Switched At Birth': fans zeggen dat dit personage beter verdiende

Switched At Birth': fans zeggen dat dit personage beter verdiende
Switched At Birth': fans zeggen dat dit personage beter verdiende
Anonim

De show 'Switched at Birth' eindigde in 2017, maar dankzij streamingdiensten (nu op Netflix!), hebben fans elke aflevering opnieuw bekeken en genoten. Terwijl ze dit deden, realiseerden kijkers zich echter dat één personage op bijna alle manieren het kortste eind had.

Hoewel de twee meisjes in het midden van de switch - Bay en Daphne - duidelijk het meeste op het spel hebben in het scenario, hebben de thema's in de show een rimpeleffect. Het is duidelijk dat de ontdekking dat hun tienerdochters bij de geboorte waren verwisseld, een enorme impact had op beide sets ouders, plus hun uitgebreide familie en vrienden.

Fans wijzen naar één personage dat zich niet alleen door alle seizoenen als een baas gedroeg, maar ook tekort kwam als het ging om verhaallijnen en echt, algehele verlossing.

Nadat ze de hele serie had uitgeprobeerd zodra deze op streamingdiensten verscheen, legde een Redditor uit dat Kathryn Kennish, gespeeld door Lea Thompson, een veel grotere speler in de show had moeten zijn dan ze uiteindelijk was.

Ze begon als een "huisvrouw die eigenlijk niets om haar heen wist", merkte de fan op, maar haar karaktergroei was enorm gedurende de vijf seizoenen van de show. Hoewel de focus van de serie vaak lag op de ervaringen van Bay en Daphne als de meisjes die werden verwisseld, betekende Kathryns rol als biologische moeder van Daphne en nog steeds een moeder van Bay dat haar personage wat problemen had om mee te worstelen.

Niet alleen dat, maar Kathryn groeide zo veel als een personage in termen van het ondersteunen van haar kinderen en het opkomen voor hen. In plaats van te worden 'opgespoord' door haar man die, laten we eerlijk zijn, zelf behoorlijk wat fouten maakte, groeide mevrouw Kennish uit tot een pleitbezorger voor haar kinderen en zichzelf.

Katie Leclerc en Lea Thompson ondertekenen 'Switched at Birth&39
Katie Leclerc en Lea Thompson ondertekenen 'Switched at Birth&39

Niet alleen dat, maar Kathryn vond een carrière waarin ze zich gewaardeerd kon voelen, in plaats van de administratieve assistent en persoonlijke chef-kok van haar man te zijn. Haar man moest zich realiseren hoeveel ze voor zijn leven en dat van hun kinderen had gebracht, en uiteindelijk, hoewel Kathryn geen perfect personage was, veranderde ze het traject van de show volledig.

Een andere fan was het ermee eens dat Kathryn een verbazingwekkende groei had doorgemaakt (dus een pluim voor zowel de 'Switched at Birth'-schrijvers en natuurlijk Lea Thompson), maar dat ze ook 'een van de weinige verlossende personages' was.

Het is waar, de show had zijn mindere momenten, waaronder enkele scenario's die niet helemaal realistisch waren. Maar samen met de uitstekende uitvoeringen van Vanessa Marano en Katie Leclerc, hielp de toevoeging van personages als Kathryn Kennish de show schitteren. Had haar personage maar meer erkenning gekregen in het algemene geheel van dingen.

Niet alleen was 'Switched at Birth' episch vanwege Lea Thompson, maar de rest van de cast, inclusief acteurs die doof en slechthorend waren, maakte de show meer echt. Het was ook een geweldige eerste stap in de richting van representatie van gehandicapten op tv.

Aanbevolen: