Netflix zegt dat Marla's slanke bob in 'I Care A Lot' oorspronkelijk niet blond was

Inhoudsopgave:

Netflix zegt dat Marla's slanke bob in 'I Care A Lot' oorspronkelijk niet blond was
Netflix zegt dat Marla's slanke bob in 'I Care A Lot' oorspronkelijk niet blond was
Anonim

Marla Grayson heeft een van de meest gestroomlijnde bobs die ooit het web-tv-scherm sierden. De amorele hoofdrolspeler van I Care a Lot werd echter niet altijd verondersteld een glaciale blondine te zijn.

Het personage gespeeld door de Engelse actrice Rosamund Pike was oorspronkelijk bedoeld als roodharige. Netflix heeft onthuld dat de eerste schermtests voor het personage voorzagen dat Marla rood haar had.

Marla Grayson zou een roodharige zijn

“Gefascineerd door Marla Grayson’s kwaadaardige lesbische blonde bob in I Care a Lot ? Oorspronkelijk was het een kwaadaardige lesbische RODE bob”, aldus Netflix LGBTQ+ Twitter-account De meeste tweeten op 9 maart.

"Onze eerste gedachte was dat Marla een roodharige zou zijn", bevestigde Lori Guidroz, hoofd van de haarafdeling, die Marla's gember voor het eerst liet bespotten in Photoshop.

De beslissing om voor een blonde tint te gaan, was om het personage een serieuzere uitstraling te geven.

"We besloten om voor een schone, scherpe bob te gaan, omdat we allemaal dachten dat het een betere keuze zou zijn voor Marla." Guidroz toegevoegd.

“Ik denk dat haar kapsel de kracht van het personage versterkt en ook haar ernst. Het is niet compromitterend. Het moet goed gebeuren.”

Maar de scherpe bob is niet het enige kapsel dat Marla rockt in de film van J Blakeson. Op een gegeven moment gaat Marla incognito om de Russische maffia Don Roman Lunyov (Peter Dinklage) te pakken.

Tijdens haar missie draagt de hoofdpersoon een korte blonde pruik en een enorme bril. Guidroz legde ook uit waar die blik vandaan kwam.

“Ik heb verschillende pruiken in verschillende kleuren en stijlen voorbereid en geknipt voor de cameratest. Een van de pruiken die ik sneed was de echt korte blonde, waar we zo dol op waren dat we besloten hem als haar vermomming te gebruiken, zei de hoofd van de haarafdeling.

Marla And The Toot In Milk Scene In 'I Care A Lot'

Spoilers voor I Care a Lot ahead

Samen met haar fantastische, perfect gestreken pakken, is Marla's bob een symbool geworden van haar manie voor perfectionisme. Een andere cruciale scène in de film geeft kijkers inzicht in Marla's controlerende karakter.

In een angstaanjagende reeks ontvoert Lunyov Marla en verdooft haar vervolgens en zet haar in een auto die in een meer crasht. De hoofdpersoon ontsnapt uit de zinkende auto, maar als ze weer tevoorschijn komt, realiseert ze zich dat een van haar tanden eruit v alt als gevolg van een klap in het gezicht.

Marla weet het bij elkaar te houden. Ze trekt de tand eruit, gaat naar de dichtstbijzijnde supermarkt en stopt de tand uiteindelijk in een fles melk om hem te bewaren.

I Care a Lot streamt op Netflix in bepaalde gebieden

Aanbevolen: