Netflix-fans noemen Amy Price 'verdacht' na het bekijken van Cecil Hotel-documentaires

Inhoudsopgave:

Netflix-fans noemen Amy Price 'verdacht' na het bekijken van Cecil Hotel-documentaires
Netflix-fans noemen Amy Price 'verdacht' na het bekijken van Cecil Hotel-documentaires
Anonim

Echte misdaadfanaten zijn maar al te bekend met de tragische dood van Elisa Lam in 2013.

Netflix's Crime Scene: The Vanishing in het Cecil Hotel geeft details vanuit alle hoeken, inclusief de Cecil Hotelmanager, Amy Price.

Price beweerde dat ze geen ervaring had voor de rol en klonk bijna verbaasd dat het hotel zoveel misdaad aantrok. Twitter-gebruikers konden het niet helpen, maar wijzen erop hoe intens ze ze op de verkeerde manier wreef.

Wat is er aan de hand met Amy Price?

Een Twitter-gebruiker vroeg of iemand anders hetzelfde gevoel had als tijdens de getuigenissen van Price.

"Idk if it's just me, maar iets met Amy Price uit 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel', past niet bij mij", schreef @alexa_52299: "Ze had geen ervaring als hotel manager en ze belde haar moeder voordat ze onmiddellijk de politie belde nadat het lichaam van Elisa Lam was gevonden, heel erg vreemd."

Een andere kijker van de docuserie deelde een soortgelijk onderbuikgevoel: "Als een van jullie de nieuwe Cecil Hotel-documentaire heeft gezien, vertel me dan dat jullie Amy Price ook verdacht vonden AS HLL. Ze keek alleen maar en klonk alsof ze meer wist (dan) ze liet blijken."

Price vertelde Entertainment Tonight in een recent interview: "Het was moeilijk voor ons hele team. Je moet niet vergeten dat ik een algemeen manager was, dus ik was verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat onze medewerkers door het proces en alle dat. Er was niets gemakkelijks aan."

Haar onschuld niet kopen

We beweren niet dat Price betrokken was bij Lams doodsoorzaak. Degenen die de vierdelige serie bingden, konden echter niet anders dan gaten in haar verhaal vinden.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat een vrouw haar leven heeft verloren, en dit is geen spelletje 'Whodunit'.

Twitter-gebruiker @CassieJV1992 zei: "Ik heb het gevoel dat Amy Price medeplichtig is aan de Elisa Lam-zaak in het Cecil Hotel. Idk. Maar deze documentaire laat Amy er zo fck schuldig uitzien. Voordat ze de politie belt na Elisa's ontdekking, belde ze haar moeder en ze heeft waarschijnlijk ook de liftclip bewerkt. Idk, man. Schetsmatig. Het is sus."

Price's bovengenoemde interview suggereert dat ze wil dat de betrokkenen kunnen genezen: "Uiteindelijk hoop ik dat er voor iedereen genezing is. Aan het eind van de dag stierf hier iemand en ik denk dat het veel vragen zal beantwoorden."

Weet de Cecil Hotel-manager van tien jaar meer dan ze laat blijken? Ze hield vol dat ze geen idee had van de mate van gevaar die zich in het hotel afspeelde.

Aanbevolen: