Waarom fans zich zorgen maken over de grote familie van Alec en Hilaria Baldwin

Inhoudsopgave:

Waarom fans zich zorgen maken over de grote familie van Alec en Hilaria Baldwin
Waarom fans zich zorgen maken over de grote familie van Alec en Hilaria Baldwin
Anonim

Alec en Hilaria Baldwin hebben veel controverses gekend - individueel en als koppel. Maar sinds Hilaria's nep-Spaanse afkomst in 2020 werd onthuld, waren vooral fans kritisch over haar opvoedingsvaardigheden. De zorgen stapelden zich de afgelopen twee jaar op naarmate ze meer kinderen in hun gezin verwelkomden. Ze verwachten momenteel ook baby nummer zeven. Nu, met het recente Rust-schandaal van Alec, maken fans zich meer zorgen over hun groeiende gezin. Dit is waarom.

Fans maken zich zorgen over de kleine leeftijdsverschillen van hun kinderen

Reageren op het recente babynieuws van Alec en Hilaria, schreef een Redditor: "Als Hillary 'bev alt', zal MariLu niet eens 2 zijn. Edu wordt 2 en een half. Meemo zal nog steeds geen 4 zijn. Het maakt niet uit hoeveel kindermeisjes je hebt, dit kan onmogelijk goed zijn voor de kinderen." Het paar verwelkomde hun eerste kind, Carmen Gabriela, 8, in 2013. Daarna kregen ze Rafael Thomas, 6, Leonardo Ángel Charles, 5, en Romeo Alejandro David, 3. Daarna gaf Hilaria toe twee miskramen te hebben gehad, maar in 2020 verwelkomden ze hun zesde kind, Eduardo Pau Lucas, 1. In maart 2022 kondigde ze aan dat ze verwachten baby nummer zeven of 'een andere Baldwinito', zoals ze ze noemt.

"Na veel ups en downs in de afgelopen jaren, hebben we een spannend hoogtepunt en een enorme verrassing: er komt dit najaar weer een Baldwinito. We waren er vrij zeker van dat ons gezin compleet was, en we zijn meer dan tevreden met deze verrassing", schreef de yoga-instructeur op Instagram. "Ik deel met jullie het moment dat we het de kinderen vertelden - zoals je kunt zien, zijn ze super enthousiast! Onze nieuwe baby is een heel lichtpuntje in ons leven. Een zegen en een geschenk in zulke onzekere tijden. Ik heb je gemist tijdens mijn pauze van sociale media… Ik ben terug en kijk ernaar uit om samen met jou deze wilde reis voort te zetten die we 'leven' noemen. Onze liefde voor jou en je dierbaren."

Fans waren niet zo enthousiast. Velen van hen vonden het onverantwoord om zoveel kinderen te hebben ondanks de toegang van het paar tot kindermeisjes. "Haar tieners zullen dankzij haar de hel worden. Tieners hebben je net zo hard nodig als op elke leeftijd", schreef een andere Reddit-commentator. "Stel je voor dat je zeven of acht kinderen tegelijk op de middelbare school en de middelbare school hebt! Soms is het alsof je leeft met Encyclopedia Dramatica." Een fan voegde eraan toe dat er veel slechte dingen kunnen gebeuren met de kinderen, vooral omdat hun ouders beroemdheden zijn en dat hun gezinsdynamiek "een giftige combinatie is van verwaarlozing, wreedheid, denkspelletjes en voorrechten."

Fans denken dat Hilaria Baldwins nep-Spaanse erfgoed haar kinderen pijn doet

Hilaria is er niet echt in geslaagd haar Spaanse afkomst te vervalsen. Ze behoudt nog steeds haar Spaanse accent, gebruikt Spaanse basiswoorden in haar onderschriften op sociale media en stuurt hun kinderen blijkbaar naar Spaanse onderdompelingsscholen. Fans denken dat haar "fraude" alleen maar "onmetelijke psychologische schade" toebrengt aan haar kinderen. Een fan zei zelfs: "Hoe komt het dat dit blanke meisje, dat is ontmaskerd als een complete bedrieger omdat ze liegt over haar Spaanse afkomst, haar kinderen nog steeds Spaanse namen geeft en Spaanse woorden gebruikt op haar Instagram-berichten? Ik denk dat ze in volledige ontkenning is dat de wereld weet ze is een bedrieger."

Een andere fan merkte ook op dat het absurd is hoe Hilaria en Alec zo hun best doen om een tweetalig huishouden te creëren. "Zij en haar familie wonen in de Verenigde Staten. Het is voor de hand liggend, maar ze heeft waanvoorstellingen", legden ze uit. "Er is geen enkel Spaanssprekend huishouden nodig, plus Spaanse onderdompelingsscholen. Als ze naar Spanje zijn verhuisd, ja, dan wil je dat de kinderen de taal van het land leren. Ja, het is het beste voor kinderen."

Fans denken dat Alec en Hilaria Baldwin financieel in de problemen kunnen komen

Velen beschuldigen Hilaria ervan een 'goudzoeker' te zijn sinds ze met Alec trouwde. Het is dus geen verrassing dat met baby nummer zeven op komst, fans niet anders kunnen dan zich zorgen maken over hun financiën, vooral die van Alec. "Waar zien jullie de carrière van Alec vooruitgaan? Kerel moet werken", zei een fan over de Rust-controverse van de acteur. "Hij staat op het punt alles te verliezen. Hij heeft 6 kinderen, 6 kindermeisjes en 's werelds dorstigste vrouw om te onderhouden."

Maar voor anderen denken ze dat het paar echt klaar is voor het leven en dat Alec zich meer zorgen moet maken over zijn gezin. "Zijn carrière gaat achteruit en hij zal met pensioen gaan. Het is gek dat hij de behoefte voelt om meer geld te verdienen… Ze hebben er genoeg", legt een Redditor uit. “Hij heeft zeker fouten gemaakt. Kinderen zijn kostbaar en een zegen, maar deze man en zijn vrouw hadden te veel kinderen. Ze hebben het niet goed opgevoed of beheerd. De belangrijkste beslissing die een man ooit maakt, is wie de moeder van zijn kinderen wordt. Alec heeft hierin een aantal grote misstappen gemaakt. Het publiek weet het en hij weet het." Wat vinden jullie ervan?

Aanbevolen: