I Care A Lot': Rosamund Pike vertelt over vastzitten in een auto onder water

Inhoudsopgave:

I Care A Lot': Rosamund Pike vertelt over vastzitten in een auto onder water
I Care A Lot': Rosamund Pike vertelt over vastzitten in een auto onder water
Anonim

The Gone Girl-ster heeft haar derde Golden Globe-knik ontvangen voor de rol van Marla Grayson. Het personage is een vrouw die haar brood verdient door haar oudere klanten op te lichten en rechters te misleiden om haar aan te stellen als hun wettelijke voogd. Dingen veranderen wanneer Marla ontdekt dat haar laatste slachtoffer banden heeft met een machtige gangster.

I Care a Lot ging vorig jaar in première op het Toronto International Film Festival en wordt gedistribueerd door Netflix in de VS en door Amazon Studios internationaal. In de film spelen ook Game of Thrones-acteur Peter Dinklage, Eiza González, Chris Messina en Dianne Wiest.

Rosamund Pike praat over haar stunts op Netflix Dark Comedy 'I Care A Lot'

Pike herinnerde zich dat hij in een auto in het water zat voor een scène uit de film.

“Dat was ik in het water”, vertelde de actrice aan Jimmy Kimmel.

Pike onthulde dat de scène op twee verschillende locaties is gefilmd.

“We eigenlijk… Het is in een auto en de auto ging over de klif in Boston, Massachusetts. Ik ben ook uit het water gesprongen in Boston, Massachusetts, 'zei ze.

“Maar het watertankgedoe werd gefilmd in Pinewood Studios in Londen,” vervolgde ze.

De Pride & Prejudice-actrice bracht twee dagen door met het filmen van de scène.

"Ik had twee dagen om te filmen in een auto onder water waar het allemaal echt is en mijn personage vecht voor haar leven en probeert te ontsnappen uit een zinkende auto," zei ze.

“Dit is waarschijnlijk ieders ergste nachtmerrie,” voegde ze eraan toe.

Pike voegde er ook aan toe dat haar personage gedrogeerd was en wodka had gedronken voordat ze in de auto zat, wat het ontsnappen er niet makkelijker op maakte.

Pike zal de volgende ster zijn in Prime Video's Fantasy 'The Wheel Of Time'

Pike zal vervolgens verschijnen in de aankomende fantasieserie van Amazon Prime Video, The Wheel of Time. Dit is een bewerking van de gelijknamige romanreeks van Robert Jordan.

De actrice zal hoofdrolspeler Moiraine spelen, een lid van de machtige, volledig vrouwelijke organisatie van channelers - magische gebruikers - genaamd de Aes Sedai.

Moiraine neemt vijf mensen uit haar dorp mee om bij haar te wonen en ze te redden van een aanval van een kwaadaardige kracht die bekend staat als de Duistere. Onder haar vijf nieuwe vrienden denkt Moiraine dat er misschien de reïncarnatie is van de Draak, een oude channeler met de mogelijkheid om de wereld te redden of te vernietigen.

Rafe Judkins, bekend als schrijver van Chuck en Marvel's Agents of S. H. I. E. L. D., leidt het project.

I Care a Lot debuteert morgen (19 februari) op Netflix in geselecteerde gebieden

Aanbevolen: