Voor Deadpool speelde Ryan Reynolds bijna deze 'DC'-superheld

Inhoudsopgave:

Voor Deadpool speelde Ryan Reynolds bijna deze 'DC'-superheld
Voor Deadpool speelde Ryan Reynolds bijna deze 'DC'-superheld
Anonim

Ryan Reynolds is een van de grootste sterren in Hollywood, en dit is grotendeels te danken aan zijn tijd in superheldenfilms. Hij heeft succes gehad in andere rollen, maar zijn tijd in superheldenfilms, met name de Deadpool-films, hebben hem tot een zeer rijke en beroemde man gemaakt. Hij heeft veel te zeggen gehad over zijn tijd bij DC en Marvel, en fans kunnen niet wachten om te zien wat hij vervolgens in petto heeft.

Veel mensen zijn bekend met het feit dat Reynolds zowel Green Lantern als Deadpool speelde, maar voordat die films werden gemaakt, was hij in de race voor een ander prominent stripboekpersonage.

Dus, welke DC-held zou Ryan Reynolds gaan spelen? Laten we erin duiken en zien!

Reynolds wilde de Flash spelen

Als het gaat om rollen in superheldenfilms, kennen veel mensen Ryan Reynolds van zijn tijd als Deadpool in zijn succesvolle franchise. Voordat hij deel uitmaakte van Team Marvel, woonde Ryan Reynolds eigenlijk in het DC-universum. Voordat hij een lantaarnring aandeed, was hij in gesprek om de Scarlet Speedster te spelen.

The Flash is een van de meest populaire superhelden ter wereld en hij is al jaren iemand die samen met Batman, Superman en Wonder Woman de banner voor DC draagt. Veel mensen hebben op de tafel geklopt om een echte Flash-film te maken, en voordat hij een hoop superheldensucces vond, was Ryan Reynolds ongelooflijk geïnteresseerd om de rol op zich te nemen.

Hoewel het leek alsof alles goed had kunnen komen, zou DC de zaken uiteindelijk in een andere richting veranderen. Er is gemeld dat Reynolds op een gegeven moment in gesprek was om het personage in te spreken in DC-animatiefilms, maar ook dat mislukte.

Het komt niet vaak voor dat iemand meerdere kansen heeft om dezelfde superheld te spelen, maar Ryan Reynolds is een uitzonderlijk talent en het is duidelijk dat DC een aantal grote dingen wilde laten gebeuren met de veelgeprezen artiest.

Uiteindelijk zouden DC Comics en Ryan Reynolds samenkomen om een project te maken, maar in plaats van een film uit te brengen die uiteindelijk een enorme franchise begon, produceerden ze uiteindelijk iets dat tot op de dag van vandaag nog steeds wordt bekritiseerd.

Hij landt in plaats daarvan een groene lantaarn

Hoe cool het voor Ryan Reynolds ook zou zijn geweest om de Flash aan te pakken, het zou uiteindelijk niet lukken. Aangezien DC nog steeds onvermurwbaar was dat Ryan Reynolds iets kon doen met een van hun meer populaire personages, besloten ze hem in de rol van Green Lantern te plaatsen in een film die veel hoge verwachtingen had van stripliefhebbers.

Green Lantern is een personage dat al heel lang populair is, en er waren mensen die vonden dat de komische timing van Ryan Reynolds en zijn ervaring in eerdere actiefilms zoals Blade: Trinity een enorme hulp hadden kunnen zijn en hij bracht dingen naar een ander niveau met het geliefde personage.

Helaas werd de film zelf bekritiseerd door zowel critici als fans, waarbij veel mensen hun best deden om de film te versnipperen vanwege het gebruik van een volledig CGI-pak. Hoewel er enkele mensen waren die genoten van wat de film met het personage deed, is Green Lantern uiteindelijk een film die veel mensen liever in het verleden achterlaten. Zelfs Ryan Reynolds heeft een aantal negatieve dingen over de film te zeggen, waarbij hij elke kans die hij krijgt opnamen maakt.

Green Lantern was niet het succes waar DC op hoopte, en uiteindelijk zou Ryan Reynolds naar groenere weiden bij Marvel gaan.

Reynolds schakelt over naar Marvel

Marvel was een absolute kracht met de MCU, maar buiten de MCU zijn er enkele films gemaakt door andere studio's, waaronder Deadpool.

Hoewel er veel te wensen was over Deadpool's eerste verschijning op het grote scherm in de film X-Men Origins: Wolverine, zou Ryan Reynolds uiteindelijk een hoop creatieve input krijgen wanneer Deadpool zijn eigen film kreeg, en wat er uiteindelijk gebeurde, was dat het personage een enorm niveau van populariteit bereikte.

Beide Deadpool-films waren enorme hits aan de kassa, waardoor Marvel een ander personage kreeg om geld mee te verdienen aan de kassa. Hoewel Deadpool bedoeld is voor een volwassen publiek, konden mensen gewoon geen genoeg krijgen van het personage, en de visie van Reynolds hielp de films naar een ander niveau te tillen.

Met twee succesvolle Deadpool-films op zijn naam, is het duidelijk dat Ryan Reynolds in staat was om het ergste dat hij bij DC heeft meegemaakt van zich af te schudden en zijn carrière naar een ander niveau te tillen met Marvel. Hij zou cool zijn geweest als de Flash, maar hij was gewoon perfect als Deadpool.

Aanbevolen: