15 vragen die we hebben over Boba Fett na het bekijken van The Mandalorian

Inhoudsopgave:

15 vragen die we hebben over Boba Fett na het bekijken van The Mandalorian
15 vragen die we hebben over Boba Fett na het bekijken van The Mandalorian
Anonim

In 2019 bracht Disney eindelijk zijn streamingplatform Disney+ uit en mensen stapten prompt aan boord in de hoop dat het zou kunnen wedijveren met Netflix. Natuurlijk, er was veel nostalgie om rond te gaan met veel klassieke shows en films die beschikbaar waren, maar veel consumenten waren geïnteresseerd in het soort originele inhoud dat beschikbaar zou zijn. Voor velen was The Mandalorian de show die het platform zou maken of breken, en het bleek dat de serie een absolute moloch was op het kleine scherm.

The Mandalorian liet fans kennismaken met een reeks personages waaraan ze onmiddellijk gehecht raakten, en de verwachting is hooggespannen voor het komende tweede seizoen. Natuurlijk heeft de serie ons met veel vragen achtergelaten, en niet alleen over de show zelf.

Vandaag gaan we kijken naar enkele vragen die we hebben over Boba Fett na het bekijken van The Mandalorian!

15 Was Jango Fett een getrainde Mandalorian?

GetraindeMando
GetraindeMando

Aangezien hun pantser ongelooflijk veel op elkaar lijkt en ze over het algemeen hetzelfde werk doen, hebben veel mensen zich afgevraagd wat de overeenkomsten zijn tussen Mando en Jango Fett. We weten zo weinig over Jango, behalve dat hij gevreesd en gerespecteerd wordt. Werd hij ooit getraind door de Mandalorian zoals Mando was?

14 Waarom was Boba een directe kloon en niet een gewijzigde zoals het kloonleger?

Kloon
Kloon

Dit is iets dat veel mensen al een tijdje willen weten. Het feit dat Jango als zoon een kloon van zichzelf wilde, is al raar genoeg, maar hij wilde er zeker van zijn dat zijn kloon niet ouder zou worden zoals de andere. Dus waarom was Boba precies zo uniek en speciaal in de ogen van Jango?

13 Wordt hij, aangezien hij een kloon is, eigenlijk als een Mandalorian beschouwd?

IsHeBobba
IsHeBobba

Het lijkt erop dat Mandalorian worden een behoorlijk proces is, waarbij jarenlange specifieke training en een totale verandering van levensstijl van het grootste belang zijn. Boba is in wezen opgevoed en getraind door een oudere versie van hemzelf. Betekent dit dat hij in de ogen van anderen niet eens een echte Mandalorian is?

12 Werd hij ooit als een vondeling beschouwd?

Jonge Boba
Jonge Boba

Veel individuen die uiteindelijk Mandalorianen worden, worden beschouwd als Foundlings, of jonge mensen die zijn binnengebracht en opgeleid. Dit zou natuurlijk impliceren dat deze Foundlings door de groep werden getraind en niet door henzelf op een verre planeet. We moeten ons afvragen hoe de classificatie van toepassing zou zijn op Boba.

11 Waarom mocht hij als kind zijn gezicht laten zien?

Gezicht
Gezicht

Er was een heleboel drama rond Mando die zijn helm afzette tijdens het eerste seizoen van The Mandalorian, en het zou pas aan het einde van het seizoen zijn dat we zijn gezicht eindelijk zouden zien. Hij zei dat hij zijn gezicht niet meer had laten zien sinds hij jong was, maar Boba loopt letterlijk rond zonder dat iets zijn gezicht bedekt.

10 Is Boba Fett in Mandalore geweest?

Mandalore
Mandalore

Mandalore is niet al te veel in The Mandalorian te zien geweest, en mensen hopen dat we deze plek in seizoen 2 uitgebreid zullen zien. Mandalore was de thuisbasis van de Mandalorian, en het lijkt erop dat de meesten dat wel zijn geweest daar minstens één keer. Boba heeft het in ieder geval gezien.

9 Heeft Boba Fett ooit deel uitgemaakt van het gilde?

Gilde
Gilde

Premiejagers van heinde en verre gebruiken het gilde meestal om banen te vinden, en zoals we zagen in The Mandalorian, is het belangrijk om een goede verstandhouding met de specifieke groep te behouden. Boba stond erom bekend dat hij bereid was zijn handen vuil te maken, dus misschien wilde het gilde niets met hem te maken hebben.

8 Gebruikt Boba Fett fluitende vogels?

WhitlingVogels
WhitlingVogels

Fluitende vogels was gemakkelijk een van de coolste stukjes technologie die Mando tijdens seizoen één gebruikte, en mensen hopen dat het een rol zal spelen in seizoen 2. Boba heeft veel overeenkomsten met Mando, maar we hebben nooit zag hem echt een tool als deze gebruiken in de films.

7 Heeft hij ooit Beskar Steel gebruikt?

Beskar
Beskar

Dit type staal was een groot deel van seizoen 1 van The Mandalorian, en het zien van Mando zijn nieuwe wapenrusting was een hoogtepunt van het eerste seizoen. Het lijkt erop dat Beskar Steel vrij zeldzaam is, en zo te zien is het mogelijk dat Boba er nog nooit een heeft gebruikt.

6 Heeft Boba ooit paden met Mando gekruist?

Mando
Mando

Dit is de vraag die mensen al een tijdje willen stellen. Gezien het tijdsbestek van de serie is het heel goed mogelijk dat Mando en Boba elkaar ooit hebben gekruist. Fans hoopten een flashback te zien met Boba, maar dit kwam nooit uit.

5 Hoe heeft Boba de jetpack verworven en onder de knie?

Jetpack
Jetpack

Aan het einde van seizoen één kreeg Mando eindelijk een jetpack om te gebruiken, wat hij deed toen hij Moff Gideon op Nevarro neerhaalde. Mando kreeg de opdracht om het volledig onder de knie te krijgen, wat enige tijd zou duren. Boba komt er echter mee in de films, wat betekent dat hij ofwel een deel van de groep was of dat hij het heeft gestolen.

4 Moest Boba Fett de Mandalorian Creed volgen?

Geloofsovertuiging
Geloofsovertuiging

The Mandalorian is een groep die trots is op traditie en dingen op een bepaalde manier doet, en het lijkt alsof ze er niet echt om geven om van hun tradities af te wijken. Als zodanig moeten we ons voorstellen dat ze liever hebben dat hun mensen in de rij blijven staan. Boba heeft het uiterlijk, maar was hun manier iets wat hij volgde?

3 Hoe overleefde hij de Sarlacc-put?

SarlaccPit
SarlaccPit

Dit was iets dat in eerdere romans opdook, maar geen daarvan wordt meer als canon beschouwd. In Return of the Jedi werd Boba in de sarlacc-put gegooid en hoorde hij nooit meer iets van buiten de EU, waar hij wist te overleven. Er was hoop dat hij zou kunnen verschijnen in seizoen twee van The Mandalorian.

2 Vertrouwde andere Mandalorian hem?

MandalorianTrust
MandalorianTrust

Omdat ze zo'n geheimzinnige outfit zijn en een bepaalde manier van doen hebben, is het logisch dat Mandalorian niet echt graag buitenstaanders vertrouwt. Boba's leven is interessant en onduidelijk, dus ondanks dat ze op hen lijken, is het mogelijk dat Mandalorian hem niet vertrouwde of niet met hem wilde samenwerken.

1 Waarom werd Boba ingehuurd om Han Solo op te sporen?

Han Solo
Han Solo

Het is een vuile klus, maar iemand moet het doen. Han Solo opsporen en hem op ijs zetten moet een aardige cent hebben betaald, maar we moeten ons voorstellen dat elke Mandalorian die de traditionele manier van werken volgde, deze baan zou hebben doorgegeven. Hierdoor lijkt Boba een buitenstaander.

Aanbevolen: