernaar uit om dit nieuwe hoofdstuk van de reis te beginnen die we een paar jaar geleden bij Louis Vuitton zijn begonnen."

Ze heeft onlangs ook gemodelleerd voor Calvin Klein, Adidas en Chanel, wat haar goede vriend Jennie van BLACKPINK ook onderschrijft. Dagen later werd ze ook aangekondigd als de nieuwste merkambassadeur van Calvin Klein via een Instagram-bericht met de hashtag Hired.

Het is geen geheim dat Koreaanse sterren de nieuwe modetrendsetters zijn, en daarom zijn ze de favoriete ambassadeurs van modehuizen geworden. Uit hoe de Instagram-feed van HoYeon eruitziet, lijkt het erop dat de actrice allerlei aanbevelingen verwelkomt en niet bang is om met verschillende merken samen te werken.

Met een opgebouwd vermogen van $ 1 miljoen en nu vertegenwoordigend verschillende merken, wie weet, zou ze de troon van Kendall Jenner kunnen overnemen als het best betaalde model in de branche. Ze heeft een mooie toekomst voor zich.

Aanbevolen: