Leonardo DiCaprio was nerveus om deze scène te improviseren

Leonardo DiCaprio was nerveus om deze scène te improviseren
Leonardo DiCaprio was nerveus om deze scène te improviseren
Anonim

Fans denken misschien dat Leonardo DiCaprio nooit nerveus wordt. Zijn acteer-cv is tenslotte waanzinnig lang, hij heeft de set gedeeld met enkele van de grootste namen in Hollywood, en echt, niemand kan een reden vinden om een hekel aan hem te hebben.

Maar feit is dat Leo soms nerveus wordt, zelfs als hij in zijn element is tijdens het acteren. Hoewel fans het misschien nooit zullen weten, omdat hij zijn ware emoties zo uitstekend verbergt, heeft DiCaprio toegegeven dat hij door bepaalde scènes een beetje wankel voelde.

Het is waar, hij was nerveus om een actrice te kussen met wie hij aan een film werkte. Fans moeten zich echter afvragen waarom die bepaalde actrice, van alle knuffels op het scherm die Leo heeft gedaan?

En fans vragen zich ook af hoe Leo zenuwachtig werd op de set van 'Once Upon a Time in Hollywood', maar dit was een iets andere scène. Om te beginnen moest Leo improviseren -- maar dat was niet de grootste uitdaging.

De uitdaging was om in karakter en de juiste mindset te komen voor zijn 'freakout-scene', merkt Indie Wire op. Zoals bioscoopbezoekers zich zullen herinneren, gooit Leo, qua karakter, met dingen, heeft een gigantische driftbui en breekt in feite af.

Maar de scène was niet vooraf ingestudeerd, en het stond niet eens in het script, zei regisseur Quentin Tarantino, per Indie Wire. Kijkers zouden kunnen denken dat, aangezien het allemaal Leo's idee was, volgens Tarantino, hij enorm veel vertrouwen had in hoe de scène zich afspeelde.

En toch was het zwaar voor de ervaren acteur. Tarantino legde uit dat "Leo een hele zaak had", waarbij hij zei dat hij "een echte gewetenscrisis moest hebben over" zijn puinhoop.

Dus de regisseur gaf de acteur een "lijst met dingen" waarover zijn personage moest vallen. Toen maakte Leo zichzelf van tevoren op, denkend aan de negatieve ervaringen die hij had meegemaakt als een worstelende, opkomende acteur.

Leonardo DiCaprio als Rick als acteur in 'Once Upon a Time in Hollywood&39
Leonardo DiCaprio als Rick als acteur in 'Once Upon a Time in Hollywood&39

De belangrijkste reden dat hij nerveus was, was echter omdat hij het type acteur is dat zijn zinnen volledig nagelt. Bij deze scène moest hij doen alsof hij ze vergeten was, wat voor de meeste acteurs een ingewikkeld scenario is.

Leo heeft het echter zonder problemen voor elkaar gekregen - en er zijn zelfs originele beelden van de scène zoals het in theorie zou spelen met een niet-freakout personage. In die scène raakte Leonardo elke regel terwijl hij optrad als de tv-schurk waar zijn personage zich voordeed. Dan is de laatste filmversie te zien met "Rick" die uit zijn dak gaat.

Afgaande op het eindresultaat, is Leo een meester in zijn vak en hoefde hij zich echt geen zorgen te maken. Hij heeft misschien niet elke rol gespeeld waarvan hij ooit heeft gedroomd, maar het zijn zijn dynamische acteerprestaties die hem hebben gebracht waar hij nu is.

Aanbevolen: