Waar is Mimi nu van de 'Drew Carey Show'?

Inhoudsopgave:

Waar is Mimi nu van de 'Drew Carey Show'?
Waar is Mimi nu van de 'Drew Carey Show'?
Anonim

Als de meeste mensen denken aan de grootste schurken in de geschiedenis van de popcultuur, denken ze waarschijnlijk aan personages als Darth Vader, Thanos, Freddy Krueger en Jason Vorhees. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat al deze personages badass zijn, moet worden opgemerkt dat een boosaardig personage soms effectiever is als hun wandaden veel alledaags zijn.

Van 1995 tot 2004 was Mimi Bobeck van The Drew Carey Show een van de beste schurken op televisie. Natuurlijk wisten enthousiaste fans van de show dat Bobeck niet helemaal slecht was, omdat haar zachtere kant van tijd tot tijd zou doorschijnen. Bobeck hield er echter zo van om op Drew Carey te schieten dat het nooit te lang duurde voordat ze weer bij zijn keel was.

Kathy Kinney en Drew Carey
Kathy Kinney en Drew Carey

Helaas voor fans van The Drew Carey Show is het meer dan vijftien jaar geleden dat de serie voor het laatst een nieuwe aflevering heeft uitgezonden. Als gevolg hiervan is het heel lang geleden dat sommige mensen de acteur die Mimi Bobeck tot leven bracht op hun scherm voor het laatst zagen. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat heeft Kathy Kinney uitgespookt sinds het einde van de Drew Carey Show?

Vervolg acteren

Gedurende alle negen seizoenen van The Drew Carey Show heeft Kathy Kinney fantastisch werk geleverd door Mimi Bobeck tot leven te brengen. Dat was natuurlijk geweldig voor iedereen die betrokken was bij de productie van de show en voor de fans. Kinney's vertolking van Bobeck was echter zo goed dat het voor sommige mensen moeilijk werd om haar in een andere rol voor te stellen. Desondanks heeft Kinney verschillende rollen kunnen bemachtigen sinds het einde van The Drew Carey Show.

Kathy Kinney Het geheime leven van de Amerikaanse tiener
Kathy Kinney Het geheime leven van de Amerikaanse tiener

Als acteur kwam het grootste deel van Kathy Kinney de afgelopen vijftien jaar aan de televisiekant van de dingen. Kinney kreeg in die jaren bijvoorbeeld rollen in shows als My Name Is Earl, The Penguins of Madagascar en Stumptown. Bovendien verscheen Kinney in 33 afleveringen van The Secret Life of the American Teenager van 2009 tot 2013.

Reünies en een nieuw personage

In 2014 uploadde het EIGEN YouTube-kanaal van Oprah Winfrey een video waarin Kathy Kinney werd geïnterviewd en werd gevraagd wat ze heeft uitgespookt. Als onderdeel van die video sprak Kinney over de band die ze nog steeds had met haar voormalige castgenoten van The Drew Carey Show. We zijn een familie geworden en het is grappig omdat we elkaar niet zo vaak zien, uh, maar als we dat doen, hebben we zoiets van, oh mijn god, jullie herinneren het nog, goh, ik hou van je.” “We zijn voor altijd verbonden, wij allemaal.”

Gezien het feit dat Kathy Kinney duidelijk heeft gemaakt dat ze dol is op haar voormalige co-sterren, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat ze weer met sommigen van hen heeft samengewerkt. Het meest opvallende is dat Kinney veel met haar heeft samengewerkt voor aartsvijand op het scherm sinds The Drew Carey Show eindigde. Zo heeft Kinney ooit Mimi Bobeck geportretteerd tijdens een aflevering van Carey's The Price Is Right. Bovendien trad Kinney op tijdens een aflevering van Whose Line Is It Anyway? en 19 afleveringen van Drew Carey's Improv-A-Ganza.

Kathy Kinney Amerikaanse huisvrouw
Kathy Kinney Amerikaanse huisvrouw

Kathy Kinney is ook verschenen in shows waarin ook enkele van haar andere voormalige The Drew Carey Show-co-sterren speelden. Zo bracht Kinney Mimi Bobeck tot leven tijdens een aflevering uit 2009 van Craig Fergusons talkshow, The Late Late Show. Kinney verscheen ook tijdens een aflevering van Diedrich Bader's show American Housewife met ook cameo's van Drey Carey en Ryan Stiles.

Haar passie delen

Naast het blijven omgaan met haar voormalige co-sterren, heeft Kathy Kinney ook enige tijd besteed aan het creëren van een personage genaamd Mrs. P. Ontworpen om kinderen te leren van het geschreven woord te houden, Kinney's Mrs. P leest klassiek verhalen op camera voor jongeren. Terwijl ze sprak over mevrouw P tijdens het eerder genoemde Oprah-segment, legde Kinney uit hoeveel lezen voor haar heeft betekend. "Ik denk dat alles wat ik ben, en eh, in het leven en alles wat ik in het leven heb bereikt, komt door wat ik lees, omdat ik een lezer ben, een obsessieve lezer."

Kathy Kinney als mevrouw P
Kathy Kinney als mevrouw P

Naast het voorlezen aan kinderen, is Kinney ook een gepubliceerde auteur. In tegenstelling tot andere sterren die memoires schrijven, schreef Kinney echter Queen of Your Own Life: The Grown-up Woman's Guide to Claiming Happiness en schreef mee aan Getting the Life You Deserve. Als je denkt dat het feit dat Kinney een paar zelfhulpboeken heeft geschreven betekent dat ze zichzelf overdreven serieus neemt, denk dan nog eens goed na. Tijdens het eerder genoemde Oprah-interview stelde Kinney voor om een van haar boeken op een ongebruikelijke plek te bewaren. “Eerlijk gezegd vind ik het een geweldig badkamerboek. Ik zeg altijd tegen iedereen: ‘Houd het in de badkamer en lees een klein beetje tegelijk.’”

Aanbevolen: