Netflix lost het 'I Care A Lot'-tand in melkmysterie op

Inhoudsopgave:

Netflix lost het 'I Care A Lot'-tand in melkmysterie op
Netflix lost het 'I Care A Lot'-tand in melkmysterie op
Anonim

Grote spoilers voor Netflix's I Care a Lot ahead

I Care a Lot bevat een reeks waarin hoofdrolspeler Marla Grayson haar pas uitgeslagen tand in een fles melk steekt.

De film met in de hoofdrol Rosamund Pike als Marla, een amorele wettelijke voogd die fantastische pakken draagt, ging op 19 februari in première op de streamer in geselecteerde gebieden.

Als Marla een rijke oudere genaamd Jennifer Peterson (Dianne Wiest,) probeert uit te buiten, weet ze niet dat de vrouw sterke banden heeft met de Russische maffia.

Dit is waarom Marla haar tand in melk weekt in 'I Care A Lot'

Op een bepaald moment in de film van J Blakeson ontvoert de machtige Russische baas Roman Lunyov (Peter Dinklage) Marla en verdooft haar vervolgens en zet haar in een auto die in een meer crasht. De hoofdpersoon weet uit de zinkende auto te ontsnappen, maar als ze weer tevoorschijn komt, realiseert ze zich dat een van haar tanden eruit v alt als gevolg van een klap in het gezicht.

Marla trekt de tand eruit, gaat dan naar de dichtstbijzijnde supermarkt en plaatst de tand uiteindelijk in een fles melk. Dit kan sommige kijkers in verwarring hebben gebracht. Waarom melk? Netflix heeft het antwoord.

NetflixFilm plaatste een foto van Marla die haar tand in de fles melk stopt en een van de personages die buiten een tandartspraktijk wacht met de fles in de hand.

"De tand moet te allen tijde vochtig blijven, hetzij in je mond, of, als hij niet in het stopcontact kan worden teruggeplaatst, hem in de melk doen", schreef Netflix bij de foto's met dit citaat van The American Association of Endodontisten (AAE).

Volgens de AAE is dit een effectieve methode om de tand te redden. Idealiter zou u binnen 30 minuten een tandarts moeten zien, maar het is mogelijk om een uitgeslagen tand langer te behouden.

Rosamund Pike zat vast in een auto onder water voor 'I Care A Lot'

The Gone Girl-acteur voerde haar eigen stunts uit in I Care a Lot, vast komen te zitten in een zinkende auto in de bovengenoemde cruciale scène.

"Ik heb twee dagen gefilmd in een auto onder water waar het allemaal echt is en mijn personage vecht voor haar leven en probeert te ontsnappen uit een zinkende auto", vertelde Pike onlangs aan Jimmy Kimmel.

“Dit is waarschijnlijk ieders ergste nachtmerrie,” voegde ze eraan toe.

Pike is genomineerd bij de komende Golden Globes voor de rol van Marla in de categorie Beste Actrice in een Film - Musical of Komedie.

I Care a Lot is beschikbaar om te streamen op Netflix in de VS en andere geselecteerde gebieden

Aanbevolen: