Fans denken dat dit geliefde personage uit 'How I Met Your Mother' eigenlijk het ergste is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit geliefde personage uit 'How I Met Your Mother' eigenlijk het ergste is
Fans denken dat dit geliefde personage uit 'How I Met Your Mother' eigenlijk het ergste is
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel shows geweest die bergafwaarts gingen. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat Dexter een vreselijke finale had en dat de laatste paar seizoenen lang niet zo goed waren als de gloriejaren van de show. Helaas voor How I Met Your Mother is vrijwel iedereen het erover eens dat de serie in de laatste jaren lang niet zo goed was. Net als Dexter staat de finale van How I Met Your Mother bijvoorbeeld vaak op lijsten met de slechtste serie-eindes in de televisiegeschiedenis.

Helaas, wanneer de meeste tv-programma's bergafwaarts gaan, leidt dat er vaak toe dat fans een hekel krijgen aan personages waar ze ooit van hielden vanwege inconsistent schrijven. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening, maar de meeste How I Met Your Mother-fans zijn het erover eens dat de beste personages van de show tot het einde sympathiek bleven. Desondanks noemde een onderzoek onder fans van How I Met Your Mother ooit een van de meest geliefde personages van de show als de slechtste hoofdrolspeler in de serie.

Het meest beschimpte personage

Vanaf het moment dat de première-aflevering van How I Met Your Mother begint, is het overduidelijk dat de show wil dat kijkers dol zijn op het hoofdpersonage, Ted Mosby. Mosby fungeert tenslotte als de verteller van de show, de hele serie is gebaseerd op het vinden van liefde, en het is duidelijk dat kijkers geacht worden dol te zijn op het idee dat hij een hopeloze romanticus is.

Natuurlijk, alleen omdat de mensen die een show runnen willen dat kijkers van één personage houden, in het bijzonder, betekent niet dat fans zich daaraan zullen houden. Hoe hard de mensen achter How I Met Your Mother bijvoorbeeld ook willen dat fans van Ted Mosby houden, men is het er algemeen over eens dat hij een vreselijk mens is. Er zijn zelfs heel veel artikelen die de redenen opsommen waarom Mosby de slechtste is. Om die reden zou niemand de Ted van hun vriendengroep moeten willen zijn.

Schokkende onderzoeksresultaten

Gezien het algemene sentiment over Ted Mosby, lijkt het vreemd dat iemand de behoefte voelt om fans te vragen wie het slechtste personage van de show is. Desondanks besloten de mensen achter looper.com in 2021 om 619 How I Met Your Mother-fans te onderzoeken om precies die vraag te stellen.

Verbazingwekkend genoeg, volgens looper.com, noemde 27% van de mensen die ze ondervraagden Marshall Eriksen How I Met Your Mother's slechtste hoofdpersoon. In het artikel waarin ze hun bevindingen onthulden, citeerde looper.com een Reddit-gebruiker die schreef: "Marshall heeft altijd moeite om te accepteren dat niet iedereen zijn kijk op de wereld deelt". Het artikel noemde ook de tijd dat Marshall Robin "slet beschaamd" had en toen hij Lily's vader uitnodigde voor Thanksgiving zonder het haar te vertellen.

Typische bevindingen

In het leven zijn er veel mensen die hun eigen mening in twijfel trekken zodra ze erachter komen dat veel mensen het niet met hen eens zijn. Als gevolg hiervan lijkt het waarschijnlijk dat sommige mensen die erachter kwamen dat een onderzoek met de naam Marshall Eriksen How I Met Your Mother's slechtste personage, tot de conclusie zijn gekomen dat ze in het verleden verkeerd waren om hem leuk te vinden. Hoewel Lily's acteur Alyson Hannigan Jason Segel niet wilde kussen, blijft zijn personage Marshall populair bij de meeste kijkers van How I Met Your Mother.

Als bewijs van het feit dat Marshall Eriksen geliefd blijft, hoef je alleen maar de woorden 'meest populaire How I Met Your Mother-personage' of iets dergelijks te googlen. De meeste lijsten die de How I Met Your Mother-personages rangschikken, hebben Marshall immers op de eerste of tweede plaats. Met dat in gedachten is het duidelijk dat het onderzoek van Looper fascinerende maar niet-representatieve resultaten had.

Aanbevolen: