Welke castlid 'How I Met Your Mother' heeft de hoogste nettowaarde

Inhoudsopgave:

Welke castlid 'How I Met Your Mother' heeft de hoogste nettowaarde
Welke castlid 'How I Met Your Mother' heeft de hoogste nettowaarde
Anonim

Als het op tv-sitcoms aankomt, zijn er een select aantal shows die enorme hoogten hebben weten te bereiken onder fans, en How I Met Your Mother is er een van! De show kreeg voor het eerst bekendheid in 2005 en liep maar liefst 7 seizoenen voordat hij eindigde in 2014.

De show bevatte een cast die vergelijkbaar was met die van de Big Bang Theory, een show waar fans van zeggen dat HIMYM veel gemeen heeft. Met Neil Patrick Harris als de iconische Barney Stinson, Josh Radnor als Ted Mosny en natuurlijk Colbie Smulders als niemand minder dan Robin, hadden fans hun favorieten, waardoor de show net zo succesvol was als hij was.

Aangezien ze bijna tien jaar in de lucht bleven, is het geen verrassing dat de cast het grote geld mee naar huis nam. Hoewel we weten hoeveel castlid Alyson Hannigan waard is, waar v alt de rest van de cast in vergelijking, beter nog, wie is de rijkste?

Wie is het rijkste castlid van 'HIMYM'?

How I Met Your Mother Cast
How I Met Your Mother Cast

Hoewel How I Met Your Mother misschien niet meer in de lucht is, is het er zeker in geslaagd om een van de meest succesvolle tv-shows aller tijden te worden! Na de start in 2005 werden fans meteen verliefd op Ted, Barney, Robin, Lily en Marshall, personages gespeeld door enkele grote namen, waaronder Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris en Colbie Smulders, om er maar een paar te noemen.

De sitcom werd zwaar vergeleken met die van de Big Bang Theory en Two & A Half Men, en hoewel dat normaal gesproken vijandigheid zou veroorzaken, was het duidelijk dat alle shows vol ongelooflijk talent waren en allemaal zouden doorgaan om enorme successen te worden in de jaren 2000.

Hoewel fans weten dat de castleden $ 225.000 per aflevering betalen, wat neerkomt op ongeveer $ 5 miljoen per seizoen, lijkt het alsof er veel gepraat wordt over wie van de cast de rijkste is! Hoewel ze het allemaal goed voor zichzelf hebben gedaan, het zijn niemand minder dan Neil Patrick Harris en Jason Segel die als beste uitkomen!

Jason Segel Neil Patrick Harris
Jason Segel Neil Patrick Harris

Neil Patrick en Jason Segel binden elk een nettowaarde van $50 miljoen! Harris speelde de rol van Barney Stinson, een van de meest iconische personages ooit, en maakte duidelijk als waarom hij zoveel heeft verzameld.

Wat Jason Segel betreft, de ster heeft niet alleen succes gehad in de show, maar hij verscheen in talloze films, waaronder Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up, I Love You, Man en Bad Teacher, wat bewijst hoe goed een handelswaar was Segel tijdens zijn bloei.

Neil Patrick zag ook vroege roem en fortuin tijdens zijn tijd bij Doogie Howser, M. D, en als je zijn Broadway-carrière erbij gooit, is het geen verrassing dat hij en Jason erin zijn geslaagd om de meeste munten te verdienen!

Aanbevolen: