Hier is waarom het spelen van Drax een zenuwslopende ervaring was voor Dave Bautista

Inhoudsopgave:

Hier is waarom het spelen van Drax een zenuwslopende ervaring was voor Dave Bautista
Hier is waarom het spelen van Drax een zenuwslopende ervaring was voor Dave Bautista
Anonim

De overstap maken van de wereld van sportentertainment, WWE, naar het grote scherm is niet bepaald eenvoudig. In feite hebben maar weinigen hetzelfde succes als John Cena en Dwayne Johnson. Dave Bautista deed het uiteindelijk, hoewel het onderweg veel werk kostte.

Zoals Dave toegaf met Wired, was het vinden van succes niet bepaald gemakkelijk bij het maken van de sprong, gezien hoe verschillend beide werelden zijn: “Het is een totaal ander soort optreden. Ten eerste was ik nooit erg goed in backstage-dingen of promo-dingen met interviews. Ik was altijd beter met de dingen in de ring, de fysieke uitvoeringen. Worstelen is zo groot en zo breed, terwijl dit intiemer en klein aanvoelt.”

Dave floreerde in 'Guardians Of The Galaxy', maar eerlijk gezegd was het proces zelf niet het gemakkelijkste.

Angstaanjagende auditie

Dave vatte zijn auditie-ervaring in één woord samen: 'angstaanjagend'. Om het nog erger te maken, hoe meer callbacks hij kreeg, des te zenuwslopender de ervaring was: Ik nam deze enorme sprong naar Guardians! Het was zo'n hoger niveau, dit enorme project waarvan ik aanvankelijk nooit had gedacht dat ik het ooit zou krijgen. Elke keer dat ik werd teruggebeld, werd het zenuwslopend en echter. En natuurlijk was er een grotere kans dat ik de rol niet zou krijgen. Het is gewoon een van die dingen.”

Dave kreeg de rol, de grootste van zijn carrière. Hoewel de dingen in werkelijkheid opnieuw begonnen met pure nervositeit, aangezien hij twee weken achter lag op alle anderen.

De Nieuwkomer

Hij was niet alleen nerveus over de film, maar om de zaken nog ingewikkelder te maken, voegde hij zich twee weken later bij de film dan alle anderen.

Stel je het scenario voor van het werken met enkele van de besten, die al in volledige werkmodus zijn terwijl je je bij de cast voegt, koud als ijs. Zo was de ervaring voor Bautista al vroeg: Ik was nog steeds nerveus, vooral op mijn eerste dag. Ik begon met fotograferen ongeveer twee weken nadat iedereen was begonnen, dus ik kwam opdagen en iedereen was in de werkmodus terwijl ik probeerde ingehaald te worden, met iedereen in het ritme te komen. Er was een enorme uitgebreide gevangenisset en al deze extra's. Het was moeilijk omdat je al die acteurs had die al in de groove zaten en ik was nog steeds zelfbewust en probeerde daar te komen. Ja, het was zenuwslopend, maar ik viel na de eerste dag in een groef en het werd makkelijker.”

dave bautista achter de schermen
dave bautista achter de schermen

Het is allemaal gelukt voor Dave en het kostte een serieuze inspanning, hij zat elke dag vier uur in de make-upstoel voor de shoot, samen met nog eens anderhalf uur om alle make-up te verwijderen. Het werkte allemaal ten goede, want het zou leiden tot verschillende andere rollen, waaronder rollen in Dune en Army Of The Dead, die in de nabije toekomst zullen verschijnen.

Aanbevolen: