Hier is hoe Nicole Scherzinger in vorm blijft op 43-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Nicole Scherzinger in vorm blijft op 43-jarige leeftijd
Hier is hoe Nicole Scherzinger in vorm blijft op 43-jarige leeftijd
Anonim

Nicole Scherzinger weet alles over hoe het is om in de schijnwerpers te staan en heeft er altijd al op haar best uit willen zien. Toen ze de ster van de Pussycat Dolls was, stond ze onder enorme druk om een bepaald lichaamstype te bereiken, en ze werkte hard om haar figuur te bereiken, hoewel ze een aantal ongezonde manieren zocht om de finish te halen. Rachael Attard geeft aan dat Scherzinger zelfs met extremen zoals boulimia heeft geworsteld om haar gewenste figuur te bereiken, maar sindsdien heeft geleerd dat er betere manieren zijn om dit resultaat te vinden.

Tegenwoordig weet de 43-jarige alles over hoe ze goed moet eten en trainen om er zowel goed uit te zien als zich op haar best te voelen. Het vinden van een gezonde manier om het lichaamstype en het algehele beeld te krijgen dat ze wenst, kostte Nicole Scherzinger wat werk, en ze geeft toe dat ze op bepaalde momenten in haar leven te obsessief was over haar lichaam. Ze heeft nu een paar zeer belangrijke dingen geselecteerd die ze routinematig doet om haar lichaam er net zo perfect fit uit te laten zien als het nu doet, en we ruimen het vuil op…

10 Ze handhaaft voedingsbalans

Women's He alth Magazine meldt dat een van de meest cruciale stappen die Nicole Scherzinger neemt met haar benadering van gezond eten, het handhaven van een goede voedsel- en voedingsbalans is. Ze is heel voorzichtig als het gaat om het consumeren van alle groenten en fruit die haar lichaam nodig heeft om in energie om te zetten, en ze is afgestemd op de portiegrootte en zorgt ervoor dat ze niet te veel eet. Voedingsbalans is essentieel, omdat het haar de mogelijkheid biedt om koolhydraten te blijven eten en van haar ma altijden te genieten.

9 Ontbijt moet aan bepaalde criteria voldoen

Er wordt al lang gezegd dat het ontbijt de belangrijkste ma altijd van de dag is, en Nicole Scherzinger koestert die filosofie zeker. Ze begint haar ochtenden met eiwitten en complexe koolhydraten en zorgt ervoor dat ze geniet van de ervaring, terwijl ze ook alle goede dingen opneemt die haar lichaam nodig heeft om in een hogere versnelling te komen voor een drukke dag. Ze eet regelmatig avocadotoost, samen met gepocheerde eieren en gerookte zalm.

8 Lunch is een beetje kleiner

Nicole is heel voorzichtig om ervoor te zorgen dat haar lunchporties kleiner zijn dan het grote ontbijt waar ze zich aan overgeeft. Lunch is vaak een veel eenvoudigere ma altijd en omvat vaak voedselproducten als salade of sushi. Het is bekend dat ze een lunch eet die alleen uit soep bestaat, maar probeert bonen of noedels toe te voegen om ervoor te zorgen dat het nog steeds aanvoelt en dat haar lichaam op geen enkele manier wordt beroofd.

7 Nicole Scherzinger verwent zich nog steeds om gelukkig te blijven

Misschien is een van de belangrijkste dingen om op te merken het feit dat Nicole Scherzinger een zeer gezonde relatie met voedsel onderhoudt. Dit betekent dat ze niets helemaal wegsnijdt en alles met mate probeert te eten. Ze is niet bereid om haar zoute snacks en desserts los te laten en heeft ook niet het gevoel dat ze dat nodig heeft. De beste manier voor haar om haar verbluffende, ultrafitte lichaamsbouw te behouden, is door te genieten van snacks en lekkernijen, en ze daarom niet te 'missen', wat uiteindelijk resulteert in gorging!

6 Spin Class is een enorme deal

Als Nicole thuis is, staat ze erom bekend dat ze regelmatig SoulCycle-spinlessen volgt en lijkt ze te genieten van de high-energy workout. Ze is niet bang om zich in het zweet te werken, en de energie van de muziek en de uitdaging om gelijke tred te houden met de mensen om haar heen, helpt Nicole zichzelf een beetje harder te pushen tijdens haar training. Ze probeert zo vaak mogelijk in haar spinlessen te passen.

5 Buitenwandelingen

Een van de meest bevredigende manieren waarop Nicole Scherzinger fit blijft, is door de tijd te nemen om van het buitenleven te genieten. De frisse lucht is een perfecte genezer voor haar lichaam en ziel, en ze daagt zichzelf buiten uit door te genieten van wandelingen in Hollywood Hills. Nicole versnelt haar tempo terwijl ze verschillende soorten terrein aangaat en vindt door deze ervaring zowel fysiek, emotioneel als mentaal evenwicht.

4 Nicole Scherzinger houdt van boksen

Voor Nicole Scherzinger betekent fit en gespierd blijven een beetje boksen. Het is bekend dat ze haar lichaam een beetje verder duwt dan normaal wanneer ze een boksles volgt, en dit geeft haar ook de mogelijkheid om haar lichaam en haar mentale focus op één lijn te brengen. Boksen stelt haar in staat om haar fysieke spel onder controle te houden en doet wonderen voor haar vermogen om een heldere geest te behouden.

3 Met vrienden naar de sportschool gaan

Cardio is een belangrijk aspect van Nicole's trainingsroutine, maar ze geeft toe dat ze het een stuk makkelijker vindt om zichzelf te motiveren om te trainen als ze met vrienden naar de sportschool gaat. Ze vindt het inspirerender om omringd te zijn door haar vrienden wanneer ze naar de sportschool gaat voor haar cardiotraining, omdat ze allemaal van elkaars energie kunnen genieten en elkaar aanmoedigen om door de routine heen te gaan.

2 Abs & Core Krachttraining

Het is duidelijk te zien dat Nicole Scherzinger heel veel tijd besteedt aan de kernkracht. Haar buikspieren zijn ongelooflijk afgezwakt, en dit is zeker niet per ongeluk gebeurd. Ze houdt zich door de slopende trainingen en combineert buik- en kerntraining met haar gewichthefroutine, en de resultaten zijn oneindig bewezen elke keer dat ze een middenrif draagt en haar wasbordbuik volledig laat zien.

1 Ze maakt gebruik van de profs

Nicole Scherzinger moet hard werken om op 43-jarige leeftijd in vorm te blijven. Om ervoor te zorgen dat ze haar trainingsdoelen bereikt en er op haar best uit kan zien, wendt Scherzinger zich tot de profs. Ze heeft de hulp ingeroepen van Paolo Mascitti, professionele trainer van de sterren, en vraagt zijn advies over hoe ze haar trainingsroutine gevarieerd kan houden, zodat ze zich niet gaat vervelen. Hij helpt haar realistische doelen te stellen op basis van haar lichaamstype die haalbaar zijn voor haar drukke schema.

Aanbevolen: