Simon Cowell's nieuwste talentenjacht: wat het is en hoe je het kunt bekijken

Inhoudsopgave:

Simon Cowell's nieuwste talentenjacht: wat het is en hoe je het kunt bekijken
Simon Cowell's nieuwste talentenjacht: wat het is en hoe je het kunt bekijken
Anonim

Simon Cowell staat bekend als de producer van veel reality-competitieshows en is zelfs als jurylid opgetreden bij sommige ervan, zoals America's Got Talent en The X-Factor UK. Momenteel produceert hij een nieuwe wedstrijdshow, Walk The Line. Cowell is het meest bekend voor het starten van de carrières van One Direction, Susan Boyle, Bianca Ryan en nog veel meer, onder zijn entertainment- / managementbedrijf, SYCO. De ondernemer is twee keer uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld, ontving prijzen en vele titels.

Deze nieuwe show zal alleen maar meer supersterren creëren onder Cowell totdat hij weer een nieuwe talenten-/competitieshow creëert. De show ging in première op zondag 12 december en liet veel mensen verscheuren of ze het leuk vonden of niet. Dit is wat we weten over de nieuwste talentenjacht van Simon Cowell, Walk the Line, en hoe je deze kunt bekijken.

8 Het uitgangspunt van 'Walk The Line'

Walk The Line is een zangshow die geen van de deelnemers een carrière wil geven. Verkooppunten en fans vergelijken het met de X-Factor, maar niet zo goed. Elke aflevering nemen vijf zangers een nummer op en tegen het einde worden er vier naar huis gestuurd. De vijfde, of de winnaar van die ronde, krijgt 10.000 euro aangeboden. Als ze het geld pakken, zijn ze uit de competitie. Als ze dat niet doen, komen ze de volgende avond terug en strijden ze in de hoop 500.000 euro te winnen. De acts kunnen solisten, duo's of bands zijn.

7 Wie beoordeelt 'Walk The Line'

De show wordt gepresenteerd door Maya Jama, presentatrice van Glow Up: Britain's Next Make-Up Star. Gary Barlow (zanger van de Britse groep Take That), Alesha Dixon (zanger, danser, televisiepersoonlijkheid, auteur), Dawn French (schetsshow, French en Saunders) en Craig David (zanger, DJ en platenproducent) zijn allemaal juryleden op de voorstelling. Samen met een publiek in de studio bepalen ze elke avond wie de winnaar wordt.

6 Wie doet mee aan Simon Cowell's New Talent Competition Show?

De deelnemers zijn zangers die niemand eerder heeft gehoord. Er is niet veel over hen bekend, maar de winnaar van aflevering één was Ella Rothwell. Ze koos ervoor om te zingen voor meer geld. Ze nam het op tegen meidengroep Ida Girls, een eenmansband Youngr, Carly Burns en Darby. Rothwell heeft alle drie de afleveringen gewonnen en heeft besloten tot het einde te blijven, als ze blijft winnen.

In de volgende aflevering nam ze het op tegen Lisa Marie Holmes, Raynes, Abz Winter en Daniel Arieleno. Ze versloeg nog steeds iedereen. De volgende nacht nam Rothwell het op tegen Nadia Adu-Gyamfi, Anthony Stuart Lloyd, ADMT en de band Deco.

Het zal interessant zijn om te zien wie het helemaal tot het einde ha alt. Over wat Rothwell met het geld zou doen: "Ik zou een woonboot kopen", zei ze tijdens de show.

5 Wat winnen de deelnemers aan 'Walk The Line'?

In tegenstelling tot andere talentenjachten, die een platencontract, een residentie in Las Vegas of een platencontract aanbieden en meestal $ 1 miljoen, biedt Walk The Line de winnaars slechts 500.000 pond, als ze de hele weg naar de einde. Anders lopen ze de lijn door en verlaten ze de competitie met 10.000 euro.

4 Waar en wanneer kun je 'Walk The Line' kijken?

Walk The Line gaat in première op ITV, een gratis Brits televisiestation. De show begon op zondag 12 december om 20.00 uur BST en gaat zes dagen lang elke dag in première, allemaal vanaf 20.00 uur.

3 Hoe Simon Cowell betrokken is bij 'Walk The Line'

In het verleden zat Simon Cowell in de jury van veel van zijn shows, maar deze keer neemt hij een backstage-positie in. Hij stond zijn plek af aan Gary Barlow. De show is zijn idee en creatie, en hij fungeert hoogstwaarschijnlijk als uitvoerend producent, zoals hij doet bij vele andere talentenjachten.

2 Simon Cowell's geschiedenis met zangshows

Cowell heeft geproduceerd en jurylid geweest bij tal van zangwedstrijdshows. Zijn eerste noemenswaardige juryrol was van 2002 tot 2010 in American Idol. Hij stond bekend om zijn botheid. In die tijd ontwikkelde hij SYCO in 2005, waarbij hij veel van de artiesten van die show bij zijn platenlabel tekende.

Hij ging vervolgens door met het lanceren van The X Factor-franchises in het VK, de VS, Israël en Australië. Cowell keurde ze allemaal af, behalve die van Australië, maar was de producer achter ze allemaal. Met de andere talenten- en wedstrijdshows die hij heeft geproduceerd, heeft Cowell een aantal supersterren gecreëerd.

1 Reacties van fans op 'Walk The Line'

Sommige fans denken dat dit soort shows een beetje overdreven zijn en niet meer in de lucht zouden moeten zijn. "Dit soort 'talent'-shows had zijn dag meer dan tien jaar geleden. Begraaf het maar al," zei een Twitter-gebruiker.

Andere fans zeiden dat ze verward zijn met de manier waarop de show is opgezet, terwijl anderen denken dat het volledig gemanipuleerd is voor Ella om te winnen. Er zijn niet al te veel positieve recensies online, van critici of fans. Fans zijn moe van snikkende verhalen en opgetuigde deelnemers en willen gewoon een normale zangshow die gebaseerd is op talent.

Aanbevolen: