Hier is hoe Tom Hanks zijn fortuin van $ 400 miljoen verdiende

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Tom Hanks zijn fortuin van $ 400 miljoen verdiende
Hier is hoe Tom Hanks zijn fortuin van $ 400 miljoen verdiende
Anonim

De grootste sterren op het witte doek kunnen allemaal enorme salarissen van filmstudio's afdwingen, maar het is een lange weg om dit punt te bereiken. Natuurlijk kunnen artiesten als Brad Pitt, Dwayne Johnson en Jennifer Aniston allemaal enorme controles afdwingen, maar het heeft jaren van hard werken gekost om dat punt te bereiken. Gezien dit, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om te horen dat Tom Hanks al jaren in het deeg aan het rollen is.

Filmfans weten maar al te goed dat Tom Hanks een van de grootste en beste acteurs van zijn tijd is, en hij heeft in de loop van de tijd de ene monsterfilm na de andere gehad. Ja, hij heeft wel wat misfires, maar over het algemeen heeft hij een van de meest indrukwekkende filmografieën in de geschiedenis aan elkaar geregen.

Laten we eens kijken naar het algemene beeld en zien hoe Hanks zijn rijkdom vergaarde!

Hanks heeft een aantal solide filmcontroles binnengehaald

Als we kijken naar al het filmsucces dat Tom Hanks door de jaren heen heeft gehad, wordt het duidelijker dat zijn salarissen allemaal hebben bijgedragen aan het vermogen waarmee hij momenteel werkt. Het duurde even voordat hij echt doorbrak, maar toen hij eenmaal op de vlucht was, was hij gewoon niet meer te stoppen.

Celebrity Net Worth laat zien dat Tom Hanks echt serieus geld begon te verdienen toen de jaren 80 ten einde liepen. Hij had enige tijd op televisie doorgebracht in de serie Bosom Buddies, en dit opende een aantal kansen voor hem om rollen te bemachtigen in succesvolle films die het spel veranderden.

De site meldt dat Splash de artiest ongeveer $ 70.000 opleverde. Dit klinkt niet als veel, maar het werd een succesvol project dat hem hielp om in de toekomst meer lucratieve deals te sluiten. Deze deals omvatten $ 1,75 miljoen voor de hitfilm Big, voordat hij een coole $ 5 miljoen kreeg voor Punchline.

Hoe geweldig dit alles ook was, het was slechts het begin van wat er op de weg zou komen. Pas ontdekte roem voor een optreden kan vluchtig zijn, maar het vermogen van Hanks om de juiste rollen op het juiste moment te bemachtigen, zorgde ervoor dat deze justrein op volle kracht vooruit was.

Hanks was een ster aan het worden en in de jaren 90 zou hij de zaken naar een geheel nieuw niveau tillen met zijn geld.

Zijn persoonlijk record was $ 70 miljoen voor Forrest Gump

Na succes in de jaren 80, was Tom Hanks klaar om de jaren 90 volledig te domineren. De meeste fans herinneren zich zijn werk uit de jaren 90 meer dan zijn werk uit de jaren 80, wat veel vertelt over het traject van zijn salaris.

Voor de film Forrest Gump laat Celebrity Net Worth zien dat Hanks aanvankelijk $ 7 miljoen kreeg, maar vanwege budgetproblemen koos hij voor een deel van de winst van de film in plaats van het gegarandeerde geld te nemen. Die film werd een enorm succes, wat Hanks 70 miljoen dollar opleverde. Ja, je leest het goed.

Hanks' cheque van Forrest Gump blijft een van de grootste in de geschiedenis, en het is nog steeds het meeste dat hij van een enkel project heeft verdiend. Sommige van zijn andere gerapporteerde salarissen zijn, volgens Celebrity Net Worth, $ 50 miljoen voor Angels & Demons, $ 40 miljoen voor Saving Private Ryan, en een paar andere films die hem $ 20 miljoen opleverden.

Deze duizelingwekkende betaaldags hielpen Hanks allemaal om zijn vermogen naar grote hoogten te brengen, en het is een bewijs van wat een succesvolle acteur kan doen voor iemands rijkdom. Dit is natuurlijk gemakkelijk te zeggen als we kijken naar het oeuvre van Hanks, dat voor iemand belachelijk moeilijk zal zijn om te evenaren, maar hij is het bewijs dat het kan gebeuren.

Acteren is zeker de belangrijkste manier geweest waarop Hanks zijn brood heeft gemaakt, maar laten we een ander belangrijk gebied voor de ster niet buiten beschouwing laten.

Zijn vastgoedportefeuille is indrukwekkend

Er zijn maar weinig sterren die bereid zijn om in onroerend goed te ploeteren, omdat hier een aanzienlijk risico aan verbonden is. Voor Tom Hanks heeft hij een behoorlijk lucratieve run op dit gebied gehad, en het heeft het leven zeker des te zoeter gemaakt voor de artiest.

Celebrity Net Worth meldt dat Hanks momenteel op ongeveer $ 150 miljoen aan onroerend goed zit. Dit is een enorme hoeveelheid onroerend goed om aan te houden, en de waarde ervan zal hopelijk in de loop van de tijd blijven stijgen.

Er werd gemeld dat Hanks een paar plekken in de Pacific Palisades heeft verkocht voor ongeveer $ 18 miljoen. Dit was een monsterdeal die dekking rechtvaardigde, en het moet een mooie winst zijn geweest voor de acteur.

Tom Hanks heeft van alles een beetje gezien en gedaan, en hoewel $ 400 miljoen mooi is, is er nog steeds ruimte om te groeien.

Aanbevolen: