The Crown'-sterren hebben de première-look thuis genageld

Inhoudsopgave:

The Crown'-sterren hebben de première-look thuis genageld
The Crown'-sterren hebben de première-look thuis genageld
Anonim

De serie over de Britse koninklijke familie, gemaakt door Peter Morgan, verschijnt op 15 november op de streamer. In dit nieuwe tumultueuze hoofdstuk in het leven van de koninklijke familie aan de andere kant van de vijver zullen twee langverwachte personages worden geïntroduceerd. Sex Education-hoofdrolspeler Gillian Anderson en wangedragactrice Emma Corrin zullen respectievelijk de hoofdrol spelen als premier Margaret Thatcher en Lady Diana Spencer.

'The Crown' Stars hadden een thuispremière

De twee actrices zijn samen met hun co-sterren verschenen in een virtuele première thuis op 12 november. Hoewel de cast niet in het echt bij elkaar kon zijn, aangezien het VK momenteel een nationale lockdown van vier weken heeft, ze hebben de rode loper in hun huis opnieuw gemaakt.

“Als iemand niet naar een première kan gaan, moet de première naar één (?). De première van de Crown-serie 4 thuis is aan de gang,”tweette Netflix.

Anderson en haar partner Morgan poseerden tegen de ad-hocachtergrond in hun huis. Dat deed koningin Elizabeth ook, ook bekend als Olivia Colman, op een foto waar je haar crèmekleurige bank net naast het rode loperplein kunt zien.

Maar het was Enola Holmes-actrice Helena Bonham Carter die de première thuis won. Ze poseerde in een kanten zwarte jurk en, heel toepasselijk, een kroon, naast haar honden.

Wat volgt er voor de serie?

Na een korte teaser die Lady D's prachtige 25-voeten trailer-trouwjurk eerder dit jaar onthulde, heeft Netflix fans eerder dit najaar een kijkje gegeven in het nieuwe seizoen.

Verwacht door een vaag griezelig bijschrift "The stuff of which fairy tales are made", was de eerste uitgebreide teaser een achtbaanmontage van Corrin's Diana en Josh O'Connor's Charles in de momenten voorafgaand aan hun huwelijk. Terwijl de stem van de aartsbisschop van Canterbury de ceremonie leidt, die plaatsvond op 29 juli 1981, leidt de clip fans door de intieme blikken en woedende argumenten van Charles en Diana, eindigend met een close-up van Corrin als Diana met een sluier.

Het vijfde en zesde seizoen zullen verschillende grote toevoegingen aan de cast zien. Tenet-ster Elizabeth Debicki zal Diana spelen, terwijl de voor een Oscar genomineerde actrice Lesley Manville Bonham Carter zal vervangen als prinses Margaret. De jongere zus van de koningin, overleden in 2002, werd eerder ook geportretteerd door Vanessa Kirby. Ten slotte zal het vierde seizoen het laatste zijn van Colman. Harry Potter-actrice Imelda Staunton zal het stokje overnemen en de koningin in het vijfde en zesde seizoen vertolken, waardoor haar heerschappij wordt verlengd met twee hoofdstukken en niet slechts één zoals eerder aangekondigd.

The Crown seizoen vier gaat in première op Netflix op 15 november

Aanbevolen: