Fans zeggen dat dit het beste personage uit 'Modern Family' is

Fans zeggen dat dit het beste personage uit 'Modern Family' is
Fans zeggen dat dit het beste personage uit 'Modern Family' is
Anonim

Hoe populair de show ook was, fans zijn het erover eens dat 'Modern Family' sterk afhankelijk was van stereotypen om de personages uit te werken. Hoewel het geen aanstootgevend gebruik van stereotypen was, betekende het wel dat sommige personages een beetje eendimensionaal aanvoelden.

Hoewel veel van de cast - zoals Jesse Tyler Ferguson - sommige dingen gemeen hadden met hun personages, waren andere compleet tegengesteld aan de rollen die ze speelden. En er waren enkele leden van de 'moderne familie' die stereotypen tartten.

Nou, meer als één personage, volgens fans op Quora. Toen een kijker de vraag stelde welk personage echt het beste was, was Manny Delgado het meest populaire antwoord.

Manny, gespeeld door Rico Rodriguez, was om een paar redenen de favoriet van de fans. Om te beginnen was Manny, hoewel hij misschien geabonneerd was op sommige stereotypen, moeilijk vast te pinnen. Hij zou een hopeloze romanticus kunnen zijn (schattig in een tweenjongen), behoorlijk wijs gezien zijn leeftijd, en zelfs behoorlijk pessimistisch als de situatie erom vroeg.

Niet alleen dat, maar Manny was meestal hilarisch. Hoewel een groot deel van de cast dat ook was, hielp Rico's persoonlijkheid de komedie in bijna alle gevallen. Hij maakte ook deel uit van veel van de beste afleveringen van de show. Er is tenslotte een reden waarom hij is genomineerd voor (en heeft gewonnen) voor zoveel acteerprijzen.

De rest van de cast natuurlijk ook. Toch zijn fans niet zo gek op de rest van de familie in het algemeen. Phil was een minder genuanceerd personage als de 'gekke vader', Haley was 'knap en dom', Alex was de 'sarcastische nerd' en Cam was de 'melodramatische homo', zei een fan.

Manny doorbrak die gewoonten door alles en nog wat te zijn, wat een soort weerspiegeling is van zijn leeftijd en groei door de seizoenen heen. Manny (en Rico, natuurlijk!) is in de loop van de seizoenen enorm gegroeid en kijkers zagen zijn persoonlijkheid veranderen.

Het was echter niet altijd positief, zeggen fans. Hoewel de originele poster alleen maar positieve dingen te zeggen had over het karakter van Delgado, wezen anderen erop dat zijn karakter in latere seizoenen niet zo lief was. Dat kwam waarschijnlijk door zijn leeftijd en de manier waarop de schrijvers van de show wilden dat hij in een bepaalde categorie paste, net als de rest van de familie.

Maar in ieder geval een paar jaar was Manny Delgado het meest interessante en consequent unieke personage in de show, en fans waren dol op hem.

Nu de show is afgelopen, zullen fans een andere manier moeten vinden om Rico in het echte leven zijn talent te laten zien. Of ze kunnen gewoon alle streaming-seizoenen van 'Modern Family' opnieuw bekijken om het verleden te blijven herbeleven.

Aanbevolen: