Hoe Gwyneth P altrow in vorm blijft op 49-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Hoe Gwyneth P altrow in vorm blijft op 49-jarige leeftijd
Hoe Gwyneth P altrow in vorm blijft op 49-jarige leeftijd
Anonim

Gwyneth P altrow is misschien 49 jaar oud, maar fans zouden dat nooit weten door te kijken. P altrow's lichaamsbouw is ultrafit en ze pronkt bij elke gelegenheid met haar imago op sociale media. De eindeloze reeks selfies en naaktfoto's op haar Instagram herinnert fans eraan dat ze het geheim van natuurlijke schoonheid heeft ontgrendeld, zelfs nu ze haar 50e verjaardag binnendringt.

Schokkend, in tegenstelling tot andere beroemdheden die een snelle oplossing zoeken, houdt het go-to-regime van Gwyneth niet in dat je onder het mes gaat door te zoeken naar opties voor plastische chirurgie. Schijnbaar in staat om het verouderingsproces te trotseren, hebben velen zich afgevraagd wat haar geheim is om zo'n jeugdige uitstraling te behouden. Het blijkt dat Marie Claire meldt dat haar formule om fit te blijven een simpele, no-nonsense formule is, en we staan op het punt om in de details te duiken!

10 Ze handhaaft een 'meestal schoon' dieet

P altrow gelooft niet in het overmatig volgen van welk dieet dan ook. In plaats daarvan is ze er erg trots op dat ze vasthoudt aan wat ze noemt een 'grotendeels schoon' dieet, dat ze dagelijks probeert te volhouden. Ze is niet super streng over wat ze eet, maar ze zorgt ervoor dat de focus ligt op het zorgen voor een aanzienlijke inname van eiwitten en groenten in haar ma altijden. Ze probeert te voorkomen dat ze te veel gran of suiker eet en staat erop niets te eten dat gebakken is. Ze geeft toe dat dit soms moeilijk is en probeert zichzelf aan te moedigen om gezond te blijven eten, zelfs als ze een beetje lui is, door gekookte bruine rijst altijd in haar koelkast te bewaren.

9 Het ontbijtsaldo

Als ze de timing aan haar zijde heeft, maakt P altrow graag een gezonde smoothie voor het ontbijt. Ze plaatste haar favoriete recept op haar Goop-website en fans kunnen zien dat het een mix bevat van "amandelmelk, kokosolie, vanille-paddenstoelenproteïnepoeder en Moon Juice-stof."Ze geeft echter toe dat ze er soms voor kiest om het ontbijt helemaal over te slaan. Ze neigt naar pasta en kip voor de lunch en vertrouwt op haar voorraad bruine rijst als het te druk wordt om uitgebreide ma altijden te bereiden.

8 Toegewijde uitspattingsmomenten

Een deel van fit blijven betekent dat Gwyneth P altrow ervoor zorgt dat ze balans vindt in haar voeding. Ze weet dat ze vooral gezond, plantaardig voedsel moet eten, maar ze is zich ook bewust van het feit dat ze zichzelf geen smakelijk voedsel wil onthouden en uiteindelijk een hekel krijgt aan haar gezonde eetgewoonten. Als zodanig onderhoudt ze toegewijde uitspattingsmomenten waarin ze zichzelf toestaat te consumeren wat ze maar wil. Ze geeft zich meestal over aan het avondeten, staat zichzelf toe wijn te drinken en smakelijke, en niet zo gezonde dingen te eten waar ze overdag opzettelijk van afdwa alt. Ze laat ook alle beperkingen op de feestdagen achter zich, wat zorgt voor ongefilterd plezier met eten!

7 Ze houdt een open geest over nieuwe technieken

Gwyneth P altrow noemt zichzelf de "Goop Guinea Pig." Ze zegt dat als het gaat om opties voor gezond eten en nieuwe concepten die op de markt verschijnen, ze ze graag allemaal probeert! Ze staat open voor haar geest en staat erom bekend 'alles een keer te proberen', dus ze is een zelfverklaarde goede hulpbron als het gaat om het behouden van gezonde voedingsgewoonten en weten wat werkt.

6 Gwyneth P altrow doet een jaarlijkse reiniging

P altrow heeft een jaarlijkse schoonmaakbeurt waar ze een keer per jaar loyaal aan deelneemt. Ze heeft deze schoonmaak op haar Goop-website gepubliceerd en is trots op haar toewijding aan dit ritueel. Deze specifieke reiniging duurt zes dagen en stelt haar in staat haar nog steeds drie ma altijden per dag te eten, samen met een snack. Elk van die ma altijden moet echter vrij zijn van cafeïne, alcohol, zuivel, gluten en maïs. Het moet ook vrij zijn van nachtschade (aardappelen, paprika's, aubergines, tomaten) en soja, evenals geraffineerde suiker, schaaldieren, witte rijst en eieren.

5 Ze is een fan van de geitenmelkreiniging

Afgezien van de jaarlijkse reiniging waar ze zo ongelooflijk trots op is, is er maar één andere reiniging waar Gwyneth P altrow echt van lijkt te genieten, maar deze is niet voor bangeriken. De Goat Milk's Cleanse houdt in dat je gedurende acht dagen niets meer dan geitenmelk en kruiden eet, en dit zou het lichaam van parasieten bevrijden. De theorie achter deze reiniging is dat we allemaal parasieten hebben, en ze houden van de melkeiwitten, dus ze komen uit de darmwand wanneer de melk wordt geconsumeerd en worden dan gedood door de kruiden.

4 Ondersteuning krijgen van supplementen

P altrow gelooft in het krijgen van voedingsondersteuning door supplementen, en ze geeft toe dat ze tijdens haar volwassen leven altijd experimenteert met verschillende vitamines. Ze vertelt Women's He alth; "Ik geloof dat de combinatie van toxische belasting, de moderne omgeving en voedingstekorten ons lichaam kwetsbaarder maakt voor afbraak. Er zijn zoveel opties voor vitamines die er zijn. We hebben zo weinig voedingsstoffen. Zelfs als we voorzichtig zijn om biologisch en niet-toxisch te gaan, omdat we onze bodem hebben aangetast, is de voedingswaarde van het voedsel dat we eten, hoe gezond ook, minder dan 100 jaar geleden."

3 Ze zorgt ervoor dat ze veel slaap krijgt

Gwyneth gelooft dat veel goede, 'schone' slaap heel belangrijk is om fit en gezond te blijven. Ze zegt dat ze elke nacht 7-10 uur slaap krijgt en schrijft haar goede slaapgewoonten toe aan haar vermogen om in zo'n goede conditie te blijven. Ze gelooft dat slaap een grote rol speelt in haar eetlust en energieniveau.

2 Ze maakt van lichaamsbeweging een dagelijkse gewoonte

Net als de rest van ons, is het voor P altrow soms een uitdaging om wat tijd vrij te maken voor lichaamsbeweging. Om luiheid tegen te gaan en ervoor te zorgen dat ze niet te veel van haar bewegingsregime afblijft; ze zegt dat ze sporten tot een onderdeel van haar dagelijkse ritueel maakt. Ze vergelijkt het met tandenpoetsen en zegt dat als ze elke dag tijd vrijmaakt om te sporten, ze ervoor zorgt dat dit belangrijke gezonde aspect onderdeel blijft van haar dagelijkse gewoonte.

1 De trainingscoach van Gwyneth P altrow is haar niet-zo-geheime wapen

Fans die de socialemediakanalen van P altrow volgen, weten dat ze zich uitsprak over haar coach, Tracy Anderson. Ze volgt Anderson's online lessen en dankt de fitnessgoeroe voor het bewapenen van haar met een reeks eenvoudige trainingsroutines die zeer effectief zijn. Ze richt zich elke dag op een specifiek lichaamsdeel en geeft aan dat de begeleiding van Anderson een enorme kracht is geweest achter haar vermogen om zo fit te blijven.

Aanbevolen: