Jameela Jamil maakt een geldig punt over Hollywood-vrouwen na het bekijken van de interviews met Jennifer Lawrence

Inhoudsopgave:

Jameela Jamil maakt een geldig punt over Hollywood-vrouwen na het bekijken van de interviews met Jennifer Lawrence
Jameela Jamil maakt een geldig punt over Hollywood-vrouwen na het bekijken van de interviews met Jennifer Lawrence
Anonim

Jameela Jamil is naar Twitter gegaan nadat ze Jennifer Lawrence's nieuwe interviews had gezien om haar aankomende film 'Don't Look Up' te promoten.

Lawrence woonde de première van de film bij in New York met co-ster Leonardo DiCaprio. De Oscar-winnende actrice straalde in een gouden Dior-jurk in cape-stijl tijdens haar eerste publieke optreden tijdens haar zwangerschap. Jamil merkte echter dat er iets niet klopte toen hij naar J-Law's rode loper-interview luisterde.

Jameela Jamil denkt dat Jennifer Lawrence is veranderd na kritiek

'The Good Place'-ster -- die vervolgens de MCU zal vervoegen als slechterik Titania in 'She-Hulk' - keek terug op Lawrence's eigenwijze, rumoerige interviewstijl uit het verleden, wat suggereert dat de actrice haar persona zou kunnen hebben veranderd media-terugslag jaren eerder.

"Het kijken naar de nieuwe interviews van Jennifer Lawrence maakt me verdrietig. Het eens zorgeloze hilarische meisje is nerveus, twijfelt en trekt zich terug. een zelfverzekerde vrouw heeft haar geest leeg laten lopen door de samenleving ", schreef Jamil op 7 december op Twitter.

"Ze was erg eigenwijs, vulgair en zelfverzekerd. Allemaal dingen waar we van houden in mannelijke comedians. Maar ze demoniseerde haar vanwege. Ze werd overbelicht door dezelfde media die die overmatige blootstelling vervolgens gebruikten om te proberen haar te vernietigen, "vervolgde ze.

Lawrence was al drie jaar weg van het scherm, gericht op haar huwelijk met Cooke Maroney en haar persoonlijke leven. Toen haar werd gevraagd naar haar onderbreking van acteren, gaf ze toe dat dit deels te wijten was aan het feit dat ze "de internetkamer las" en besefte dat mensen "ziek" van haar waren.

Jamil deelde ook een screenshot van Lawrence's citaten waarin de actrice bekende dat ze had gehuild bij het lezen van opmerkingen over haar op internet.

Jennifer Lawrence keert terug naar het scherm in 'Don't Look Up'

'The Hunger Games'-ster heeft niet gereageerd op de opmerkingen, maar sommige volgers van Jamil lijken het met haar eens te zijn.

"Ik was letterlijk net een interview aan het kijken waarin ze iets grappigs zei en de mensen in de reacties waren zo onbeleefd en gemeen. Mensen proberen zich te gedragen alsof ze individuen zijn, maar ze volgen de menigte zo veel. Ik' Ik heb haar altijd leuk gevonden en kon niet begrijpen waarom mensen dat niet deden, "antwoordde een fan.

Anderen denken dat het niet oké is om iemand te beoordelen op basis van een paar interviews en dat Jamil misschien te veel leest over het uiterlijk van Lawrence op de rode loper.

"Ik waarschuw niet te veel te lezen over het gedrag/de houding van iemand in een media-interview. Ze kan zijn zoals je zegt of ze zou een slechte dag kunnen hebben. Jennifer Aniston moest vechten tegen het idee dat ze 'was' verdrietig' al jaren, " was een andere opmerking.

Lawrence zal hierna te zien zijn in de rol van astronoom Dr. Kate Dibiasky in Adam McKay's nieuwe film 'Don't Look Up'. De film is een satirische sci-fi zwarte komedie met een met sterren bezaaide cast: Leonardo DiCaprio, Meryl Street, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariana Grande.

'Don't Look Up' draait vanaf 10 december in de bioscoop en is vanaf 24 december te zien op Netflix.

Aanbevolen: