Wat is er gebeurd met de 'Kong Vs. Godzilla' film?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de 'Kong Vs. Godzilla' film?
Wat is er gebeurd met de 'Kong Vs. Godzilla' film?
Anonim

Al jaren wachten we op de climax van de confrontatie tussen twee van de grootste monsters van de cinema, King Kong en Godzilla. Drie films van Legendary Pictures hebben de weg geëffend voor deze twee kolossen om te botsen, maar Kong Vs. Godzilla is opvallend afwezig in de reeks films van dit jaar. De vraag is, waarom?

De reden ligt waarschijnlijk bij de COVID-beperkingen. Theaters zijn al bijna een jaar niet in staat hun volledige capaciteit te openen, en zelfs degenen die onlangs weer in bedrijf zijn geweest, zullen vermoedelijk opnieuw moeten sluiten met een nieuwe golf van infecties die zich over de hele wereld verspreiden.

Wat dat betekent is dat blockbusters zoals Legendary's monster-mash-up pas over een tijdje uit zullen komen. Een rapport van Deadline onthulde dat de studio Kong Vs. Godzilla terug naar 21 mei 2021, een volle zes maanden na de oorspronkelijke releasedatum, wat een aanwijzing geeft over wanneer de film in de bioscoop zal verschijnen, evenals mogelijk VOD.

Wat staat er in petto voor 'Kong Vs. Godzilla'

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het wachten lang zal duren, is de beloning het waard. Het met monsters gevulde avontuur bevat niet alleen de King of the Monsters of de gigantische beschermer van de aarde in een eeuwenoude strijd. Het bevat ook het debuut van verschillende andere gigantische wezens. Het gerucht gaat dat een van hen een genetisch vervaardigd monster is, geboren uit een Ghidorah-hoofd met de codenaam 'Nozuki'. Nu kan dat veranderen, afhankelijk van de resultaten van de heropnames en eventuele latere wijzigingen die in de postproductie zijn aangebracht, maar fans kunnen erop rekenen dat er naast de titulaire sterren nog een op een laboratorium gebaseerde creatie zal verschijnen.

Naast genetisch gemanipuleerde monsters die de strijd aangaan, hebben de afgelopen maanden het woord over Mega Kong de ronde gedaan. Fans verwachten dat het de naam is voor promotioneel speelgoed, maar als er meerdere versies van Kong verschijnen tijdens verschillende tijdperken, is Mega Kong misschien de volgroeide aap. De cast van Kong: Skull Island bevestigde dat de primatenbeschermer van het eiland nog steeds groeit, wat betekent dat een aanzienlijk grotere Kong een megagrote codenaam verdient. Houd in gedachten dat niets de producenten ervan weerhoudt om twee apen in één film te introduceren.

Hoewel het hoogst onwaarschijnlijk is, is het plot mogelijk drastisch veranderd sinds het oorspronkelijke script, aangezien de film fundamentele heropnamen heeft ondergaan na de vroege vertoningen. Het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen, maar als de ontvangst van het publiek zo slecht was, had de studio een secundaire Kong aan het gevecht kunnen toevoegen. De Titans en Godzilla overtreffen nogal wat de eenzame aap, dus misschien schudt Legendary Pictures de boel op door het speelveld 's avonds op te blazen.

Afbeelding
Afbeelding

Of misschien was de plot van de film te voorspelbaar. Fans van de serie verwachtten dat Godzilla het in verdere confrontaties met meer Titans zou opnemen, gevolgd door een uitdaging van zijn primaatrivaal voor de troon, met als hoogtepunt een onwaarschijnlijke samenwerking om een genetisch gemanipuleerd wezen te verslaan dat een bedreiging vormt voor monsters en mensen gelijk. Als dat het geval was, heeft de studio Adam Wingard waarschijnlijk de opdracht gegeven om het hele verhaal op zijn kop te zetten, zodat Kong Vs een verrassingselement zou hebben. Godzilla.

In ieder geval ligt de nu voltooide versie op schema voor een release in april 2021. De datum kan veranderen, afhankelijk van hoe lang de COVID-beperkingen van kracht blijven, maar dat maakt misschien niet uit als studio's serieus nadenken over VOD-releases. Warner Bros. heeft onlangs aangekondigd dat Wonder Woman '84 rechtstreeks naar HBO Max gaat naast een beperkte bioscooppremière. En aangezien een grote studio als WB deze route volgt, zijn er aanwijzingen dat Legendary hetzelfde zou kunnen doen met Kong Vs. Godzilla. We zullen natuurlijk moeten afwachten wat er de komende maanden gaat gebeuren, want het is misschien wat voorbarig om al zo vroeg aan een digitaal debuut te denken.

Aanbevolen: