Twitterfans zijn in de war als Dwayne Johnson zijn 'Rotten Tomatoes'-score deelt voor 'Jungle Cruise

Inhoudsopgave:

Twitterfans zijn in de war als Dwayne Johnson zijn 'Rotten Tomatoes'-score deelt voor 'Jungle Cruise
Twitterfans zijn in de war als Dwayne Johnson zijn 'Rotten Tomatoes'-score deelt voor 'Jungle Cruise
Anonim

Hij is tegenwoordig de grootste naam in Hollywood, maar ooit was het heel anders voor Dwayne Johnson.

Hij maximaliseerde zijn sterrenkracht in de wereld van het pro-worstelen en hij wilde zich uitbreiden naar de wereld van acteren.

Het begon niet veelbelovend, met blindgangerfilm na blindgangerfilm. ' Tooth Fairy' bleek DJ's breekpunt te zijn, na de film ontsloeg hij zijn hele team van vertegenwoordigers en besloot hij de dingen op zijn manier te doen.

Plotseling voldeed hij langer aan de Hollywood-normen en kon hij zichzelf zijn. Toen begonnen de hoofdrollen op zijn schoot te vallen, zoals 'Fast And Furious' samen met 'Pain And Gain'.

Tegenwoordig is het momentum net zo hoog, hij bracht onlangs ' Jungle Cruise' uit terwijl andere films in het verschiet liggen, zoals ' Black Adam '.

Hij heeft zoveel nieuwe projecten aangekondigd, maar op dit moment gaat al het gepraat over ' Jungle Cruise ' en zijn rol naast Emily Blunt. DJ sprak lovend over de vroege recensies, hoewel Twitter-fans om deze reden bezwaar maken.

Verschillende Scores

The Rock voegt toe aan de hype-trein 'Jungle Cruise' en geeft een score van 94% uit voor de film op ' Rotten Tomatoes '. DJ vermeldde dat deze score de hoogste is die hij ooit onder het publiek heeft gekregen.

Voor het grootste deel houden we van de positiviteit, maar sommige fans op Twitter merkten op dat de DJ-score niet het hele verhaal is.

VK-fans merken een andere score op en niet de DJ die aan de fans is uitgebracht.

Andere fans zeiden ook dat het een gebrekkige benadering is om dat soort score al vroeg serieus te nemen.

Aan de andere kant van het spectrum houden veel fans van de film, vooral de jongere generaties. Aan het eind van de dag overwint dat elk type beoordelingsscore.

De film kent een goede start aan de kassa en brengt 32 miljoen dollar op. Gezien het budget, ja, het is een beetje een teleurstelling, maar laten we de omstandigheden in de wereld op dit moment niet vergeten, waardoor het aantal zal dalen.

Fans zijn op zijn minst dol op de film, tenminste dat denken we…

Aanbevolen: