Fans zeggen dat dit het slechtst geportretteerde personage in de MCU is

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit het slechtst geportretteerde personage in de MCU is
Fans zeggen dat dit het slechtst geportretteerde personage in de MCU is
Anonim

Fans hebben genoeg personages gevonden om van te houden in de MCU, of ze nu in een stripboek, op het scherm of zelfs in de schappen van speelgoedwinkels staan. Maar niet elk personage komt echt tot leven van de pagina, en niet elke afbeelding weerspiegelt de oorspronkelijke bedoeling van de Marvel-strips.

Het is waar, fans hebben al gewezen op de slechtste beslissing ooit van de MCU, dus dit is een tamere klacht. Maar het feit is dat ze zeggen dat één personage het kort heeft gehad als het erom ging ze tot leven te brengen in film.

Dit is waarom ze denken dat een specifiek personage beter verdiende in zijn vertolking op het scherm.

Fans waren niet blij met het filmdebuut van één personage

Niet alles verta alt zich naar film, maar Marvel is erin geslaagd om goed werk te leveren met webslingerende tieners en gigantische groene mannen. Maar fans zeggen dat ze de bal hebben laten vallen met één type gemuteerde burgerwacht.

Van zijn debuut in 'Guardians of the Galaxy' uit 2014 tot zijn meer recente optreden in 'Avengers: Endgame', waren fans minder dan enthousiast over Drax the Destroyer op het scherm.

Eén fan was zo overstuur om naar een online forum te gaan met hun klacht en merkte op dat Marvel "Arthur Douglas verpest" erger dan zij The Mandarin deden.

Fans zeggen dat Marvel van Drax een 'Alien Doofus' heeft gemaakt

De belangrijkste klacht over de reïncarnatie van Drax in de MCU-films is dat zijn uiterlijk helemaal verkeerd is. Hoewel Drax meerdere vormen heeft gehad, is die uit de stripboeken behoorlijk specifiek, en de films negeren zijn fysieke eigenschappen volledig.

In de films speelt Dave Bautista -- een voormalige professionele worstelaar -- de rol van Drax. De acteur is aantoonbaar steviger dan het stripboek Drax met een lengte van 1.80 meter en stevig gebouwd. Kijkend naar throwback-strips van Drax, is het MCU-personage gespierd maar compact, en hij is snel, slim en echt boos.

Maar in de films? Critici zeggen dat Drax een 'komisch bijstuk' is, en dat doet pijn.

Fans houden ook niet van Dave Bautista als Drax

Fans klaagden ook dat Dave Bautista de verkeerde fysieke bouw heeft om Drax nauwkeurig te portretteren. Tenminste, als Marvel echt probeert vast te houden aan de stripboekcanon.

Dus wat is de oplossing? Een fan stelt voor om Dave Bautista te vervangen door Vin Diesel.

Met zijn toch al kale hoofd, vlezige bouw en kleinere gest alte, zou hij beter passen, merkten ze op. Maar wat aantrekkelijker is aan Vin als Drax, is dat hij eerder soortgelijke rollen heeft gespeeld, als een slimme, sluwe en dodelijke burgerwacht met een mes.

Er is ook gemeld dat Chris Pratt en Vin Diesel close zijn… Dus misschien is er een samenwerking in de toekomst?

Aanbevolen: