Hoeveel werd Leonardo DiCaprio betaald voor 'The Wolf Of Wall Street'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Leonardo DiCaprio betaald voor 'The Wolf Of Wall Street'?
Hoeveel werd Leonardo DiCaprio betaald voor 'The Wolf Of Wall Street'?
Anonim

In de wereld van acteren is het kunnen behalen van de grote cheques een enorme reden waarom een aantal sterren niets liever willen dan aan de top blijven. Natuurlijk kan het vele jaren duren, veel mislukkingen en een beetje geluk, maar artiesten als Dwayne Johnson, Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben allemaal een munt in het vak gemaakt.

Zoals we ons door de jaren heen scheren, is Leonardo DiCaprio een vooraanstaand talent dat in hitfilms heeft gespeeld terwijl hij het deeg binnenhaalde. Vooral The Wolf of Wall Street was een enorme hit voor de ster, en je kunt maar beter geloven dat hij in staat was om een solide salaris te verdienen voor de hoofdrol in de film.

Laten we eens kijken hoeveel Leo heeft verdiend voor The Wolf of Wall Street !

Hij kreeg vooraf $25 miljoen betaald

Nu, als een van de grootste sterren ter wereld, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om iemand als DiCaprio grote cheques te zien binnenhalen voor zijn grootste films. Terwijl de meeste A-lijststerren ongeveer $ 20 miljoen per project kunnen opbrengen, kon DiCaprio vooraf $ 25 miljoen binnenhalen voor zijn werk in The Wolf of Wall Street.

Het project zelf, waarin DiCaprio opnieuw samenwerkte met Martin Scorsese, stond op het punt een hit te worden, aangezien het levensverhaal van Jordan Belfort zo gek is als maar kan. Niet alleen dat, maar de hoeveelheid acteertalent aan boord voor deze film betekende dat Scorsese veel had om mee te werken. Jonah Hill en Margot Robbie bleken allebei uitzonderlijk te zijn in de film.

Volgens The Hollywood Reporter heeft Leo die $ 25 miljoen vooraf verdiend, maar dit omvatte ook zijn productievergoeding voor de film. De site meldt ook dat hij een deel van zijn salaris moest uitstellen vanwege budgetoverschrijdingen terwijl hij de film tot leven bracht. Toch verdiende hij een duizelingwekkend bedrag.

The Wolf of Wall Street, uitgebracht in 2013, zou net zo'n hit worden aan de kassa. Volgens Box Office Mojo zou het $ 392 miljoen opleveren tegen een budget van $ 100 miljoen, wat zorgt voor een nieuwe succesvolle samenwerking voor DiCaprio en Scorsese. Dit zou slechts een van de vele projecten zijn waar het duo samen aan heeft gewerkt, en op dit moment zijn ze ongeveer net zo betrouwbaar als maar kan.

Interessant is dat DiCaprio's salaris voor The Wolf of Wall Street sommige van zijn eerdere films met Scorsese aan het roer overtreft.

Dit was een verhoging van zijn eerdere Scorsese-projecten

Sommige combinaties tussen acteurs en regisseurs zijn gewoon de bedoeling, en Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese zijn door de jaren heen ronduit dynamisch samen geweest. Zoals we snel zullen zien, kon Leo in de loop van de tijd zijn salaris verhogen bij Scorsese.

De eerste keer dat dit legendarische duo samenwerkte was in 2002 met de film Gangs of New York. Die film had een ongelooflijke cast waardoor de lange film voor het publiek als een briesje voelde. Voor die film kreeg DiCaprio 10 miljoen dollar voor zijn basissalaris, volgens Celebrity Net Worth. Volgens Box Office Mojo zou het 193 miljoen dollar opleveren aan de kassa.

Vervolgens zou het paar samen werken aan The Aviator, dat in 2004 werd uitgebracht. Dit was financieel een groter succes dan zijn voorganger, en DiCaprio zou een aanzienlijke verhoging voor de film krijgen. Celebrity Net Worth laat zien dat hij $ 20 miljoen heeft kunnen verdienen voor de film.

Voorafgaand aan The Wolf of Wall Street zouden DiCaprio en Scorsese ook samen aan The Departed en Shutter Island werken. Voor elke film kon Leo $ 20 miljoen verdienen, per Celebrity Net Worth. Al deze succesvolle projecten zouden uiteindelijk plaats maken voor zijn loonsverhoging voor The Wolf of Wall Street.

Dankzij al hun samenwerking beginnen mensen zich af te vragen wanneer DiCaprio en Scorsese weer zullen samenwerken.

Zijn toekomstige projecten met Scorsese

Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese maken samen dynamietfilms, maar het is al een tijdje geleden dat ze filmmagie creëerden. Zo te zien zouden deze twee eerder bij elkaar moeten komen dan mensen denken.

Eerder dit jaar werd bekend dat het duo gaat samenwerken aan de film Killers of the Flower Moon. NME meldt dat de film zowel Leonardo DiCaprio als Robert De Niro in de hoofdrol zal hebben, wat betekent dat het vol talent zal zitten om de visie van Scorsese tot leven te brengen.

Films voor deze aankomende film werden uiteindelijk teruggedrongen vanwege alles wat er op dit moment gaande is, maar zodra ze het groene licht hebben gekregen, zal de verwachting voor dit project snel toenemen.

Leonardo DiCaprio verdiende een fortuin voor The Wolf of Wall Street, en hij verdiende elke cent voor zijn uitstekende prestaties.

Aanbevolen: