10 iconische Disney Channel-paren die je bent vergeten

Inhoudsopgave:

10 iconische Disney Channel-paren die je bent vergeten
10 iconische Disney Channel-paren die je bent vergeten
Anonim

Door de jaren heen heeft Disney Channel de wereld van kindertelevisie gedomineerd. Van hitseries als That's So Raven en Hannah Montana tot iconische Disney Channel Original Movies die het spel van gemaakt voor televisiefilms volledig hebben veranderd, niemand doet het zoals Disney Channel.

Disney Channel gaf het publiek niet alleen geweldige shows en films, maar ze lieten het publiek ook kennismaken met de wereld van 'verzending'. Bijna elke show en film had minstens één "zullen ze, zullen ze niet"-paar dat fans verafgoodden. Sommigen hadden er zelfs meer dan één waardoor sommigen ondergewaardeerd werden.

10 Phil & Keely - 'Phil Of The Future'

Phil & Keely - Phil van de toekomst
Phil & Keely - Phil van de toekomst

Phil of the Future, uitgebracht in de vroege jaren 2000, volgde Phil Diffy en zijn familie die vast kwamen te zitten in het jaar 2004, ondanks dat ze uit het jaar 2121 kwamen. Terwijl ze hun tijdmachine proberen te repareren, proberen de Diffy's erbij te horen hun omgeving, waaronder naar de middelbare school gaan en vrienden maken.

Hoewel Phil of the Future een leuke show was, wachtte een deel van de aantrekkingskracht ervan op Phil en zijn beste vriend Keely om toe te geven dat ze elkaar leuk vonden. Deze twee beste vrienden zijn niet alleen, maar Keely is ook een van de weinige mensen die de waarheid weten over Phil en zijn familie, waardoor ze niet alleen aardig maar ook loyaal is.

9 Farkle & Isadora Smackle - 'Girl Meets World'

Farkle & Isadora - Meisje ontmoet wereld
Farkle & Isadora - Meisje ontmoet wereld

Girls Meets World had geen gebrek aan "verzendbare" koppels toen de show van 2014 tot 2017 op Disney Channel liep, iets wat het leerde van zijn voorganger uit de jaren 90, Boy Meets World. In feite heeft de serie een van de meest memorabele en frustrerende liefdesdriehoeken aller tijden, waarbij twee beste vrienden tegen elkaar worden geplaatst.

Het echte iconische koppel van de show was Farkle en Isadora Smackle, die elkaar ontmoetten tijdens het tweede seizoen van de show. Deze twee waren niet alleen waanzinnig slim, maar ze hadden ook allebei een hart van goud.

8 Izzy & Mary - 'Spring erin!'

Officiële posterkunst voor Jump In
Officiële posterkunst voor Jump In

Als het gaat om originele films van Disney Channel, wordt Jump In sterk onderschat. De DCOM draait om Izzy Daniels, een jonge bokser die verliefd wordt op Double Dutch nadat hij inv alt in het team van zijn vriend.

Double dutch is niet het enige waar Izzy verliefd op wordt. Terwijl hij en zijn beste vriendin Mary dichter bij elkaar komen terwijl ze trainen, ontdekken ze allebei dat hun gevoelens meer zijn dan alleen platonisch. Izzy en Mary spelen de epische vrienden-naar-minnaars-trope terwijl ze elkaar ook inspireren om hun hart te volgen.

7 Miley & Jesse - 'Hannah Montana'

Miley & Jesse - Hannah Montana
Miley & Jesse - Hannah Montana

Het v alt niet te ontkennen dat Hannah Montana de typische Disney Channel-show was in de jaren 2000. Terwijl de vroege seizoenen van de show meer te maken hadden met de worsteling van Miley die met twee persona's jongleert, mocht Miley in latere seizoenen het wonder ontdekken dat tienerliefde is.

Alle fans van Hannah Montana zullen zich Miley's knipperlichtrelatie met tienerhartbreker Jake Ryan herinneren, maar weinigen herinneren zich de epische romance die Miley deelde met de slechterik, Jesse. Niet alleen raapt hij de stukken op als Jake haar hart breekt, maar hij is ook vastbesloten om haar persona's geheim te houden nadat ze toegeeft dat ze ook Hannah Montana is.

6 Justin & Juliet - 'Wizards Of Waverly Place'

Justin & Juliet - Wizards Of Waverly Place
Justin & Juliet - Wizards Of Waverly Place

Voordat Bridgit Mendler het publiek voor zich wist te winnen als Teddy op Good Luck With Charlie, veroverde ze Justins hart op Wizards of Waverly Place.

Juliet verdraagt niet alleen Justins nerdigheid, maar ze begrijpt ook zijn tovenaarsfamilie, aangezien ze zelf uit een vampiersfamilie komt. De twee worden verliefd op hun eerste ontmoeting en brengen de rest van de serie door in een knipperlichtrelatie totdat ze uiteindelijk voorgoed samen eindigen.

5 Dorinda & Joaquin - 'The Cheetah Girls 2'

Dorinda & Joaquin dansen in The Cheetah Girls 2
Dorinda & Joaquin dansen in The Cheetah Girls 2

De Cheetah Girls-franchise krijgt niet de eer die het verdient, aangezien het letterlijk heeft bijgedragen aan de lancering van de muzikale DCOM waar het publiek tegenwoordig zo dol op is. Niet alleen leerden de films het publiek over de kracht van vrouwelijke vriendschap, maar ze gaven hen ook een aantal behoorlijk goede relaties om naar op te kijken.

Ondanks dat ze de stilste Cheetah Girl is, is Dorinda een van de eersten die haar soulmate vindt. Ze ontmoet Joaquin tijdens de reis van het meisje naar Spanje en het klikt meteen. De twee zijn zo verliefd dat ze afspreken om een langeafstandsrelatie aan te gaan als het tijd is voor Dorinda om naar huis te komen aan het einde van de film.

4 Nick & Macy - 'Jonas LA'

Nick & Macy - Jonas LA
Nick & Macy - Jonas LA

Jonas LA was misschien niet de beste originele serie van Dinsey Channel, maar het was populair aangezien alle drie Jonas Brothers erin speelden. En terwijl veel fans bezig waren Joe en Stella samen te verschepen, was er een ander stel dat stilletjes de schijnwerpers aan het stelen was.

Macy Misa mocht ieders fangirl-dromen waarmaken toen ze van een supergeobsedeerde fan in het eerste seizoen van de show naar Nick's liefdesbelang in het tweede seizoen ging. Nick v alt hard voor Macy als ze eenmaal haar fangirling heeft afgezwakt en uiteindelijk zelfs "Your Biggest Fan" ter ere van haar schrijft.

3 Raven & Devon - 'That's So Raven'

Raven & Devon - Dat is zo raven
Raven & Devon - Dat is zo raven

That's So Raven was zo'n iconische Disney Channel-show in de jaren 2000 dat het een spin-off kreeg nadat het eindigde en een vervolg meer dan een decennium nadat het origineel eindigde. En hoewel Raven misschien fysiek was, had ze nooit kunnen voorspellen hoe het liefdesverhaal van haar en Devon zou eindigen.

Devon verscheen voor het eerst tijdens seizoen twee van That's So Raven en veranderde in de zomer van een nerdy student in een knappe student. Raven wordt op slag verliefd op hem en de twee eindigen in een langeafstandsrelatie wanneer Devons familiefilms worden gemaakt. In het vervolg Raven's Home wordt onthuld dat de twee trouwden en kinderen kregen, maar uiteindelijk scheidden.

2 Abby & Jay - '16 Wishes'

Abby & Jay - 16 wensen
Abby & Jay - 16 wensen

Debby Ryan was jarenlang een van de populairste gezichten op Disney Channel. Ze had zelfs verschillende iconische relaties op het netwerk, waaronder een met Cody in The Suite Life on Deck.

Veel fans vergeten echter dat Ryan ook in de Disney Channel-film (geen DCOM) 16 Candles verscheen als Abby. In de film komt Abby terecht bij haar beste vriend Jay Kepler, die sinds dag één aan haar zijde staat, waardoor ze een schattig stel zijn.

1 Alex & Mason - 'Wizards Of Waverly Place'

Alex & Mason - Wizards Of Waverly Place
Alex & Mason - Wizards Of Waverly Place

Terwijl fans zich vaak hilarische momenten herinneren die plaatsvonden op Wizards of Waverly Place, lijken de relaties van Russo's kinderen onvergetelijker te zijn.

Hoewel ze misschien niet zo populair waren als Miley en Jake Ryan, had Alex haar eigen knipperlichtrelatie met Mason in de show. Net als Justins vriendin was Mason bekend met de magische wereld omdat hij een rasechte weerwolf is. Hoewel ze een moeilijke relatie hebben tijdens de show, zijn ze aan het einde van de show voor altijd samen.

Aanbevolen: