Rosamund Pike deelt haar ervaring met Dianne Wiest in 'I Care A Lot

Inhoudsopgave:

Rosamund Pike deelt haar ervaring met Dianne Wiest in 'I Care A Lot
Rosamund Pike deelt haar ervaring met Dianne Wiest in 'I Care A Lot
Anonim

Rosamund Pike speelt oplichter Marla Grayson in de nieuwe donkere komediethrillerfilm. Ze bedriegt rechters om haar aan te stellen als de wettelijke voogd van zelfstandig wonende ouderen, en plaatst ze vervolgens in instellingen voor begeleid wonen. Marla verkoopt vervolgens hun huizen en gebruikt hun bezittingen voor haar eigen winst, en verbreekt alle contact tussen haar klanten en de buitenwereld.

Al snel ontdekt Marla dat een van haar klanten een connectie heeft met een machtige gangster, gespeeld door Game of Thrones-acteur Peter Dinklage. Dan verandert alles.

Pike's vertolking van Marla heeft haar een knipoog opgeleverd bij de Golden Globes, de derde van de acteur.

Tweevoudig Oscar-winnende acteur Dianne Wiest schittert ook in de film, en Rosamund Pike vertelde onlangs over haar ervaring met haar, in een interview met Netflix Queue.

Rosamund Pike over werken met Dianne Wiest

De voogdijzwendelfilm ziet Dianne Wiest als Jennifer Peterson, iemand die volgens Marla een alleenstaande gepensioneerde is zonder familie. Jennifer is echter de moeder van een voormalige Russische maffiabaas!

Pike deelde haar ervaring met het werken met Wiest en zei: "Op de eerste dag dat we samenwerkten, klopte ik op haar trailerdeur."

"Ik wilde mezelf voorstellen en zeggen hoe opgewonden ik was om dit met haar te doen." De acteur voegde eraan toe dat ze na een kort gesprek meteen de scène begonnen te filmen.

"Ze was zo verrassend, haar bevalling was zo onverwacht", deelde de Pride & Prejudice-acteur, verwijzend naar Wiest.

"Ze had deze geweldige humoristische robuustheid in de manier waarop ze het slachtoffer speelde, wat het Marla niet gemakkelijk maakte."

Als compliment voor haar mede-acteurs in de film, voegde Pike eraan toe dat het oplichtingsspel van haar personage Marla werd opgeworpen "vanwege haar tegenstanders".

Omdat haar mede-sterren "verrassend en origineel en behendig waren met hun levering", was het filmen leuk en werd elke onderhandeling tussen personages lastiger naarmate ze vorderden.

De acteur vergeleek I Care A Lot ook met Gone Girl van David Fincher, een film die Pike haar allereerste Oscar-nominatie opleverde.

In een reactie op de gelijkenis die ze deelden, zei ze: "Mensen vertellen me: 'Je hebt me echt bang gemaakt in die film Gone Girl', en mensen hebben dat gezegd over I Care a Lot: 'Je maakt me echt bang.' Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat ze bang zijn dat ze door zo'n vrouw kunnen worden opgenomen."

Aanbevolen: